35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Brrrry
Dzisiaj ma byc nowy materac
W nocy mnie męczyły bóle @. Teraz spokój.kapturnica, kkisia, Aasiula, dorbie, BISCA, efcia, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:A poza tym znowu- iech kazdy robi jak mu sie podoba, nie?
Ja mam pytanie do tych spiacych z dziecmi, ale wiekszymi, ktore potrafia przelezc przez poduszke. Jak kladziecie dziecie spac w Waszym lozku, to co robicie, zeby podczas Waszej nieobecnosci nie spadlo? No bo przeciez to jest chyba kilka godzin zamim i Wy sie kladziecie?
u mnie ta kwestia pojawia sie rano- wyciagam Adama z lozezczka, karmie, poranek razem, potem wrzucam go do naszego lozka do M i ide do pracy. Spia jeszcze ze 1-2h.
Teraz wpycham pod przescieradlo poduche po mojej stronie i robie taka mulde wyokosci czlowieka, ale Adachowi przepelzniecie przez poduche powoli coraz bardziej udaje i boje sie, ze pierdyknie, jak M bedzie spal. Lozka do sciany nie dosune, bo ja wstaje od tamtej strony.
Co robic drogie bravo?paszczakin lubi tę wiadomość
-
Paszaczak, jak ja wstaję a Marcel nadal śpi u nas to go śpiącego przekładam do jego łóżeczka z powrotem. Inaczej u nas nie da rady. Dobre jest to że on się przez to nie budzi.
dorbie, Aasiula, paszczakin, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Sabina wrote:Plamienie. Czekam aż popłynie, oby dziś....
Ja nie komentuje, Evans zyje w innej kulturze. I niech tam zostanie. A my sobie dalej będziemy żyć w swoim grajdolku że swoimi dziećmi, wychowywanymi tak jak my chcemy
mi tam też nie przeszkadza, toż niech każdy wychowuje jak chce, ale ten styl pisania prosi się o pomstę do nieba, ale może ja jakoś mało tolerancyjna jestem?kapturnica, Sabina, paszczakin, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:to trudny okres i trzeba uważać - nam kilka razy spadł z łóżka, ale jest na tyle duży, że raczej z niego zjeżdżał. Ja zastawiałam krzesłami, ale nie zawsze to pomagało....
Bozia3, dorbie, Aasiula, paszczakin, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:mi tam też nie przeszkadza, toż niech każdy wychowuje jak chce, ale ten styl pisania prosi się o pomstę do nieba, ale może ja jakoś mało tolerancyjna jestem?
Witaj w klubieania.g, Aasiula, sandra80, paszczakin, krycha.stara, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak - tran cytrynowy jako tako wchodzi...ale rewelacji nie ma...muszę za nim latać po domu i robić z siebie idiotkę - "ooooo leciii, leciii, leciii samolocik". Natomiast ta stara franca rybna, kupiona jako pierwsza zraziła go do kształtu butelki i konsystencji....dodatkowo - on to wypluwał na potęgę i ten syf zostawał na ubraniu. Kilka razy już prałam te ciuchy z płynem...i wciąż capią rybią...błeeeee
dorbie, ania.g, moremi, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry, zimno i deszczowo
kawa zrobiona ale nadal spać się chce...
Dziś na 10.30 do pracy a później bal nauczyciela do 24.00... jutro na 8.00 do roboty...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 08:37
kapturnica, kkisia, ania.g, Aasiula, moremi, Sabina, efcia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Plan zajęć OF
Pierwiastka 16.10
Wacia 16.10
Magdala 16.10
Sandra80 16.10
małgoś741 19.10
Magdala 19.10
Luna76 21.10 egzamin http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Mega 22.10 egzamin
Asiula 23.10 egzamin
KKisia 23.10 egzamin http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Gretka 02.11
Kometa 03.11
Yesenia 03.11 egzamin
Ania.G 06.11
Bisca listopad http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Gretka 31 dni do zakończenia Visanne
Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
Reni 16.12
krycha.stara styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 09:15
kapturnica, kkisia, malgos741, BISCA, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:No prawie kocham Dzejmsa
Boskie ahaha(zauważcie - jakiego ładnego wyrazu użyłam - "wnerw" - musiałam chwilę pomyśleć, żeby go wykombinować...
