35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:A ja sie denerwuje na siebie ze lubie mieso, wedliny no lubie, nooo.
A coraz bardziej kielkuje mi mysl zeby to wyeliminowac z diety. Szczegolnie po porannym filmiku z ubojni w tv...
Koniecznie koniecznie!
i dzien dobry:)
nie nadrobie, powiedzcie chociaz ze sa jakies nowe ciaze? bo magnesy- owszem sa, maz przywiozl
po dlugim namysle jadlam letrozol przez 5 dni, ale w zmniejszonej dawce (zazwyczaj stosowanej do monoowulacji)- bo nie mialam mozliwosci monitoringu. Zobaczymy co sie wydarzy i czy w ogole cos.Sabina, malgos741, Aasiula, Reni, Bozia3, kapturnica, Simba, Heretyczka, Dziobak, efcia, moremi, iwcia77, beates, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
Tak czy tak dajcie ludziom żyć. W kółko narzucacie ludziom co mają robić. Można wymienić ze sobą poglądy, ale po co od razu się na wzajem obrażać.
Jak czytam te złośliwości, to aż nie chce się zabierać głosu.
Przypierdalacie się o błędy, składnie czy sposób pisania. Dajcie spokój. Nie każdy ma doktorat z języka polskiego. Może i śmiesznie czasami coś brzmi, ale to wytykanie palcami jest słabe. I to jeszcze na Naszym wątku. Idźcie się popastwić nad "innomyśleniowcami" na innych wątkach.
przepraszam
Reni poluzuj warkoczyki, nikt tu nad nikim się nie pastwi, mówiłyśmy tylko, że my też różnie planowałyśmy przed porodem, a życie swoje. O tym była dyskusja. Błędy mi nie przeszkadzają ale traktowanie kogoś z góry już tak.
Sabina, kapturnica, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Dobry,
Jak ja sie ciesze ze dzis piatek
Co do spania z dzieckiem to z J łóżeczko było przy naszym łożku, nigdy nie siał z nami, ale gdy któreś czuwało to lądował w srodkuteraz bedzie taki sam system i nam pasuje
efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kometa smialas mi się dzisiaj
Bylas u fryzjera i obcielas wlosy ...
A jak się czujesz ??
A do fryzjera rzeczywiście muszę iść. Prorok jakiś? Hmm...
Cały czas chora. Wczoraj niby trochę lepiej ale znów mnie chyba bierze. Najgorsze, że dziś muszę wyleźć z domu. Nie na długo, ale zawsze. Nic chęci we mnie nie ma. Do niczego. Taki nastrój.Aasiula, malgos741, Sabina, kapturnica, efcia, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Moze jednak do lekarza ?? Dlugo to już trwa ...
Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Drogie brawo co się że mna dzieje wyje od rana , wsztstko jest zle a ja to jestem w ogole jeden wielki niewypal
Hormony ?? Lutka ???
Zle postawiony kubek potrafi mnie rozpieprzycAasiula lubi tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:Cześć wiedźmy
Zaraz idę do gina
Raka szyjki nie mam ale nerw pika :@
pierwiastek, a po co idziesz? bo lepiej, zeby Ci tam nie grzebal, mozesz byc w ciazyAasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
hehe:
Access Denied
The site: http://robimydzieci.pl/ is blocked because szefa paszczaka web filter identified it as "Suspicious"Reni, ComeToMeBaby, Simba, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny