35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna76, przyznaję z zażenowaniem, że po pewnych perturbacjach w kato klinice Provita, obraziłam się na mój region i wywiało nas w strnę Krakowa.
Klinika nazywa się MaciOrzyństwo. Tzn ja sobie tak przerabiam ich logo, a'la Novum, rozumiesz. Żeby było śmiesznie...
Statystyki skuteczności wskazują jasno, że Kraków jest 100 lat za baranami. Za murzynami pewnie 200....
Mój lekarz na nazwisko Wyroba (mąż go nazywa Wyborova, a ja Wątroba bo tak telefon przekręca) i jest zięciem szefa, półbogiem, 35 lat i wszystkie rozumy zjadł bo rok temu pocałował rękę brytyjskiemu ambasadorowi, jak odwiedził ich nędzną klinikę...Jego teść bez wazeliny właził mu w tymm samym dokładnie czasie do środka du_y. A relacja z wizyty ambasadora jego ekselencji, jest opisana na stronie kliniki...
Luna76, Reni555, Sabina, macduska, Bozia3, ania.g, moremi, efcia, paszczakin, iwcia77, kkisia, sandra80, SolarPolar, kapturnica, Reni, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry...
Ta robota mnie wykonczynigdy nie jestem na bieżąco...
Mam fazę na słodkie, Princessa zebra, cala milka oreo... Masakranie smakują mi chipsy. Czy jestem w cionzy?
Jutro mam wolne, idę z Mloda do lekarza, caly czas ja drapie w gardle, muszę tez wydrzeć dla niej skierowanie do okulisty i dermatologa...
Kkisia - trzymam co sie da, niech sie twixy zadomowia na 9 miesięcy
Mimblagdyby nie to, ze tak zimno i ciemno to juz bym byla u ciebie na cydr sie wprosic, w końcu nie mam daleko
Szanownemu gronu pedagogicznemu przede wszystkim spelnienia marzeń
Sabinka
Za wszystkie mocno trzymam kciuki
Aaa, no i spelnienia marzeń dla WojtkaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 22:04
Luna76, Reni555, Mimbla, Sabina, ania.g, malgos741, mysza1975, macduska, moremi, efcia, iwcia77, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Bry,
Wojtek zaczął dziś mówić tata. Tata cały dumny i nawet krzywo nie spojrzy jak synuś coś przeskrobie.
P.S. Nasz suwak coś inaczej liczy. Wojtek dopiero jutro ma urodziny, ale w sumie to dziś kończy rok.
My jestesmy przykłademI jeden i drugi mówił pierwsze słowo tata i co? trzeci chłopak
hi, hi, hi
Sabina, Mimbla, Dziobak, mysza1975, Mega, macduska, moremi, efcia, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Ja mieszkam 24 km od Krapkowic
A zamek jest w miejscowości Moszna
gratulacjeczyli powiat nadal krapkowicki? Czyżby przeurocza, gmina Głubczyce?
Też mocna nazwa
aha i jest jeszcze Rybnik po drodze. Po angielsku: Fishnik
Sabina, macduska, Bozia3, moremi, iwcia77, kkisia, Reni, Natka_79, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Tata to na brata
My jestesmy przykłademI jeden i drugi mówił pierwsze słowo tata i co? trzeci chłopak
hi, hi, hi
Ja długo czekałam na mama, długomoremi, efcia, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
W Zonach Hollywood jedna blondi nie może zajść w ciążę. Bo się głupia na ovu nie zapisała!!
Mój dziec od tygodnia mówi: mama. Wcześniej był tylko tata. Probuje też mówić Zosia.
Mysza, 100 lat dla Wojtusia!macduska, Mimbla, Bozia3, ania.g, Mega, moremi, Sabina, BISCA, efcia, iwcia77, kkisia, SolarPolar, Alis, Simba lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Tata to na brata
hi, hi, hi
To niedobrze, bo ja chcę dziewczynkę, a na trzecie to mojego M juz chyba nie namówię. Póki co walczymy o drugie.malgos741, Bozia3, ania.g, moremi, Mega, Sabina, BISCA, dorbie, macduska, efcia, anna maria, iwcia77, kkisia, Dziobak, Simba lubią tę wiadomość
-
Na tvn jedna z Żon Holliwood Kinga stara się o dziecko.. właśnie jest u lekarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 22:08
iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:Dla Wojtka
To już rok temu jak nam zniknęłaś na miesiąc! Aż list gończy za Tobą został wysłany.
No i po co mi o tym przypomniałaś. Zamiast gotować obiad na jutro, siedzę i czytam i się wzruszam jeszcze raz.macduska, moremi, Sabina, efcia, dorbie, anna maria, iwcia77, kkisia, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Nie. To jest poscielówa. Szybko trzeba będzie ją odstawić.
Te masz drugi gatunek, kólkowe sa na górze (bardzo proste w obsłudze) i porządne. Nadaja się nawet dla większego dziecka na krótkim dystansie (nie na podróż po górach).
http://littlefrog.pl/pol_m_Outlet-296.html
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5725796990&reco_id=00a84949-72af-11e5-a026-fa163efa8923&ars_rule_id=201&ars_source=ars&ars_socket_id=9 -
Dziobak wrote:W Zonach Hollywood jedna blondi nie może zajść w ciążę. Bo się głupia na ovu nie zapisała!!
Mój dziec od tygodnia mówi: mama. Wcześniej był tylko tata. Probuje też mówić Zosia.
Mysza, 100 lat dla Wojtusia!
Sabina, Mimbla, Luna76, efcia, Dziobak, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
dorbie wrote:ta jest tkana ściegiem skośnokrzyżowym i długa
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5725796990&reco_id=00a84949-72af-11e5-a026-fa163efa8923&ars_rule_id=201&ars_source=ars&ars_socket_id=9Sabina, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!