35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:Pani nam wziela i zajszla, bo taka empatia z niej bije, ze az mi glupio...
weź bo wykraczeszsandra80, Simba, efcia, krycha.stara, gretka, moremi, paszczakin, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Kolejny raz Cie proszę nie pisz mi co powinnam, a co nie powinnam. Żadnego naśmiewania z mojej strony nie doświadczyłaś także relax ;)Po prostu te Twoje hm... hm... hm... hm... i LOL nie pasują mi do wątku 35+, tylko 15+ to moje prywatne zdanie. Mogę je mieć czy nie powinnam?
Reni, Bozia3, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Dziecko mi skacze po oknie, zamiast iść spać. Rolety pogniotl w na maxa. A ja zrelaksowana na ovu siedzę. O, teraz stuka klockiem w okno. Zabiorę mu chyba, co? O, a teraz poszedł szarpać lampę. Bosz, jak to moje dzieciątko się ładnie potrafi sobą zająć...
Reni, dorbie, efcia, pierwiastka, Dziobak, Magdala, kapturnica, moremi, paszczakin, kkisia, BISCA, iwcia77, gosia7122, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gdzie Paszczak?
Simba możesz dać jej znać, że już forum działa
Niech już wraca
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b528581972c.jpgpierwiastka, Simba, efcia, krycha.stara, Dziobak, Bozia3, gretka, kapturnica, moremi, paszczakin, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Evans wrote:Ale nie wiem czy. akurat Twoja osobe jest w stanie cokolwiek zadowolic , mam nadzieje , ze masz conajmniej dr. przed nazwiskiem
Z rozpędu polubiłam, zamiast zacytować.
Czy to Twoim zdaniem nie jest traktowanie z góry? Zaczepiasz któryś już raz kobietę której zupełnie nie znasz i nic o niej nie wiesz - nasz auslanderze...
Nie zaczepiaj, nie będziesz zaczepiana.krycha.stara, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Gdzie Paszczak?
Simba możesz dać jej znać, że już forum działa
Niech już wraca
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b528581972c.jpg
Mam nadziejeReni, efcia, Bozia3, moremi, paszczakin, kkisia, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:A qwa radze se wyqwiscie i zajedwabiscie dobrze, pracuje na "zmywaku" , mowie po niemiecku tak samo plynnie jak po polsku, a i czytac i pisac tez potrafie. Robie bledy celowo, bo to taki styl, kto mnie czyta, ten wie, o so chozi. Do szczescia brakuje mi tylko dziecka, bo cala reszte juz mam. I nawet stac mnie na wozek.
Rany boskie z Wami to sie trzeba non-stop klocic , nie nudzi sie Wam to ???
-
Evans wrote:Ty a nie przyszlo Ci do glowy , ze ja mam taki styl
Rany boskie z Wami to sie trzeba non-stop klocic , nie nudzi sie Wam to ???krycha.stara, kapturnica, moremi, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sandra80 wrote:Z rozpędu polubiłam, zamiast zacytować.
Czy to Twoim zdaniem nie jest traktowanie z góry? Zaczepiasz któryś już raz kobietę której zupełnie nie znasz i nic o niej nie wiesz - nasz auslanderze...
Nie zaczepiaj, nie będziesz zaczepiana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 13:23
-
Reni wrote:wiecie co nie bardzo wiem o co się kłócicie
straciłam wątek
może któraś streścić?
Wymieniamy smiale poglady na temat otaczajacej nas rzeczywistosciefcia, krycha.stara, Dziobak, Magdala, kapturnica, moremi, megan8, kkisia, BISCA, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bozia Dziobak a te Evansowe otulacze nie załatwią sprawy?
Spętać ich, żeby tak rękami nie machalion się czuje spętany i drze się w wniebogłosy...
w ogóle nie lubi być przykrywany niczym i dopiero jak uśnie - to go na siłę przykrywamy...
moremi, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evans wrote:A Wasze notoryczne bledy ortograficzne to do jakiego watku pasuja ? Jestem po 35 roku zycia I na sile chceM byc cooooooool
Się przedstawię może krótko. Doktoratu mi się nie chciało robić, ale mam mgr. Za granicą posługuje się swobodnie obcymi językami.
Jeśli chodzi o język polski, to jestem purrystka językowa, ale umyślne robienie błędów ortograficznych uważam za zabawne i paradoksalnie podkreślające nasza wiedzę w tym temacie.
A na poważnie, Evans, nie nadymaj się tak. My tu sobie w dużej mierze jaja robimy, jesteśmy tu po to, żeby się wspierać, ale żeby też fajnie spędzić z sobą czas, bo się po prostu lubimy, w necie i w realu. Jak to skumasz,to skumasz też nasze żarty i cały ten klimat.
A po polsku wypowiadasz się naprawdę dobrze, szacun.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 13:29
sandra80, krycha.stara, efcia, Reni, Bozia3, Magdala, kapturnica, moremi, megan8, kkisia, macduska, BISCA, Sabina, dorbie, iwcia77, gosia7122, anna maria, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dzien dobry szpiworki bez rączek
Uwielbiam byc pania na k w dolku.
Ps. Sama to wyedytuje aj promis.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 13:55
Simba, moremi, paszczakin, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.