35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Też to oglądam i nie mogę uwierzyć że są takie pustostany.
nie zastrzelisz, bo pocisk mózgu nie znajdzie
ania.g, Luna76, macduska, efcia, moremi, Dziobak, iwcia77, kkisia, Magdala, Mega, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mysza1975 wrote:No i po co mi o tym przypomniałaś. Zamiast gotować obiad na jutro, siedzę i czytam i się wzruszam jeszcze raz.
jakby co, ja właśnie skończyłam gotować pomidorówke - podziele siemoremi, iwcia77, kkisia, Sabina, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Dzisiaj ja Luna zamykam, klucze we drzwiach zostawilas..
Mysza- ucaluj Wojtasa od Ivo100 lat i zyczymy siostrzyczki
do kompletu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 23:49
sandra80, Mega, BISCA, kapturnica, Dziobak, Simba, paszczakin, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a nie prawda , bo Paszczak je zgubila, ja znalazlam i obchod wieczorny roobie
nie prawda, bo Iwci wycieraczka w drzwiach utknęła i sie nie zakluczyły to teraz ja musze sprawdzić czy wszystkie grzesznie, tfu, wróć, grzecznie śpiomiwcia77, sandra80, Mega, BISCA, kapturnica, Dziobak, paszczakin lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:nie prawda, bo Iwci wycieraczka w drzwiach utknęła i sie nie zakluczyły to teraz ja musze sprawdzić czy wszystkie grzesznie, tfu, wróć, grzecznie śpiom
pierwiastka, sandra80, Mega, BISCA lubią tę wiadomość