35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:doprawdy!!! jaka ja stara jestem! kiedys byly papierowe
a stare to my tu fszystkie i na dodatek sfrustrowanetak że ten, nie nakablujemy do dyrki że chciałaś sobie wzorowe z zachowania dopisać
iwcia77, sandra80, Mega, kapturnica, Dziobak lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
iwcia77 wrote:..to zgina kompy z pracowni informatycznej
monitory z lufą z tyłu i skrzynia z kieszeniami na dyskietki jeszzce....nikt takiego szmelca nie kupi, szkoda targać
iwcia77, sandra80, Mega, Dziobak lubią tę wiadomość
pierwiastka wrote:ano, postęp Pani, postęp cyfryzacja i takie tam
a stare to my tu fszystkie i na dodatek sfrustrowanetak że ten, nie nakablujemy do dyrki że chciałaś sobie wzorowe z zachowania dopisać
idem stont
pierwiastka, Sabina, sandra80, Mega, Dziobak lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:na Rabina -nie dosc , ze do wieczorowki chodze to jeszcze ze starymi i sfrustrowanymi babami:-O
idem stont
takie czasy, co zrobić, może chociaż dyplom na nowym papierze będzie wydrukowany a nie na recyklingowym
ić, tylko klucze zabierz ale nie dzwoń nimi bo obudzisz towarzystwoiwcia77, sandra80, Mega lubią tę wiadomość
pierwiastka wrote:za ciężkie
monitory z lufą z tyłu i skrzynia z kieszeniami na dyskietki jeszzce....nikt takiego szmelca nie kupi, szkoda targać
pierwiastka, sandra80 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ale szkoda , ze nie wiedzialam , bo mialam w piwnicy taki jeden ..moglam im podarowac
iwcia77, sandra80 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
pierwiastka wrote:mógłby być problem z darowizną i zanim byś papiery załątwiła to by się na antyk załapał a wtedy cała papierologia od nowa
pierwiastka, sandra80 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a ja tak nie lubie zalatwiac urzedowych spraw..trudno beda musieli obejsc sie bez
iwcia77, sandra80, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter