Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Tylko mi trochę kasy szkoda, bo Medicover już nie pozwala się umówić - mają chyba limit na 2 wizyty u gina w miesiącu... Muszę pomyśleć, jak to zrobić.
    Na izbę przyjęć możesz iść i naściemniać, że brzuch boli.

iwcia77, efcia, BISCA, malgos741, Simba, kapturnica, Mimbla, Mega, Alis lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mimbla - bardzo fajnie piszesz - dobrze sie Ciebie czyta..:) nie przejmuj się agresją co poniektórych - to często wynika z własnych frustracji....:)
    Podobnie lubiłam czytać Krakonkę - szkoda, że odeszła...

Bozia, pzrybij piatala.

Rowniez bardzo lubie wypowiedzi Mimbly i tez tesknie za Karkowka <3 :)

iwcia77, malgos741, Simba, Bozia3, moremi, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tym czasem, borem lasem

w innej galatyce laski pożarły się między sobą, bo moderator wykasował ich wypowiedzi, bo przeklinały
    jaaaa cieeeee
    ale ta nasza Bozia fajoska, że tylko nas karci ;-)

https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-testowanie/zdziska-i-elbieta,3818,3933.html

malgos741, Simba, iwcia77, BISCA, Magdala, moremi, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Kapta co u Elfa?

Asiula -co u Peppy?
    Elf niedlugo wroci na foruma .U niej wszytsko oki juz prawie ogarnela caly bajzel .Odgruzuje bunkier i nawiedzi ovu bo teskni .A jej maly slodziak <3

nick nieaktualny, malgos741, Simba, BISCA, iwcia77, moremi, ania.g, nick nieaktualny, sandra80, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Róże z jabłek i ciasta francuskiego? Piękne.

Dobry mąż! :-)

Oj dobry. Moj szklo mi serwuje. Podskornie.

Bo jest cd historii.
    Dzis mam babysitting do 21. To on dzwoni i oswiadcza, ze przyjedzie o tej 9tej z wyposazeniem. Poniewaz zastrzyki powinno sie robic o tej samej porze to zrobimy to w samochodzie. O.o

Wacia piekna pomoc naukowa w awatarze. :-)

Simba, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, ania.g lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Simba Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Oj dobry. Moj szklo mi serwuje. Podskornie.

Bo jest cd historii.
    Dzis mam babysitting do 21. To on dzwoni i oswiadcza, ze przyjedzie o tej 9tej z wyposazeniem. Poniewaz zastrzyki powinno sie robic o tej samej porze to zrobimy to w samochodzie. O.o

Wacia piekna pomoc naukowa w awatarze. :-)
    Nie mam jak sie kulturalnie przywitac, bo ktos chyba posty kasuje i sie okno do wypowiedzi nie wyswietla, wiec sie przywitam tu u Migdaly :)
    Dzien dobry.

Aasiula wszystkiego dobrego na nastepne lata. Siac, siac, siac ;)

kapturnica, BISCA, Magdala, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, SolarPolar, Aasiula, pierwiastka, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie mam jak sie kulturalnie przywitac, bo ktos chyba posty kasuje i sie okno do wypowiedzi nie wyswietla, wiec sie przywitam tu u Migdaly :)
    Dzien dobry.

No własnie w prącie węża co za ciapso kasuje posty?No poudzielac sie nie ma jak!!!

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Dzień dobry,

Sabina, przykro :(

Paszczak - rzeczywiście wredota z tego kolegi. Może ktoś mu wcześniej na odcisk nadepnął i na Tobie się wyżył... Może próbował randkować kiedyś z jakąś, co się dzieckiem zasłaniała, czy coś. Nie sądzę, żeby o ciebie chodziło.

Wczoraj byłam na pierwszym badaniu w ciąży i jakoś dziwnie wysżło, bo mi ginka powiedziała, że widzi jajo, a nie widzi zarodka... A jak się pytałam, czy serduszko jest to powiedziała, że widzi akcję... Więc nic nie rozumiem. Ale dopiero po wyjściu sobie uświadomiłam, że to bez sensu. W środku byłam skoncentrowana na zestawie pytań, który sobie przygotowałam. Kazała przyjść do kontroli za dwa tygodnie i teraz się będę przez 2 tygodnie zastanawiać.

Poza tym mdłości mnie męczą non stop...
    No wierzę Ci, ze te 2 tygodnie to strasznie długo, bo będziesz przeżywac.
    A nie możesz iśc za kilka dni gdzie indziej, na samo usg? Idz, nie stresuj się tak długo
    Trzymam kciuki

ania.g, Alis lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    czytam pamiętniki

jednej laski facet nie ma ochoty na seks
    nakarmiła go babeczką z jakąś bliżej nie zidentyfikowaną substancją odurzającą

w tym cyklu zaszła w ciążę

chyba zacznę ćpać O.o

O ja cie.
    Sledz watek. Moze wygada co dosypala.

iwcia77, Luna76, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dzien dobry.

Dobry, dobry.
    Kurier juz byl.
    Spoznienie.

iwcia77, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja se pojechalam ryja po calosci kwasami aha i bha 35 procent! - z jadwisi...licze na cud! palec bozi! jak juz to nie pomoze to lipa po calosci i kwasy bede uwazala za przereklamowane :)

nick nieaktualny, kapturnica, moremi, SolarPolar, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    mojemu ivo espumisan 100 nie pomagal, dopiero jak zaaplikowalam sab simplex to widzialam roznice. substancja czynna to simentikon..ponoc w espumisanie jest go wiecej, wiec nie rozumiem dlaczego moj syn na niego nie reagowal :(

A nie ma tam w Sab simplex dwóch substacji dimeticoni simeticon w jakichś proporcjach? Nigdy nie miałam tego w reku, ale takie doszły mnie słuchy.
    U nas jest kilka preparatów z substancjami z tej grypy, ale chyba żaden nie jest połaczeniem tych dwóch.
    W sumie jest mnóstwo preparatów na bazie simeticonu - Bobotic, Espumisan, Infacol, Ibuvit jest tez jeden na bazie dimetikonu Esputicon, ale on ma rejestracje od 1rż! a ja pamiętam jak Kuba był mały to był tylko Esputicon i pediatra nam polecała
    Cośtakiego znalazłam nt Sab Simplex
    Skład: Simethiconum (Dimeticonum 350 - cum silicii dioxydo 92,5:7,5) 69,19 mg v 1 m
    Ulotka:
    Skład i Składniki lecznicze: 1 ml (ok. 25 kropli) zawiesiny do zażycia zawiera 69,19 mg Simeticonu.
    Pozostałe składniki: Carbomer, kwasek cytrynowy, hypromellose, benzoesan sodu, substancja słodząca , sacharyna, kwas sorbinowy, aromat malinowy, aromat waniliowy, woda.

Wynika z tego, że jest jednak tylko Simeticon bo w nawiasie to opis po łacinie skład chemiczny, budowa simeticonu

Jakby co to jest kilka sklepów w necie, które sprzedaja SabSimplex np
    http://www.sabsimplex.info.pl/sklep/na_kolke

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hi,hi, przeczytajcie dywagacje tatusia, który odkrywa prawdę, problem tkwi w dace leku jaka się podaje dziecku. Tak myślałam :-) ale generalnie nie miałam problemu z kolkami by sie pokusić o SabSimplex

http://tatowymokiem.blogspot.com/2014/08/sab-simplex-kontra-espumisan-bobotic.html

iwcia77, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krycha chyba sobie suwakiem włosy na nogach przycięłaś ;-)

a teraz spokojnie powiedz o co Ci chodzi ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 15:51

nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, kapturnica, BISCA, moremi, nick nieaktualny, SolarPolar, malgos741, Mimbla, Alis lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krótko mówiąc rozumna z Ciebie istota

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 16:01

nick nieaktualny, iwcia77, kapturnica, SolarPolar, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a ja se pojechalam ryja po calosci kwasami aha i bha 35 procent! - z jadwisi...licze na cud! palec bozi! jak juz to nie pomoze to lipa po calosci i kwasy bede uwazala za przereklamowane :)

Sama? Czy w gabinecie?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Sama? Czy w gabinecie?
    sama...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krycha ale masz szpile .Maj gad w sam raz po to by zajeVac komus centralnie w odwłok 8)!!

iwcia77, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Aasiula, pierwiastka, nick nieaktualny, Mega, Simba lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    sama...
    Facjaty se nie stop.....Bo ta Twoja jeszcze całkiem całkiem.

iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Facjaty se nie stop.....Bo ta Twoja jeszcze całkiem całkiem.
    izi, wszystko pod kontrola z moja kosmetyczka on-line ;D

kapturnica, moremi, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 11774 11775 11776 11777 11778 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