35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Mnie to czeka w przyszlym roku.W tm jeszcze moge szklane założyc
i nic nie muszę zmieniać
BISCA, kkisia, Aasiula, kapturnica, efcia, Magdala, ania.g, Dziobak, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ania.g wrote:U nas w tym roku plastikowe bombki. Marcel nie będzie odstępował choinki na krok
no bo tak naprawde to chyba dopiero w tym wieku swieta maja "jakies" znaczenie. w stylu, ze kuma, ze cos sie dzieje, nie?
To bardziej dla rodzicow jest ten klimat pierwszych swiat z dzieckiem..
kkisia, Aasiula, efcia, moremi, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
yesenia wrote:Kochane życzę miłego dnia i uciekam !!!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c3dbda0ce67.jpg
zdjęcie aborcyjne na forum staraniowym
BISCA, efcia, kapturnica, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
yesenia wrote:Macduska czułam że jesteś Swoja
Przez ten śnieg zrobiło się jakoś tak miłozaczęłam myśleć o świętach , które kocham!!!!
ja tez uwielbiam! i bedziemy puszczac "last christmas" i wymieniac sie przepisami i pokazywac dekoracje i zdjecia piernikow i skladac zyczeniuniuniunia, az Hera sie porzyga!
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/cheer2-onion-head-emoticon.gifWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 11:09
BISCA, Aasiula, kkisia, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, yesenia, Magdala, Bozia3, macduska, ania.g, Simba, gretka, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Hera pierwsze mdłości już miała w zeszłym tygodniu
BISCA, kkisia, Aasiula, efcia, paszczakin, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, Heretyczka, macduska, gretka, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeszcze ta kroplowka będzie z 30 minut leciała
Zaliczyłam drzemkę w klinice
Transfer jutro na 9:20BISCA, Aasiula, efcia, paszczakin, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, Magdala, Reni, macduska, ania.g, Simba, SolarPolar, gretka, Mega, beates, malgos741, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Kisiel, a ile dzieciakow?
singiel, twixy?
A jak myślisz
No oczywiście że twixyefcia, kapturnica, paszczakin, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, Magdala, Reni, macduska, Simba, SolarPolar, Luna76, gretka, caffe, Mega, beates, malgos741, iwcia77, mama78, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Hera pierwsze mdłości już miała w zeszłym tygodniu
damy rade doprowadzic do porzyguobiecuje!
Aasiula, BISCA, moremi, Reni, kkisia, kapturnica, macduska, Simba, gretka, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość