35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
witam siem ponownie
no więc dzisiejsza wizyta była dziwna
wchodzę i zanim się odezwałam gin pyta czy po receptę czy z wynikami, więc tłumacze że wyniki bo podejrzane są tarczyca, cukrzyca, PCOS, bo skąpe miesiączki, bolą cycki, zimno cały czas, bla bla bla, diagnozujemy
wyraz na jej twarzymówi że wyniki na granicy pyta czy wiem i co na to biorę, wyraz mojej twarzy
wdech, wydech
-mam endo w grudniu, pokaże mu wyniki, co jeszcze badamy?
-nic, wygląda ok, otyłość rodzinna, tak? jajniki ok, PCOS nie widze. dam luteine bo ten okres trzeba wywołać, no głową muru nie przebijemy a że Pani nie bardzo zdecydowana na dziecko to zrobimy eksperyment. I diete prosze 1000 kcl i ćwiczenia. Kontrola w styczniu. Jak nie pomoże to bedą antyki. Następny...
Czy Wy też macie wrażenie że lekarze nie słuchają? Chyba czas na zmiany. Tymczasem oddycham głęboko i powoli. Lutke wykupie. W najbliższym cyklu zbadam sobie hormony na własną rękę. Wdrożę diete ok 1500kcl, i dużo przytulania bez presji cionży a po wizycie u endo zdecyduje co dalej.
Mąż chce mnie do naturoterapeuty wysłać, babka widzi aure i wysyła do odpowiedniego lekarza, może mi coś na wqu..a poradzitymczasem szukam innego gina bo jak zobaczę te blond okularnice raz jeszcze to chyba obraz plemniorów uciekających w popłochu na widok mojego tłustego jaja będzie mi się śnił po nocach. A tak na marginesie moja matka zawsze miała wagę trzycyfrową i urodziła trójkę zdrowych dzieci.
dzienkuje za uwage.
Simba, efcia, gretka, kapturnica, Bozia3, dorbie, moremi, BISCA, caffe, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnypierwiastka wrote:witam siem ponownie
no więc dzisiejsza wizyta była dziwna
wchodzę i zanim się odezwałam gin pyta czy po receptę czy z wynikami, więc tłumacze że wyniki bo podejrzane są tarczyca, cukrzyca, PCOS, bo skąpe miesiączki, bolą cycki, zimno cały czas, bla bla bla, diagnozujemy
wyraz na jej twarzymówi że wyniki na granicy pyta czy wiem i co na to biorę, wyraz mojej twarzy
wdech, wydech
-mam endo w grudniu, pokaże mu wyniki, co jeszcze badamy?
-nic, wygląda ok, otyłość rodzinna, tak? jajniki ok, PCOS nie widze. dam luteine bo ten okres trzeba wywołać, no głową muru nie przebijemy a że Pani nie bardzo zdecydowana na dziecko to zrobimy eksperyment. I diete prosze 1000 kcl i ćwiczenia. Kontrola w styczniu. Jak nie pomoże to bedą antyki. Następny...
Czy Wy też macie wrażenie że lekarze nie słuchają? Chyba czas na zmiany. Tymczasem oddycham głęboko i powoli. Lutke wykupie. W najbliższym cyklu zbadam sobie hormony na własną rękę. Wdrożę diete ok 1500kcl, i dużo przytulania bez presji cionży a po wizycie u endo zdecyduje co dalej.
Mąż chce mnie do naturoterapeuty wysłać, babka widzi aure i wysyła do odpowiedniego lekarza, może mi coś na wqu..a poradzitymczasem szukam innego gina bo jak zobaczę te blond okularnice raz jeszcze to chyba obraz plemniorów uciekających w popłochu na widok mojego tłustego jaja będzie mi się śnił po nocach. A tak na marginesie moja matka zawsze miała wagę trzycyfrową i urodziła trójkę zdrowych dzieci.
dzienkuje za uwage. -
Aasiula wrote:Drogie brawo co się że mna dzieje wyje od rana , wsztstko jest zle a ja to jestem w ogole jeden wielki niewypal
Hormony ?? Lutka ???
