35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Przepraszam że tak tu wpadam po moich spotkaniach przeróżnych (szlajałam się na mieście..) bez nadrabiania, ale chcę się czymś podzielić, bo odebrałam wyniki krwi oddanej o 13:00 i tak:
9dpt
beta-HCG :1.0
(dupa, ale tez dziwne - albo coś było i "siadło" albo dopiero się rozwija...?powolniak jakiś?)
PRG: 44,57 --> obiektywnie, ładny. Utro, Proglut i naturalny cykl nieźle dały radę..
Co szanowna komisja radzi?
Prolutexa bym dziś już nie ładowała. PRG jest i tak niezły.
Zaaplikować dzisiaj jeszcze Utrogestan i pojutrze, po weryfikacji bety - rozkminiać co dalej...?
Wiem że szanse zerowe, ale nie wypada raczej, już teraz nastawiać się na sobotnie chlanie... Chyba muszę poczekać z tą decyzją do piątku??
satori, SolarPolar, Sabina, moremi, Mega, efcia, ania.g, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna76 wrote:Ja wczoraj zatankowałam do pełna czerwonego wina - z okazji Dnia Edukacji. Dziś odpoczywam po baletach
Luna76, efcia lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Zaaplikować dzisiaj jeszcze Utrogestan i pojutrze, po weryfikacji bety - rozkminiać co dalej...?
Mimbla, moremi, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:Prawda, majty mokre, wkładka nie wystarcza.
A jak długo musisz brać Lutinusa?
Jeszcze minimum 9 dni
A jesli ktoras fasolka zechce zostac to dluzej
Wiem wiem zaraz za fasolke zbiore opierdziel
Ale napisalam to specjalniedorbie, macduska, iwcia77, malgos741, moremi, Luna76, Mega, efcia, ania.g lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Przepraszam że tak tu wpadam po moich spotkaniach przeróżnych (szlajałam się na mieście..) bez nadrabiania, ale chcę się czymś podzielić, bo odebrałam wyniki krwi oddanej o 13:00 i tak:
9dpt
beta-HCG :1.0
(dupa, ale tez dziwne - albo coś było i "siadło" albo dopiero się rozwija...?powolniak jakiś?)
PRG: 44,57 --> obiektywnie, ładny. Utro, Proglut i naturalny cykl nieźle dały radę..
Co szanowna komisja radzi?
Prolutexa bym dziś już nie ładowała. PRG jest i tak niezły.
Zaaplikować dzisiaj jeszcze Utrogestan i pojutrze, po weryfikacji bety - rozkminiać co dalej...?
Wiem że szanse zerowe, ale nie wypada raczej, już teraz nastawiać się na sobotnie chlanie... Chyba muszę poczekać z tą
decyzją do piątku??
Mimbla, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimbla nie pomoge bo sie nie znam
U mnie po 1 procedurze beta mniej niz 0,1
Moze faktycznie jakis leniuch ci sie trafil
Zrob bete jeszcze za 2 dni i zobaczysz
A skoro draze ci nie przeszkadzaja to je jeszcze te 2 dni ladujMimbla, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Zawsze mozesz w piatek zbadac bhcg - jesli cos sie rozwija to beta do piatku pojdzie w gore.
dzięki. Tak właśnie zrobię, a proga ładować będę owszem, ale nie aż tyle co do tej pory.
SolarPolar, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Nie, ale wygląda fajnie
Mój mąż chce chustę -
Kkisia, draże są jak najbardziej do zniesienia, myślę że czy to powolniak to w piątek będzie wiadomo. I wtedy zadzwonię do kliniki ewentualnie albo puszczę im skany.
ależ jestem wymęczona koleżankami, ale bardzo szczęśliwa
dawno z domu nie wychodziłam do ludzi...dobrze mi zrobiło, zdecydowanie muszę się częściej udzielać w realu..sandra80, dorbie, kapturnica, kkisia, malgos741, BISCA, moremi, Luna76, efcia, ania.g, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Chuste rozwazalam ale jak tu sie nauczyc to wiazac teraz ehh Mi chodzi zeby miec cos po domu jak musze obiad ugotowac itd.Ale musi to byc ergonomiczne.Kurde zielona jestem a moj jedzie do pracy juz 2giego listopada i bedzie ciezko.
Simba lubi tę wiadomość
-
Wy tu same belfry? Dżizes Krajst strach coś napisać nieskładnie, y e... no to fszystkiego najlepsiejszego szacowne grono pedagogiczne
)
Mimbla, iwcia77, macduska, Sabina, kapturnica, kkisia, Dziobak, BISCA, moremi, Luna76, efcia, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:Wy tu same belfry? Dżizes Krajst strach coś napisać nieskładnie, y e... no to fszystkiego najlepsiejszego szacowne grono pedagogiczne
)
Tu nawet sekcja ortograficzna jest. I działa prężnie.Sabina, kapturnica, kkisia, Dziobak, BISCA, moremi, Luna76, Magdala, Mega, efcia, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCała klasa dla mnie?
Ha! To powiem Wam, że popełniłam dzisiaj placki ziemniaczane a do nich gulasz z mięsa indyczego z z drobniutko posiekaną paprką i pieczarkami.
Nieskromnie przyznam, że to było ZAJEBISTE!
I nie jest to tylko moja opinia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 20:03
Sabina, kkisia, Mimbla, sandra80, kapturnica, malgos741, Dziobak, Luna76, moremi, Magdala, dorbie, Mega, efcia, iwcia77, ania.g, Simba lubią tę wiadomość