35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Przepraszam że tak tu wpadam po moich spotkaniach przeróżnych (szlajałam się na mieście..) bez nadrabiania, ale chcę się czymś podzielić, bo odebrałam wyniki krwi oddanej o 13:00 i tak:
9dpt
beta-HCG :1.0
(dupa, ale tez dziwne - albo coś było i "siadło" albo dopiero się rozwija...?powolniak jakiś?)
PRG: 44,57 --> obiektywnie, ładny. Utro, Proglut i naturalny cykl nieźle dały radę..
Co szanowna komisja radzi?
Prolutexa bym dziś już nie ładowała. PRG jest i tak niezły.
Zaaplikować dzisiaj jeszcze Utrogestan i pojutrze, po weryfikacji bety - rozkminiać co dalej...?
Wiem że szanse zerowe, ale nie wypada raczej, już teraz nastawiać się na sobotnie chlanie... Chyba muszę poczekać z tą decyzją do piątku
??
satori, SolarPolar, nick nieaktualny, moremi, Mega, efcia, ania.g, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja kuźwa nie! Żeby we własne święto o suchym pysku? Jeszcze mnie do tego wkurzyli w robocie...Luna76 wrote:Ja wczoraj zatankowałam do pełna czerwonego wina - z okazji Dnia Edukacji. Dziś odpoczywam po baletach

Luna76, efcia lubią tę wiadomość
-
Aplikuj, aplikuj wg mnie. Potem będziesz dalej kombinować. Jeżeli ktoś tam jest to trzeba mu pomóc.Mimbla wrote:Zaaplikować dzisiaj jeszcze Utrogestan i pojutrze, po weryfikacji bety - rozkminiać co dalej...?
Mimbla, moremi, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:Prawda, majty mokre, wkładka nie wystarcza.
A jak długo musisz brać Lutinusa?
Jeszcze minimum 9 dni
A jesli ktoras fasolka zechce zostac to dluzej
Wiem wiem zaraz za fasolke zbiore opierdziel
Ale napisalam to specjalnie
nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, malgos741, moremi, Luna76, Mega, efcia, ania.g lubią tę wiadomość
-
Zawsze mozesz w piatek zbadac bhcg - jesli cos sie rozwija to beta do piatku pojdzie w gore.Mimbla wrote:Przepraszam że tak tu wpadam po moich spotkaniach przeróżnych (szlajałam się na mieście..) bez nadrabiania, ale chcę się czymś podzielić, bo odebrałam wyniki krwi oddanej o 13:00 i tak:
9dpt
beta-HCG :1.0
(dupa, ale tez dziwne - albo coś było i "siadło" albo dopiero się rozwija...?powolniak jakiś?)
PRG: 44,57 --> obiektywnie, ładny. Utro, Proglut i naturalny cykl nieźle dały radę..
Co szanowna komisja radzi?
Prolutexa bym dziś już nie ładowała. PRG jest i tak niezły.
Zaaplikować dzisiaj jeszcze Utrogestan i pojutrze, po weryfikacji bety - rozkminiać co dalej...?
Wiem że szanse zerowe, ale nie wypada raczej, już teraz nastawiać się na sobotnie chlanie... Chyba muszę poczekać z tą
decyzją do piątku
??
Mimbla, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimbla nie pomoge bo sie nie znam
U mnie po 1 procedurze beta mniej niz 0,1
Moze faktycznie jakis leniuch ci sie trafil
Zrob bete jeszcze za 2 dni i zobaczysz
A skoro draze ci nie przeszkadzaja to je jeszcze te 2 dni laduj
Mimbla, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Zawsze mozesz w piatek zbadac bhcg - jesli cos sie rozwija to beta do piatku pojdzie w gore.
dzięki. Tak właśnie zrobię, a proga ładować będę owszem, ale nie aż tyle co do tej pory.
SolarPolar, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
Chuste rozwazalam ale jak tu sie nauczyc to wiazac teraz ehh Mi chodzi zeby miec cos po domu jak musze obiad ugotowac itd.Ale musi to byc ergonomiczne.Kurde zielona jestem a moj jedzie do pracy juz 2giego listopada i bedzie ciezko.dorbie wrote:Nie, ale wygląda fajnie
Mój mąż chce chustę

-
Kkisia, draże są jak najbardziej do zniesienia, myślę że czy to powolniak to w piątek będzie wiadomo. I wtedy zadzwonię do kliniki ewentualnie albo puszczę im skany.
ależ jestem wymęczona koleżankami, ale bardzo szczęśliwa
dawno z domu nie wychodziłam do ludzi...dobrze mi zrobiło, zdecydowanie muszę się częściej udzielać w realu..
sandra80, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, malgos741, BISCA, moremi, Luna76, efcia, ania.g, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA nie wystarczy ci, jak położysz Maksa w leżaczku żeby Cię widział? Przewidujesz, że będziesz go nosić?kapturnica wrote:Chuste rozwazalam ale jak tu sie nauczyc to wiazac teraz ehh Mi chodzi zeby miec cos po domu jak musze obiad ugotowac itd.Ale musi to byc ergonomiczne.Kurde zielona jestem a moj jedzie do pracy juz 2giego listopada i bedzie ciezko.
Simba lubi tę wiadomość
-
Wy tu same belfry? Dżizes Krajst strach coś napisać nieskładnie, y e... no to fszystkiego najlepsiejszego szacowne grono pedagogiczne
)
Mimbla, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Dziobak, BISCA, moremi, Luna76, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:Wy tu same belfry? Dżizes Krajst strach coś napisać nieskładnie, y e... no to fszystkiego najlepsiejszego szacowne grono pedagogiczne
)
Tu nawet sekcja ortograficzna jest. I działa prężnie.
nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Dziobak, BISCA, moremi, Luna76, Magdala, Mega, efcia, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCała klasa dla mnie?
Ha! To powiem Wam, że popełniłam dzisiaj placki ziemniaczane a do nich gulasz z mięsa indyczego z z drobniutko posiekaną paprką i pieczarkami.
Nieskromnie przyznam, że to było ZAJEBISTE!
I nie jest to tylko moja opinia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 20:03
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mimbla, sandra80, kapturnica, malgos741, Dziobak, Luna76, moremi, Magdala, nick nieaktualny, Mega, efcia, iwcia77, ania.g, Simba lubią tę wiadomość