35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Yesenia, sport fajnie n'a glowe wplywa. Ja dzisiaj zaliczylam 50 min biezni. 450 kalori
5 km z kijkami, 638 kalorii
moremi, anna maria, macduska, kkisia, Dziobak, Aasiula, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Podziwiam i zazdroszczę mozliwosci. Ja próbowałam w tamtym roku, ale tu u mnie ciemno i brak chodników. Trochę niebezpiecznie chodzić po nocy, nawet w kamizelce.
bo się boję
macduska, anna maria, Dziobak, BISCA, efcia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:A Ty myślisz że nas są chodniki?? Najbliższe 5 km ode mnie... ja chodzę tam gdzie jest mały ruch samochodowy, a czasem prawie biegnę jak się natkne na grzybiarzy
bo się boję
To dzisiaj kogo spotkałaś, że tyle kalorii strzeliło?malgos741, Sabina, BISCA, efcia, iwcia77, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:To i ja się pochwale
5 km z kijkami, 638 kaloriia co też się liczy...
Sabina, anna maria, Bozia3, efcia, iwcia77, moremi, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymacduska wrote:To dzisiaj kogo spotkałaś, że tyle kalorii strzeliło?
I ja staram się iśc jak najszybciej, nie mam czasu wydłużać trasy to staram się nadrabiać tempem. Mój cel - mokra koszulka po każdym treninguWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 20:53
anna maria, malgos741, macduska, Dziobak, BISCA, efcia, SolarPolar, iwcia77, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Witajcie kobity,ja ledwie żywa jelitówka nas dopadła.
Trzymam za Wszystkie potrzebujące
Dzibak dziękuję za przesyłkę.
ps. współczuję..Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
a ja mam zachomikowane dwie małe buteleczki czeskiego cydru miętowo-limonkowego i jakaś godzinę temu jak otwarłam tą szafkę kuchenną to prawie wyskoczyły na mnie z rykiem
Nie wiem jak tu przeżyć do piątku
chyba napiszę list do Premiera
macduska, BISCA, Bozia3, kkisia, efcia, Mega, Sabina, iwcia77, moremi, ania.g, paszczakin, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Gosia
A jak Marysia, ją też capneło?
myślę że to ona ze żłobka przyniosła mieliśmy wszyscy po kolei po jednym dniu ,po Marysi to wcale nie było znać ,zachowywała się tak jak zwykle a my nie do życia byliśmy.Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
no bo generalnie, może to i fakt że byłabym słabą matką, rozkminiając takie rzeczy
ale czuję że jestem doskonałym materiałem na alkoholika... mam naprawdę niezły gust jeśli chodzi o różne trunki, nie piję byle czego, rano absolutnie nie, nigdy
wieczorami po prostu mnie suszy_, nad ranem piję kubeł wody... rano wstaję do roboty, i jest po sprawie....Bozia3, SolarPolar, SolarPolar, Mega, Sabina, iwcia77, moremi, paszczakin, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-
Bry,
Wojtek zaczął dziś mówić tata. Tata cały dumny i nawet krzywo nie spojrzy jak synuś coś przeskrobie.
P.S. Nasz suwak coś inaczej liczy. Wojtek dopiero jutro ma urodziny, ale w sumie to dziś kończy rok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 21:12
gosia7122, macduska, Dziobak, kkisia, efcia, malgos741, Mega, Sabina, iwcia77, moremi, ania.g, anna maria, Magdala, Aasiula, paszczakin, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:no bo generalnie, może to i fakt że byłabym słabą matką, rozkminiając takie rzeczy
ale czuję że jestem doskonałym materiałem na alkoholika... mam naprawdę niezły gust jeśli chodzi o różne trunki, nie piję byle czego, rano absolutnie nie, nigdy
wieczorami po prostu mnie suszy_, nad ranem piję kubeł wody... rano wstaję do roboty, i jest po sprawie....
No to nie jesteś materiałem na alkoholika żadnym, temu zwisa co do paszczy (sory Paszczak) wlewaBISCA, paszczakin, iwcia77, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:a ja mam zachomikowane dwie małe buteleczki czeskiego cydru miętowo-limonkowego i jakaś godzinę temu jak otwarłam tą szafkę kuchenną to prawie wyskoczyły na mnie z rykiem
Nie wiem jak tu przeżyć do piątku
chyba napiszę list do Premiera
Cydr miętowo-limonkowy? Gdzie mieszkasz?iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ok, juz tyle siedze na chustach, że i ja to widzę. Dziecko wisi na kroczu, czyli argument na nie. W porzadnym nosidełku plecy nie są usztywnione, dzięki czemu plecy układają się w kształt litery C. Dodatkowo panel między nózkami musi byc na tyle szeroki, żeby nóżki były w pozycji żabki (odwiedzione na boki). Nie nosi się też dzieci przodem do świata, ale twarzą do twarzy (ewentualnie do pleców). Inna sprawa, że w jakimikolwiek nosidle mozna nosić wyłącznie siedzące dzieci. Niesiedzące w chuście w pozycji kieszonka, kangurek i plecak (jeszcze nie umiem, ale się nauczę). Na początek zamierzamy kupić chustę kółkową, bo najprostsza.
A przy noszeniu dzieck aprzodem do świata jest za duże odwiedzenie w stawach biodrowych i zła krzywizna kregosłupa i usztywnienie nosidełka jest dla dzieci siedzących -
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Bry,
Wojtek zaczął dziś mówić tata. Tata cały dumny i nawet krzywo nie spojrzy jak synuś coś przeskrobie.
P.S. Nasz suwak coś inaczej liczy. Wojtek dopiero jutro ma urodziny, ale w sumie to dziś kończy rok.
Dla Wojtka
To już rok temu jak nam zniknęłaś na miesiąc! Aż list gończy za Tobą został wysłany.BISCA, mysza1975, malgos741, SolarPolar, gosia7122, Dziobak, kkisia, iwcia77, moremi, Sabina, ania.g, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny