Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam że tak tu wpadam po moich spotkaniach przeróżnych (szlajałam się na mieście..) bez nadrabiania, ale chcę się czymś podzielić, bo odebrałam wyniki krwi oddanej o 13:00 i tak:

9dpt
    beta-HCG :1.0
    (dupa, ale tez dziwne - albo coś było i "siadło" albo dopiero się rozwija...?powolniak jakiś?)

PRG: 44,57 --> obiektywnie, ładny. Utro, Proglut i naturalny cykl nieźle dały radę..

Co szanowna komisja radzi?
    Prolutexa bym dziś już nie ładowała. PRG jest i tak niezły.
    Zaaplikować dzisiaj jeszcze Utrogestan i pojutrze, po weryfikacji bety - rozkminiać co dalej...?

Wiem że szanse zerowe, ale nie wypada raczej, już teraz nastawiać się na sobotnie chlanie... Chyba muszę poczekać z tą decyzją do piątku :/ ??

satori, SolarPolar, nick nieaktualny, moremi, Mega, efcia, ania.g, Simba lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia- sama uszylas sobie awatara ? bo mi to wyglada na twoja robote ;D

nick nieaktualny, BISCA, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziołcy zna ktoras ten rodzaj nosidelka ??? http://www.2o2.pl/nowoczesne-wygodne-i-bezpieczne-nosidelko-dla-dziecka-lascal-m1.html

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dziołcy zna ktoras ten rodzaj nosidelka ??? http://www.2o2.pl/nowoczesne-wygodne-i-bezpieczne-nosidelko-dla-dziecka-lascal-m1.html
    Nie, ale wygląda fajnie
    Mój mąż chce chustę :-)

moremi lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Ja wczoraj zatankowałam do pełna czerwonego wina - z okazji Dnia Edukacji. Dziś odpoczywam po baletach 8-)
    A ja kuźwa nie! Żeby we własne święto o suchym pysku? Jeszcze mnie do tego wkurzyli w robocie...

Luna76, efcia lubią tę wiadomość

• satori Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Zaaplikować dzisiaj jeszcze Utrogestan i pojutrze, po weryfikacji bety - rozkminiać co dalej...?
    Aplikuj, aplikuj wg mnie. Potem będziesz dalej kombinować. Jeżeli ktoś tam jest to trzeba mu pomóc.
    :)

Mimbla, moremi, Magdala lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Prawda, majty mokre, wkładka nie wystarcza.
    A jak długo musisz brać Lutinusa?

Jeszcze minimum 9 dni
    A jesli ktoras fasolka zechce zostac to dluzej :P

Wiem wiem zaraz za fasolke zbiore opierdziel
    Ale napisalam to specjalnie :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, malgos741, moremi, Luna76, Mega, efcia, ania.g lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Przepraszam że tak tu wpadam po moich spotkaniach przeróżnych (szlajałam się na mieście..) bez nadrabiania, ale chcę się czymś podzielić, bo odebrałam wyniki krwi oddanej o 13:00 i tak:

9dpt
    beta-HCG :1.0
    (dupa, ale tez dziwne - albo coś było i "siadło" albo dopiero się rozwija...?powolniak jakiś?)

PRG: 44,57 --> obiektywnie, ładny. Utro, Proglut i naturalny cykl nieźle dały radę..

Co szanowna komisja radzi?
    Prolutexa bym dziś już nie ładowała. PRG jest i tak niezły.

Wiem że szanse zerowe, ale nie wypada raczej, już teraz nastawiać się na sobotnie chlanie... Chyba muszę poczekać z tą

decyzją do piątku :/ ??
    Zawsze mozesz w piatek zbadac bhcg - jesli cos sie rozwija to beta do piatku pojdzie w gore.

Mimbla, moremi, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla nie pomoge bo sie nie znam
    U mnie po 1 procedurze beta mniej niz 0,1

Moze faktycznie jakis leniuch ci sie trafil
    Zrob bete jeszcze za 2 dni i zobaczysz
    A skoro draze ci nie przeszkadzaja to je jeszcze te 2 dni laduj :)

Mimbla, moremi, efcia lubią tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Zawsze mozesz w piatek zbadac bhcg - jesli cos sie rozwija to beta do piatku pojdzie w gore.

dzięki. Tak właśnie zrobię, a proga ładować będę owszem, ale nie aż tyle co do tej pory.

SolarPolar, moremi, Simba lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Nie, ale wygląda fajnie
    Mój mąż chce chustę :-)
    Chuste rozwazalam ale jak tu sie nauczyc to wiazac teraz ehh Mi chodzi zeby miec cos po domu jak musze obiad ugotowac itd.Ale musi to byc ergonomiczne.Kurde zielona jestem a moj jedzie do pracy juz 2giego listopada i bedzie ciezko.

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisia, draże są jak najbardziej do zniesienia, myślę że czy to powolniak to w piątek będzie wiadomo. I wtedy zadzwonię do kliniki ewentualnie albo puszczę im skany.

ależ jestem wymęczona koleżankami, ale bardzo szczęśliwa :)
    dawno z domu nie wychodziłam do ludzi...dobrze mi zrobiło, zdecydowanie muszę się częściej udzielać w realu..

sandra80, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, malgos741, BISCA, moremi, Luna76, efcia, ania.g, Simba lubią tę wiadomość

d51054bc0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Wacia- sama uszylas sobie awatara ? bo mi to wyglada na twoja robote ;D

Nie, ale to niezła myśl! Dzięki za pomysł!

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Chuste rozwazalam ale jak tu sie nauczyc to wiazac teraz ehh Mi chodzi zeby miec cos po domu jak musze obiad ugotowac itd.Ale musi to byc ergonomiczne.Kurde zielona jestem a moj jedzie do pracy juz 2giego listopada i bedzie ciezko.
    A nie wystarczy ci, jak położysz Maksa w leżaczku żeby Cię widział? Przewidujesz, że będziesz go nosić?

Simba lubi tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy tu same belfry? Dżizes Krajst strach coś napisać nieskładnie, y e... no to fszystkiego najlepsiejszego szacowne grono pedagogiczne :))

Mimbla, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Dziobak, BISCA, moremi, Luna76, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak to jutro szczasz na testa?

iwcia77, malgos741, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Wy tu same belfry? Dżizes Krajst strach coś napisać nieskładnie, y e... no to fszystkiego najlepsiejszego szacowne grono pedagogiczne :))

Tu nawet sekcja ortograficzna jest. I działa prężnie. :-)

nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Dziobak, BISCA, moremi, Luna76, Magdala, Mega, efcia, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/chusta-azimi-do-noszenia-dziecka-kolory-poradnik-i5678736301.html
    Kapta, a zobacz tą aukcję i przeczytaj opis

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Dzis zaliczone 6,5 km i spalone 350 kcal :) milego wieczorku

nick nieaktualny, nick nieaktualny, sandra80, Dziobak, anna maria, BISCA, Magdala, nick nieaktualny, efcia, SolarPolar, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cała klasa dla mnie?
    Ha! To powiem Wam, że popełniłam dzisiaj placki ziemniaczane a do nich gulasz z mięsa indyczego z z drobniutko posiekaną paprką i pieczarkami.
    Nieskromnie przyznam, że to było ZAJEBISTE!
    I nie jest to tylko moja opinia.
    :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 20:03

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mimbla, sandra80, kapturnica, malgos741, Dziobak, Luna76, moremi, Magdala, nick nieaktualny, Mega, efcia, iwcia77, ania.g, Simba lubią tę wiadomość

‹‹ 11777 11778 11779 11780 11781 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