X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam że tak tu wpadam po moich spotkaniach przeróżnych (szlajałam się na mieście..) bez nadrabiania, ale chcę się czymś podzielić, bo odebrałam wyniki krwi oddanej o 13:00 i tak:

9dpt
    beta-HCG :1.0
    (dupa, ale tez dziwne - albo coś było i "siadło" albo dopiero się rozwija...?powolniak jakiś?)

PRG: 44,57 --> obiektywnie, ładny. Utro, Proglut i naturalny cykl nieźle dały radę..

Co szanowna komisja radzi?
    Prolutexa bym dziś już nie ładowała. PRG jest i tak niezły.
    Zaaplikować dzisiaj jeszcze Utrogestan i pojutrze, po weryfikacji bety - rozkminiać co dalej...?

Wiem że szanse zerowe, ale nie wypada raczej, już teraz nastawiać się na sobotnie chlanie... Chyba muszę poczekać z tą decyzją do piątku :/ ??

satori, SolarPolar, Sabina, moremi, Mega, efcia, ania.g, Simba lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia- sama uszylas sobie awatara ? bo mi to wyglada na twoja robote ;D

macduska, BISCA, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziołcy zna ktoras ten rodzaj nosidelka ??? http://www.2o2.pl/nowoczesne-wygodne-i-bezpieczne-nosidelko-dla-dziecka-lascal-m1.html

dorbie lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dziołcy zna ktoras ten rodzaj nosidelka ??? http://www.2o2.pl/nowoczesne-wygodne-i-bezpieczne-nosidelko-dla-dziecka-lascal-m1.html
    Nie, ale wygląda fajnie
    Mój mąż chce chustę :-)

moremi lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Ja wczoraj zatankowałam do pełna czerwonego wina - z okazji Dnia Edukacji. Dziś odpoczywam po baletach 8-)
    A ja kuźwa nie! Żeby we własne święto o suchym pysku? Jeszcze mnie do tego wkurzyli w robocie...

Luna76, efcia lubią tę wiadomość

• satori Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Zaaplikować dzisiaj jeszcze Utrogestan i pojutrze, po weryfikacji bety - rozkminiać co dalej...?
    Aplikuj, aplikuj wg mnie. Potem będziesz dalej kombinować. Jeżeli ktoś tam jest to trzeba mu pomóc.
    :)

Mimbla, moremi, Magdala lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Prawda, majty mokre, wkładka nie wystarcza.
    A jak długo musisz brać Lutinusa?

Jeszcze minimum 9 dni
    A jesli ktoras fasolka zechce zostac to dluzej :P

Wiem wiem zaraz za fasolke zbiore opierdziel
    Ale napisalam to specjalnie :)

dorbie, macduska, iwcia77, malgos741, moremi, Luna76, Mega, efcia, ania.g lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Przepraszam że tak tu wpadam po moich spotkaniach przeróżnych (szlajałam się na mieście..) bez nadrabiania, ale chcę się czymś podzielić, bo odebrałam wyniki krwi oddanej o 13:00 i tak:

9dpt
    beta-HCG :1.0
    (dupa, ale tez dziwne - albo coś było i "siadło" albo dopiero się rozwija...?powolniak jakiś?)

PRG: 44,57 --> obiektywnie, ładny. Utro, Proglut i naturalny cykl nieźle dały radę..

Co szanowna komisja radzi?
    Prolutexa bym dziś już nie ładowała. PRG jest i tak niezły.

Wiem że szanse zerowe, ale nie wypada raczej, już teraz nastawiać się na sobotnie chlanie... Chyba muszę poczekać z tą

decyzją do piątku :/ ??
    Zawsze mozesz w piatek zbadac bhcg - jesli cos sie rozwija to beta do piatku pojdzie w gore.

