X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Ok, jak doszukam sie tej apteki i będzie tak daleko to się odezwę :)
    Hmm, chce kupic 3 paki tych podkładów ale może lepiej wezme 4, kto wie jak to będzie. Te na prześcieralo też mam na liście. Koszule chciałam 3, w razie co teściowa wypierze i dowiezie czystą, tak tez bylo wtedy. Patrzę na zamówienie i nie wiem czy mam wszystko ;) w sobotę ide na badanie krwi ( czyżby ostatnie?) to wejde na oddział i spróbuje się dowiedzieć co trzeba.
    Wezz tez sobie zwykle podpaski.Bo u mnie akurat 3ciego dnia juz zakładałam zwykłe (tylko takie wieksze jak nocne )podpaski na zwykle majtki

Natka_79 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie było tak jak u moremi - widoczna jakaś tam akcja serca - czyli, że coś się kurczy i rozkurcza plus jajo i ciałko żółte. Też chciałam odczekać aż już będzie wszystko widać, żeby nie latać i się nie denerwować. Tylko, że jakoś myślałam, że to 7 tydzień, bo to całe Belly tak sugeruje i mi pisało, że serce już powinno być widoczne. A się okazuje, że poszłam za wcześnie.
    To była pierwsza wizyta w Medicover i w sumie nie wiem, czy ten sprzęt dobry czy nie... W dodatku ta lekarka nie założyła mi karty ciąży i nie dała żadnych ulotek i skierowania na badania dla 35+... Może planuje to zrobić za 2 tygodnie, ale i tak dziwnie.

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko zalezy od tego kiedy była owulacja i kiedy doszlo do zaplodnienia.Malo gdzie na tak wczesnym etapie zakladane sa karty ciazowe.U mnie zalozyl jeden karte w 8mym tygodniu jak juz serduszko bilo i wteyd dal skierowanie na pierwsze badania , a u drugiego gina dopiero w 10tym.Wszystko zalezy od tego jakie maja praktyki

Alis lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    okropnie
    macduska wrote:
    Synowa Ci podpadła?

201407014965.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    okropnie

chcesz sie tym podzielić ;-)

anna maria, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci szczerze ze wstyd o tym pisac ,taka jest Prawda :-(
    efcia wrote:
    chcesz sie tym podzielić ;-)

efcia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Paszczak a jak tam Twoje sprawy majtkowe się mają, nadal cisza?

pacz pani, co za intymne pytania ;)

cisza, cisza.. moze po jakims 31 dniu cykne testa

efcia, kapturnica, iwcia77, moremi, kkisia, Sabina, sandra80, BISCA, malgos741, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Powiem Ci szczerze ze wstyd o tym pisac ,taka jest Prawda :-(

aż tak źle ?
    olej to - ją jak sie da

anna maria lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania jak nie chcesz na forum, to dawaj na fejsa
    jestem ciekawa czym Ci synowa podpadła hahahah

iwcia77, Sabina, kkisia, efcia, BISCA, kapturnica, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Pewnie było tak jak u moremi - widoczna jakaś tam akcja serca - czyli, że coś się kurczy i rozkurcza plus jajo i ciałko żółte. Też chciałam odczekać aż już będzie wszystko widać, żeby nie latać i się nie denerwować. Tylko, że jakoś myślałam, że to 7 tydzień, bo to całe Belly tak sugeruje i mi pisało, że serce już powinno być widoczne. A się okazuje, że poszłam za wcześnie.
    To była pierwsza wizyta w Medicover i w sumie nie wiem, czy ten sprzęt dobry czy nie... W dodatku ta lekarka nie założyła mi karty ciąży i nie dała żadnych ulotek i skierowania na badania dla 35+... Może planuje to zrobić za 2 tygodnie, ale i tak dziwnie.
    No wlasnie te sugestie są bardzo uśrednione. U mnie na początku wyglądało, że jest spore opóźnienie, ale mój lekarz twierdził, że wszystko w granicach normy.
    Ja bym poszła do innego lekarza za parę dni. Umawiaj się na piątek albo sobotę. Jeżeli lekarka widziała jakąś tam akcja, to w piątek powinna być wyraźna.

