35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pierwiastka wrote:poczekaj jeszcze troche i sprzedasz za kupe kasy jako wintydż albo antyk tylko wpierw patyne dobrą uchoduj
wiedzmy
pierwiastka, sandra80, Mega lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:ale tu przecie pianina nie ma a fortepianu tym bardziej, ino acapella zostaje
Reni kiedys opowiedziala nam tu kawal - utknal mi w pamieci i do dzis mnie smieszy bardzo
Reni jutro moze go przypomni, bo ja sie boje ze przekrecesandra80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny.Podczytuję Was tylko, bo nie mam kiedy pisać
. Nadia już wstaje i zaczyna chodzić przy meblach. Ogólnie od dobrego miesiąca prawie wszystkie dzieci mi chorują, jeden kończy to następny zaczyna i na nowo zaraża te już wyzdrowiałe...tylko babcia się trzyma.Mam prośbę. Planujemy się wyprowadzić i poszukać większego mieszkania,możecie mi podać nazwy biur nieruchomości w Waszych miastach? Chcemy się całkowicie przeprowadzić gdzie indziej, może z pracą będzie tam lepiej... Najlepiej jakby była to kamienica za dostępne bo tam są duże mieszkania. Dzięki wielkie. Pozdrawiam wszystkie i za każdą trzymam kciuki i wszystko inne.
efcia, moremi, kkisia, ania.g, Dziobak, iwcia77, Alis, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Bry dzień
Nie ma jeszcze pani. Zabalowała dzie po tym wczorajszym dniu belfrowym czy jak? Nie ma listy to nie wiem za kogo dziś kciuki trzymać, oprócz Kisi Luny i M....Mega, efcia, kkisia, iwcia77, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Dzien bry, nocne Marki jeszcze spiom???
Nie musze wstawać dzisiaj...na ten moment....wiec leze zawinięta w kołdręsandra80, Aasiula, Sabina, efcia, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Bry dzień
Nie ma jeszcze pani. Zabalowała dzie po tym wczorajszym dniu belfrowym czy jak? Nie ma listy to nie wiem za kogo dziś kciuki trzymać, oprócz Kisi Luny i M....wpierniczylam wczoraj cała czekoladę oreo i mnie nie zemdliło - to musi byc znak!
Kkisia, Luna - wysyłam wirtualne wsparcie
Mimbla jak sytuacja?Aasiula, Sabina, efcia, kkisia, Alis, Simba, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:No za mnie tez, a jak!
wpierniczylam wczoraj cała czekoladę oreo i mnie nie zemdliło - to musi byc znak!
Kkisia, Luna - wysyłam wirtualne wsparcie
Mimbla jak sytuacja?
Ok trzymam w takim razieMega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Hej! Ja już w pracy. Jak usłyszałam ogłoszenia przedwyborcze i Beatę Szydło to od razu musiałam wstać i przełączyć radio.
Cześć laski
Sandra czymaj jeszcze za moja @, żeby dziś przylazla
Mega w końcu zajrzalas o ludzkiej porzeMega, Aasiula, efcia, moremi, kkisia, malgos741, Mimbla, Simba lubią tę wiadomość
-
Dobry, ja w poczekalni. Prosze o kciuki, zeby wszystko poszlo gladko i zebym wyszla z rozpiska n'a drugie podejscie
Mega, Sabina, Aasiula, efcia, beates, macduska, dorbie, moremi, kkisia, malgos741, sandra80, Dziobak, iwcia77, Mimbla, paszczakin, satori, gretka lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Każdy ruch jest dobry dla zdrowia
Cześć laski
Sandra czymaj jeszcze za moja @, żeby dziś przylazla
Mega w końcu zajrzalas o ludzkiej porzeSabina, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dobry, ja w poczekalni. Prosze o kciuki, zeby wszystko poszlo gladko i zebym wyszla z rozpiska n'a drugie podejscie
Aasiula, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny