35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIdealny materiał na żołnierzyania.g wrote:Też to oglądam i nie mogę uwierzyć że są takie pustostany.
nie zastrzelisz, bo pocisk mózgu nie znajdzie
ania.g, Luna76, nick nieaktualny, efcia, moremi, Dziobak, iwcia77, nick nieaktualny, Magdala, Mega, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mysza1975 wrote:No i po co mi o tym przypomniałaś. Zamiast gotować obiad na jutro, siedzę i czytam i się wzruszam jeszcze raz.
jakby co, ja właśnie skończyłam gotować pomidorówke - podziele sie
moremi, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a nie prawda , bo Paszczak je zgubila, ja znalazlam i obchod wieczorny roobiepaszczakin wrote:Dzisiaj ja Luna zamykam, klucze we drzwiach zostawilas..

Mysza- ucaluj Wojtasa od Ivo
100 lat i zyczymy siostrzyczki
do kompletu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 23:49
sandra80, Mega, BISCA, kapturnica, Dziobak, Simba, paszczakin, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a nie prawda , bo Paszczak je zgubila, ja znalazlam i obchod wieczorny roobie

nie prawda, bo Iwci wycieraczka w drzwiach utknęła i sie nie zakluczyły to teraz ja musze sprawdzić czy wszystkie grzesznie, tfu, wróć, grzecznie śpiom
iwcia77, sandra80, Mega, BISCA, kapturnica, Dziobak, paszczakin lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
wrocilam sie , bo klucze zasialampierwiastka wrote:nie prawda, bo Iwci wycieraczka w drzwiach utknęła i sie nie zakluczyły to teraz ja musze sprawdzić czy wszystkie grzesznie, tfu, wróć, grzecznie śpiom

pierwiastka, sandra80, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

invicta Gdańska