Sabina, iwcia77, Alis, efcia, BISCA, kapturnica, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa zapomnialam ,ze tu tez prawdziwe belfry som na forumie- dla nich tez najlepszego :)

Paszczak- facet z koniem zamienil sie na leb...pogielo go..musi byc nieszczesliwy i miec porypane stosunki z matka..tak sobie to interpretuje...ja jak wychodze do pracy na 4 godziny to juz tesknie a co dopiero 10 h !!! no przejechane :(

mojemu ivo espumisan 100 nie pomagal, dopiero jak zaaplikowalam sab simplex to widzialam roznice. substancja czynna to simentikon..ponoc w espumisanie jest go wiecej, wiec nie rozumiem dlaczego moj syn na niego nie reagowal :(

macduska, efcia, Luna76, pierwiastka, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mimbla - bardzo fajnie piszesz - dobrze sie Ciebie czyta..:) nie przejmuj się agresją co poniektórych - to często wynika z własnych frustracji....:)
    Podobnie lubiłam czytać Krakonkę - szkoda, że odeszła...
    elf, krakonka, mimbla - maja talenta do pisania tak , zeby inni czytajac sie dobrze bawili...nawet jak pisaly o smutnych sprawach :)- fajny dar :)

Sabina, Bozia3, efcia, kkisia, moremi, BISCA, kapturnica, Simba, pierwiastka, Mimbla, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta co u Elfa?

Asiula -co u Peppy?

efcia, malgos741, BISCA, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytam pamiętniki

jednej laski facet nie ma ochoty na seks
    nakarmiła go babeczką z jakąś bliżej nie zidentyfikowaną substancją odurzającą

w tym cyklu zaszła w ciążę

chyba zacznę ćpać O.o

Alis, efcia, macduska, Sabina, paszczakin, kkisia, sandra80, moremi, iwcia77, BISCA, malgos741, kapturnica, Magdala, Luna76, pierwiastka, satori, gretka, Mimbla, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    No wlasnie te sugestie są bardzo uśrednione. U mnie na początku wyglądało, że jest spore opóźnienie, ale mój lekarz twierdził, że wszystko w granicach normy.
    Ja bym poszła do innego lekarza za parę dni. Umawiaj się na piątek albo sobotę. Jeżeli lekarka widziała jakąś tam akcja, to w piątek powinna być wyraźna.

Tylko mi trochę kasy szkoda, bo Medicover już nie pozwala się umówić - mają chyba limit na 2 wizyty u gina w miesiącu... Muszę pomyśleć, jak to zrobić.

aY05p2.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Tyko Magdala sama powiedz- czy spedzenie 2.5h wieczorem na dzien to przyrosniecie do dziecia??

Zupelnie nie. Rozumiem Cie.

Na dzisiejszy stan mojego jestestwa po porodzie nie mam zamiaru wracac do pracy. Przez dlugi dlugi czas z naciskiem na nigdy. :-)

Sabina, moremi, iwcia77, efcia, BISCA, Simba lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Super, a materac kokos-gryka?

Kapta, taa, one wszystkie mają to samo w składzie, a róznią sie właśnie mocą.
    Jak będę tak daleko a byś chciała to sie odezwe, najwyżej ściągne do siebie i prześle tobie ;)
    Wow, Maks ma miesiąc :) a dopiero co rodziłas :)
    A tak przy okazji to coś polecasz? coś odradzasz? coś to wywalona kasa? chodzi mi o te wszystkie rzeczy okoloporodowe ;)
    Tak, dwójka moich dzieci takie miała. W sumie Marcel korzysta cały czas. To teraz pora na Julię.

moremi lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Zupelnie nie. Rozumiem Cie.

Na dzisiejszy stan mojego jestestwa po porodzie nie mam zamiaru wracac do pracy. Przez dlugi dlugi czas z naciskiem na nigdy. :-)
    To jest fajny pomysł :-)
    Ja często żałuję, że muszę pracować :-(

sandra80 lubi tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    To jest fajny pomysł :-)
    Ja często żałuję, że muszę pracować :-(

i ja :(

Sabina lubi tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla, szacun za Twój twardy tyłek i trzeźwe spojrzenie. Podziwiam. <3

Sabina, iwcia77, BISCA, malgos741, gretka, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 11773 11774 11775 11776 11777 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