35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej!
U nas dzis rano o 7.00 -4.00 teraz słonko i +4.00 na słońcu.
Podobno deszcz ma jutro padać.
Rano jak zwykle kwasy ze starszym. Oj, ciężki do wstawania jest. Czekaliśmy na niego w samochodzie. Wyjelam mu zimową kurtkę i nie chciał jej założyć a pokazuje jaki chory jest. Wracał się po kurtkę, bo juz wyjechalam z garażu i dopiero zobaczyłam jak się ubral. Ciekawe co popołudniu usłyszę na temat tej kurtkiefcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Co Ty Morek, jeszcze nie urodzilas ?
dorbie, BISCA, kapturnica, kkisia, efcia, megan8, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Spoko Biszkopt. Jak zaczne rodzic, to dam znać.
i tak Ci juz nikt nie uwierzy, no chyba, ze bedzie po terminie..BISCA, moremi, Aasiula, kapturnica, kkisia, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sezon na zaglądanie w gacie (tym razem z golfem
) uważam za rozpoczęty, nie liczę co prawda na nic w tym cyklu, ale jak przyjdzie @ to w końcu ustalę termin hsg i IUI
moremi, Magdala, paszczakin, Aasiula, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, ania.g, BISCA, Reni, kkisia, Simba, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry.
Pierwszy dzien cyklu. Konkretnie.
Mowilam wam, ze z grubej rury ide w tym cyklu?
Od jutra menopur 7 zastrzykow, 9go podgladanie, ovitrelle i od razu po staraniach clexane, encorton, kwas 5mg i progesteron 400mg. Caly czas acard i vitd.
U mnie nie ma sniegu, ale nalozylam zimowa kurtke bo ja lubie. Jest mila i puchata i ciepla.
Kisia oj jak trzymam.moremi, sandra80, Aasiula, macduska, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, ania.g, BISCA, kkisia, Simba, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Wczoraj mialam fajny dzien. Bylismy z ekipa z pracy w parku linowym. 3 godziny, 4 szlaki (od najlatwiejszego do najtrudniejszego). Bylo bardzo zabawnie i sportowo. Pozniej bardzo glodni pojechalismy na super brancz i po poludniu do domu na kanaping.
Tak to ja moge codzienniemoremi, Magdala, Aasiula, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, ania.g, kkisia, macduska, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kkisiel zaciskam co sie da
Ja dzisiaj tez ide do gina , szczerze to zapomnialam całkiem
Zobaczymy czy złote jajo pękło
Jak tak to pewnie lutka dowciapnie bedzieMagdala, BISCA, efcia, moremi, kkisia, Simba, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Dzien dobry.
Pierwszy dzien cyklu. Konkretnie.
Mowilam wam, ze z grubej rury ide w tym cyklu?
Od jutra menopur 7 zastrzykow, 9go podgladanie, ovitrelle i od razu po staraniach clexane, encorton, kwas 5mg i progesteron 400mg. Caly czas acard i vitd.
no to się ostro bierzesz za robotę, lubię to!!!
U mnie nie ma sniegu, ale nalozylam zimowa kurtke bo ja lubie. Jest mila i puchata i ciepla.
Ja też nałożyłam wczoraj na mecz i już nie zdejmę do wiosny.
Kisia oj jak trzymam.Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Macduska czułam że jesteś Swoja
Przez ten śnieg zrobiło się jakoś tak miłozaczęłam myśleć o świętach , które kocham!!!!
BISCA, efcia, Aasiula, kkisia, macduska, sandra80, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Wczoraj mialam fajny dzien. Bylismy z ekipa z pracy w parku linowym. 3 godziny, 4 szlaki (od najlatwiejszego do najtrudniejszego). Bylo bardzo zabawnie i sportowo. Pozniej bardzo glodni pojechalismy na super brancz i po poludniu do domu na kanaping.
Tak to ja moge codziennie
wiem o czym mówiszja w zeszły weekend tez byłam w parku linowym - rewelacja
tylko my po, poszliśmy na piwo do browaruBISCA, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Cos w tym jest.Moj mąż dzis sie zaczął zastanawiać gdzie w pokoju ustawimy choinke żeby Maks miał jak ją oglądać
BISCA, efcia, yesenia, Aasiula, kapturnica, moremi, kkisia, macduska, Simba, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4