)
kapturnica, paszczakin, Sabina, Reni, Bursztyn, Simba, efcia, krycha.stara, macduska, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Paszaczak, jak ja wstaję a Marcel nadal śpi u nas to go śpiącego przekładam do jego łóżeczka z powrotem. Inaczej u nas nie da rady. Dobre jest to że on się przez to nie budzi.
no widzisz, to u mnie jest dokladnie odwrotnie, wiec musze cos przykombinowac na przyszlosc, jak sie bardziej bedzie poruszal. Bo mlody cala noc w lozeczku spi, ale z prostego powodu, ze on jest wyspany o 6, a my nie, to bierzemy go do siebie po karmieniu.
My kimka, a on ma zabawki, nasze nosy, wlosy, rece i tak se lezy i bawi az zasnie
tylko teraz w tygodniu jedne "nosy-rece-wlosy" sa w cholernej fabryce zamiast z synkiem..Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:to samo miałam powiedzieć...mój też ma czasami takie wstawki, że każdy mój wnerw rozładuje...
(zauważcie - jakiego ładnego wyrazu użyłam - "wnerw" - musiałam chwilę pomyśleć, żeby go wykombinować...
)
Brawo TY! Nie musisz sie wymoderowac!malgos741, Sabina, Bozia3, efcia, macduska, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć!
Idę dziś do moje starej ginki. Zapomniałam książeczki ciązowej, budyń.
Zastanawia mnie to czy w normie jest w usg kość udowa, która wolniej rośnie, fakt, że młody wzrostowo spadł na pozycje pomiędzy 3 a 10centylem, a ta kość udowa jest poniżej 3centyla. Kurde, mam nadzieję, że to nic nie znaczy, bo wg usg pokazuje to jej wielkośc o jakies 5 dni do tyłu w sumie do terminu w stosunku do ostatniej miesiączki, głowka, brzuszek jest w 50 centylu - te siatki centylowe sa gw belly.
No, ale przecież się nie spytam tej doktor, bo to jest usg od mojej koleżanki, która powiedziała, że jest wszystko ok.
Oczywiście już zaczęłam sprawdzac w necie artykuły medyczne i zaburzenia wzrostu, ale zatrzymanie wzrostu kończyn na poziomie 16-17tygodnia jest w achondroplazji. Już się kiedys pytałam mojej koleżanki, powiedziała, że to widac juz na usg przed 20 tc, więc chyba ok.
Z drugiej strony moje dzieci jak i my są małe i od poczatku zawsze idą 10centylem, w pewnym momencie nawet 3 centylem, więc dlaczego 3ci mialby byc większyAasiula, malgos741, BISCA, Bozia3, Dziobak, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Pani, wczoraj był 15. To już chyba mozna wykreślic z planu?
Dorbie, wrzuc na luz. Też u nas tak było, a teraz jest w normie. Delikatny błąd pomiaru i już dziwny wynik.Reni, dorbie, malgos741, kkisia, ania.g, Aasiula, Sabina, BISCA, kapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dorbie jak koleżanka mówi że jest ok to musi być dobrze przecież ci by powiedziała..
Aasiula, Sabina, efcia, dorbie lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dorbie, z Marcelem było tak samo. Kość udowa zawsze w tyle za resztą i lekarz uważał że wszystko prawidłowo się rozwija. Zobacz jaki duży się urodził i ma wszystko proporcjonalne. USG Julii wychodzi mi tak samo.
Trzymam kciuki za wizytę ale jestem przekonana że z Twoim szkrabem wszystko dobrzemoremi, Aasiula, Sabina, BISCA, Dziobak, efcia, dorbie lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 09:24 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 października 2015, 22:33
ania.g, Sabina, Natka_79, Aasiula, ComeToMeBaby, Bursztyn, gretka, BISCA, Evans, efcia, krycha.stara, macduska, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Simba dzisiaj jest światowy dzień żywności! Co jemy?
I światowy dzień szefa! Bierzemy się dzisiaj za pracę, żeby mu było miło?ania.g, Sabina, BISCA, Simba, efcia, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość