35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:Ok, jak doszukam sie tej apteki i będzie tak daleko to się odezwę
Hmm, chce kupic 3 paki tych podkładów ale może lepiej wezme 4, kto wie jak to będzie. Te na prześcieralo też mam na liście. Koszule chciałam 3, w razie co teściowa wypierze i dowiezie czystą, tak tez bylo wtedy. Patrzę na zamówienie i nie wiem czy mam wszystkow sobotę ide na badanie krwi ( czyżby ostatnie?) to wejde na oddział i spróbuje się dowiedzieć co trzeba.
Natka_79 lubi tę wiadomość
-
Pewnie było tak jak u moremi - widoczna jakaś tam akcja serca - czyli, że coś się kurczy i rozkurcza plus jajo i ciałko żółte. Też chciałam odczekać aż już będzie wszystko widać, żeby nie latać i się nie denerwować. Tylko, że jakoś myślałam, że to 7 tydzień, bo to całe Belly tak sugeruje i mi pisało, że serce już powinno być widoczne. A się okazuje, że poszłam za wcześnie.
To była pierwsza wizyta w Medicover i w sumie nie wiem, czy ten sprzęt dobry czy nie... W dodatku ta lekarka nie założyła mi karty ciąży i nie dała żadnych ulotek i skierowania na badania dla 35+... Może planuje to zrobić za 2 tygodnie, ale i tak dziwnie.iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Wszystko zalezy od tego kiedy była owulacja i kiedy doszlo do zaplodnienia.Malo gdzie na tak wczesnym etapie zakladane sa karty ciazowe.U mnie zalozyl jeden karte w 8mym tygodniu jak juz serduszko bilo i wteyd dal skierowanie na pierwsze badania , a u drugiego gina dopiero w 10tym.Wszystko zalezy od tego jakie maja praktyki
Alis lubi tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Paszczak a jak tam Twoje sprawy majtkowe się mają, nadal cisza?
pacz pani, co za intymne pytania
cisza, cisza.. moze po jakims 31 dniu cykne testa
efcia, kapturnica, iwcia77, moremi, kkisia, Sabina, sandra80, BISCA, malgos741, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Pewnie było tak jak u moremi - widoczna jakaś tam akcja serca - czyli, że coś się kurczy i rozkurcza plus jajo i ciałko żółte. Też chciałam odczekać aż już będzie wszystko widać, żeby nie latać i się nie denerwować. Tylko, że jakoś myślałam, że to 7 tydzień, bo to całe Belly tak sugeruje i mi pisało, że serce już powinno być widoczne. A się okazuje, że poszłam za wcześnie.
To była pierwsza wizyta w Medicover i w sumie nie wiem, czy ten sprzęt dobry czy nie... W dodatku ta lekarka nie założyła mi karty ciąży i nie dała żadnych ulotek i skierowania na badania dla 35+... Może planuje to zrobić za 2 tygodnie, ale i tak dziwnie.
Ja bym poszła do innego lekarza za parę dni. Umawiaj się na piątek albo sobotę. Jeżeli lekarka widziała jakąś tam akcja, to w piątek powinna być wyraźna.Sabina, iwcia77, Alis, efcia, BISCA, kapturnica, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
aaa zapomnialam ,ze tu tez prawdziwe belfry som na forumie- dla nich tez najlepszego
Paszczak- facet z koniem zamienil sie na leb...pogielo go..musi byc nieszczesliwy i miec porypane stosunki z matka..tak sobie to interpretuje...ja jak wychodze do pracy na 4 godziny to juz tesknie a co dopiero 10 h !!! no przejechane
mojemu ivo espumisan 100 nie pomagal, dopiero jak zaaplikowalam sab simplex to widzialam roznice. substancja czynna to simentikon..ponoc w espumisanie jest go wiecej, wiec nie rozumiem dlaczego moj syn na niego nie reagowal
macduska, efcia, Luna76, pierwiastka, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:mimbla - bardzo fajnie piszesz - dobrze sie Ciebie czyta..
nie przejmuj się agresją co poniektórych - to często wynika z własnych frustracji....
Podobnie lubiłam czytać Krakonkę - szkoda, że odeszła...- fajny dar
Sabina, Bozia3, efcia, kkisia, moremi, BISCA, kapturnica, Simba, pierwiastka, Mimbla, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
czytam pamiętniki
jednej laski facet nie ma ochoty na seks
nakarmiła go babeczką z jakąś bliżej nie zidentyfikowaną substancją odurzającą
w tym cyklu zaszła w ciążę
chyba zacznę ćpaćAlis, efcia, macduska, Sabina, paszczakin, kkisia, sandra80, moremi, iwcia77, BISCA, malgos741, kapturnica, Magdala, Luna76, pierwiastka, satori, gretka, Mimbla, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:No wlasnie te sugestie są bardzo uśrednione. U mnie na początku wyglądało, że jest spore opóźnienie, ale mój lekarz twierdził, że wszystko w granicach normy.
Ja bym poszła do innego lekarza za parę dni. Umawiaj się na piątek albo sobotę. Jeżeli lekarka widziała jakąś tam akcja, to w piątek powinna być wyraźna.
Tylko mi trochę kasy szkoda, bo Medicover już nie pozwala się umówić - mają chyba limit na 2 wizyty u gina w miesiącu... Muszę pomyśleć, jak to zrobić. -
paszczakin wrote:Tyko Magdala sama powiedz- czy spedzenie 2.5h wieczorem na dzien to przyrosniecie do dziecia??
Zupelnie nie. Rozumiem Cie.
Na dzisiejszy stan mojego jestestwa po porodzie nie mam zamiaru wracac do pracy. Przez dlugi dlugi czas z naciskiem na nigdy.Sabina, moremi, iwcia77, efcia, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Natka_79 wrote:Super, a materac kokos-gryka?
Kapta, taa, one wszystkie mają to samo w składzie, a róznią sie właśnie mocą.
Jak będę tak daleko a byś chciała to sie odezwe, najwyżej ściągne do siebie i prześle tobie
Wow, Maks ma miesiąca dopiero co rodziłas
A tak przy okazji to coś polecasz? coś odradzasz? coś to wywalona kasa? chodzi mi o te wszystkie rzeczy okoloporodowemoremi lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Zupelnie nie. Rozumiem Cie.
Na dzisiejszy stan mojego jestestwa po porodzie nie mam zamiaru wracac do pracy. Przez dlugi dlugi czas z naciskiem na nigdy.
Ja często żałuję, że muszę pracowaćsandra80 lubi tę wiadomość