Mimbla, moremi, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla nie pomoge bo sie nie znam
    U mnie po 1 procedurze beta mniej niz 0,1

Moze faktycznie jakis leniuch ci sie trafil
    Zrob bete jeszcze za 2 dni i zobaczysz
    A skoro draze ci nie przeszkadzaja to je jeszcze te 2 dni laduj :)

Mimbla, moremi, efcia lubią tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Zawsze mozesz w piatek zbadac bhcg - jesli cos sie rozwija to beta do piatku pojdzie w gore.

dzięki. Tak właśnie zrobię, a proga ładować będę owszem, ale nie aż tyle co do tej pory.

SolarPolar, moremi, Simba lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Nie, ale wygląda fajnie
    Mój mąż chce chustę :-)
    Chuste rozwazalam ale jak tu sie nauczyc to wiazac teraz ehh Mi chodzi zeby miec cos po domu jak musze obiad ugotowac itd.Ale musi to byc ergonomiczne.Kurde zielona jestem a moj jedzie do pracy juz 2giego listopada i bedzie ciezko.

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia, draże są jak najbardziej do zniesienia, myślę że czy to powolniak to w piątek będzie wiadomo. I wtedy zadzwonię do kliniki ewentualnie albo puszczę im skany.

ależ jestem wymęczona koleżankami, ale bardzo szczęśliwa :)
    dawno z domu nie wychodziłam do ludzi...dobrze mi zrobiło, zdecydowanie muszę się częściej udzielać w realu..

sandra80, dorbie, kapturnica, kkisia, malgos741, BISCA, moremi, Luna76, efcia, ania.g, Simba lubią tę wiadomość

d51054bc0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Wacia- sama uszylas sobie awatara ? bo mi to wyglada na twoja robote ;D

Nie, ale to niezła myśl! Dzięki za pomysł!

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Chuste rozwazalam ale jak tu sie nauczyc to wiazac teraz ehh Mi chodzi zeby miec cos po domu jak musze obiad ugotowac itd.Ale musi to byc ergonomiczne.Kurde zielona jestem a moj jedzie do pracy juz 2giego listopada i bedzie ciezko.
    A nie wystarczy ci, jak położysz Maksa w leżaczku żeby Cię widział? Przewidujesz, że będziesz go nosić?

Simba lubi tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy tu same belfry? Dżizes Krajst strach coś napisać nieskładnie, y e... no to fszystkiego najlepsiejszego szacowne grono pedagogiczne :))

Mimbla, iwcia77, macduska, Sabina, kapturnica, kkisia, Dziobak, BISCA, moremi, Luna76, efcia, krycha.stara lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak to jutro szczasz na testa?

iwcia77, malgos741, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Wy tu same belfry? Dżizes Krajst strach coś napisać nieskładnie, y e... no to fszystkiego najlepsiejszego szacowne grono pedagogiczne :))

Tu nawet sekcja ortograficzna jest. I działa prężnie. :-)

Sabina, kapturnica, kkisia, Dziobak, BISCA, moremi, Luna76, Magdala, Mega, efcia, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/chusta-azimi-do-noszenia-dziecka-kolory-poradnik-i5678736301.html
    Kapta, a zobacz tą aukcję i przeczytaj opis

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Dzis zaliczone 6,5 km i spalone 350 kcal :) milego wieczorku

Sabina, kkisia, sandra80, Dziobak, anna maria, BISCA, Magdala, dorbie, efcia, SolarPolar, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cała klasa dla mnie?
    Ha! To powiem Wam, że popełniłam dzisiaj placki ziemniaczane a do nich gulasz z mięsa indyczego z z drobniutko posiekaną paprką i pieczarkami.
    Nieskromnie przyznam, że to było ZAJEBISTE!
    I nie jest to tylko moja opinia.
    :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 20:03

Sabina, kkisia, Mimbla, sandra80, kapturnica, malgos741, Dziobak, Luna76, moremi, Magdala, dorbie, Mega, efcia, iwcia77, ania.g, Simba lubią tę wiadomość

‹‹ 11777 11778 11779 11780 11781 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