Zle postawiony kubek potrafi mnie rozpieprzyc
mam to samo, ale nie pobiegałam dzisiaj to pewnie dlatego, no i u mnie @ za rogiem wiec wszystko jasneSabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Dziecko mi skacze po oknie, zamiast iść spać. Rolety pogniotl w na maxa. A ja zrelaksowana na ovu siedzę. O, teraz stuka klockiem w okno. Zabiorę mu chyba, co? O, a teraz poszedł szarpać lampę. Bosz, jak to moje dzieciątko się ładnie potrafi sobą zająć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 12:45
efcia, dorbie, Sabina, Reni, Bozia3, kapturnica, moremi, macduska, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Dziecko mi skacze po oknie, zamiast iść spać. Rolety pogniotl w na maxa. A ja zrelaksowana na ovu siedzę. O, teraz stuka klockiem w okno. Zabiorę mu chyba, co? O, a teraz poszedł szarpać lampę. Bosz, jak to moje dzieciątko się ładnie potrafi sobą zająć...
efcia, Dziobak lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
sandra80 wrote:Reni poluzuj warkoczyki, nikt tu nad nikim się nie pastwi, mówiłyśmy tylko, że my też różnie planowałyśmy przed porodem, a życie swoje. O tym była dyskusja. Błędy mi nie przeszkadzają ale traktowanie kogoś z góry już tak.
A odnosnie jezyka polskiego, to chyba dajecie mi prawo nasmiewania sie z Polakow , ktorzy tutaj przyjezdzaja I slabo radza sobie z angielskim mimo, ze teraz wszedzie ucza!!! , co jest totalnie glupie , bo ja nie slyszalam , zeby nasmiewac sie z kogos z takiego powodu .... Ciekawa jestem jak Wy sobie radzicie zza granica ? HehWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 13:11
-
no juz jestem
witam juz popoludniowo
ovu przez te remonty wybilo mnie z rytmu- zapomnialam w jakim temacie mialam....
a za 2 godz pewnie musze po chlopa jechac, a jak 2 tyg temu jechalam dobrze sie nie skonczylo- guma zarazpo wjezdzie na autostrade....juz mi zle jak pomysle.....Sabina, dorbie, kapturnica, moremi, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
gretka -
Do Simba znalazlam specjalnie dla Ciebie , taki szpiworek bez raczek nazywa sie otulacz .... Ale nie wiem czy. akurat Twoja osobe jest w stanie cokolwiek zadowolic , mam nadzieje , ze masz conajmniej dr. przed nazwiskiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 13:03
sandra80 lubi tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Hej babeczki
co tam? jakieś nowe wieści?
jeszcze Was nie przeleciałamwięc pytam...
biorę się za nadrabianie
wymyslilas.....efcia, krycha.stara, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
gretka -
Evans wrote:Do Simba znalazlam specjalnie dla Ciebie , taki szpiworek bez raczek nazywa sie otulacz .... Ale nie wiem czy. akurat Twoja osobe jest w stanie cokolwiek zadowolic , mam nadzieje , ze masz conajmniej dr. przed nazwiskiem
Czym sie Evans zajmujesz zawodowo, jesli to nie tajemnica?krycha.stara, kapturnica, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Evans wrote:Jesli to do mnie bylo , to pomylka , bo ja nigdy nikogo z gory nie traktuje , Ty lepiej komentuj Wasza kolezanke co aborcje zaleca , to jest pozniej jakiegokolwiek pasa ....
A odnosnie jezyka polskiego, to chyba dajecie mi prawo nasmiewania sie z Polakow , ktorzy tutaj przyjezdzaja I slabo radza sobie z angielskim mimo, ze teraz wszedzie ucza!!! , co jest totalnie glupie , bo ja nie slyszalam , zeby nasmiewac sie z kogos z takiego powodu .... Ciekawa jestem jak Wy sobie radzicie zza granica ? Heh
Kolejny raz Cie proszę nie pisz mi co powinnam, a co nie powinnam. Żadnego naśmiewania z mojej strony nie doświadczyłaś także relax ;)Po prostu te Twoje hm... hm... hm... hm... i LOL nie pasują mi do wątku 35+, tylko 15+ to moje prywatne zdanie. Mogę je mieć czy nie powinnam?krycha.stara, kapturnica, moremi, paszczakin, kkisia, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Dorbie, wrzuc na luz. Też u nas tak było, a teraz jest w normie. Delikatny błąd pomiaru i już dziwny wynik.
Dzięki dziewczyny
Tak się wkrecam co jakiś czas
Ja po wizycie, doktro pobrała mi wymazy na posiewy i generalnie taka rutynowa wizyta szybka bez rozdrabniania się jak to na Fundusz minuty lecą, więcej sobie z położną porozmawiałam. Ale jest OK
Wiem już dlaczego chodze jeszcze do mojej koleżanki:-)efcia, Aasiula, moremi, kkisia, beates, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Kolejny raz Cie proszę nie pisz mi co powinnam, a co nie powinnam. Żadnego naśmiewania z mojej strony nie doświadczyłaś także relax ;)Po prostu te Twoje hm... hm... hm... hm... i LOL nie pasują mi do wątku 35+, tylko 15+ to moje prywatne zdanie. Mogę je mieć czy nie powinnam?
o to lole często używa Herasandra80, moremi, kkisia lubią tę wiadomość