35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja mam od kilku lat szydelkowe. Aniołki teżkapturnica wrote:Mnie to czeka w przyszlym roku.W tm jeszcze moge szklane założyc

i nic nie muszę zmieniać
BISCA, nick nieaktualny, Aasiula, kapturnica, efcia, Magdala, ania.g, Dziobak, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ania.g wrote:U nas w tym roku plastikowe bombki. Marcel nie będzie odstępował choinki na krok

no bo tak naprawde to chyba dopiero w tym wieku swieta maja "jakies" znaczenie. w stylu, ze kuma, ze cos sie dzieje, nie?
To bardziej dla rodzicow jest ten klimat pierwszych swiat z dzieckiem..
nick nieaktualny, Aasiula, efcia, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
yesenia wrote:Kochane życzę miłego dnia i uciekam !!!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c3dbda0ce67.jpg
zdjęcie aborcyjne na forum staraniowym
BISCA, efcia, kapturnica, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
yesenia wrote:Macduska czułam że jesteś Swoja

Przez ten śnieg zrobiło się jakoś tak miło
zaczęłam myśleć o świętach , które kocham!!!!
ja tez uwielbiam! i bedziemy puszczac "last christmas" i wymieniac sie przepisami i pokazywac dekoracje i zdjecia piernikow i skladac zyczeniuniuniunia, az Hera sie porzyga!
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/cheer2-onion-head-emoticon.gifWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 11:09
BISCA, Aasiula, nick nieaktualny, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny, Magdala, Bozia3, nick nieaktualny, ania.g, Simba, gretka, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Hera pierwsze mdłości już miała w zeszłym tygodniu
BISCA, nick nieaktualny, Aasiula, efcia, paszczakin, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeszcze ta kroplowka będzie z 30 minut leciała

Zaliczyłam drzemkę w klinice
Transfer jutro na 9:20
BISCA, Aasiula, efcia, paszczakin, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, Magdala, Reni, nick nieaktualny, ania.g, Simba, SolarPolar, gretka, Mega, beates, malgos741, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Kisiel, a ile dzieciakow?
singiel, twixy?
A jak myślisz
No oczywiście że twixy
efcia, kapturnica, paszczakin, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, Magdala, Reni, nick nieaktualny, Simba, SolarPolar, Luna76, gretka, caffe, Mega, beates, malgos741, iwcia77, nick nieaktualny, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Hera pierwsze mdłości już miała w zeszłym tygodniu

damy rade doprowadzic do porzygu
obiecuje!
Aasiula, BISCA, moremi, Reni, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Simba, gretka, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość