35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Evans wrote:Ok ok ok , ale zrob aborcje , nie da sie przejsc obojetnie ! A po Was jak po kaczce , Ty sobie wyobrazasz zeby ktos do Ciebie powiedzial dlaczego nie zrobilas aborcji na Adamka ? Sorry , ale to nie jest nawet glupi zart , dla mnie nie ma tu tlumaczenia I w tym momencie Wasz klimat , calego watku spada na psy , bo zadna z Was nie zaaregowala , jak to mozliwe , dalej sie lubicie , nawet jesli Aborcje Wam aborcje zaleca hm .....
Więcej luzu, siostro!krycha.stara, kapturnica, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jak cała Ameryka...i jak obserwuje - coraz więcej też w PL - daje im spektakularne zwycięstwo w wyborach za chwilkę...no nic..zobaczymy co zdziałają...
U mnie ranek , wiec nie mam juz czasu paWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 13:40
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:proszzzz
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/80df9b5b3ee3.jpgkrycha.stara, Reni, Simba, moremi, efcia, paszczakin, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:No i prosze, mamy fajny nowy temat dzieki kawie od pani. Bo ja sie seksic dzis bede, a wy?
mój wyjechał do rodziców, a ja ściągnęłam do siebie baby
będziemy żreć i pić, może i wspólnie porzygamy
zobaczymy jeszczekrycha.stara, moremi, efcia, paszczakin, kkisia, BISCA, megan8, Sabina, iwcia77, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
Evans wrote:Jesli to do mnie bylo , to pomylka , bo ja nigdy nikogo z gory nie traktuje , Ty lepiej komentuj Wasza kolezanke co aborcje zaleca , to jest pozniej jakiegokolwiek pasa .... Dobitnie w jezyku polskim dno !!!!!
A odnosnie jezyka polskiego, to chyba dajecie mi prawo nasmiewania sie z Polakow , ktorzy tutaj przyjezdzaja I slabo radza sobie z angielskim mimo, ze teraz wszedzie ucza!!! , co jest totalnie glupie , bo ja nie slyszalam , zeby nasmiewac sie z kogos z takiego powodu .... Ciekawa jestem jak Wy sobie radzicie zza granica ? HehHeretyczka, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Wiesz, na forum jak w życiu, są ludzie i ludziska. Nie mów, że przyjmujesz się każdym słowem, które usłyszysz na ulicy czy w mediach i bierzesz je śmiertelnie poważnie. Omijaj te, które ranią, ciesz się tymi, które bawią. I tyle!
Więcej luzu, siostro!
PaComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:O, Pani mi zrobiła kapuczino z okrętem podwodnym! Dziękuję!
albo z typem pokazującym ić stont!
p.s. dawno usg nie analizowałyśmykrycha.stara, Dziobak, Simba, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Nie zgodzę się z Tobą
akurat na takie słowa nie przymykamy oka
mnie osobiście to wkurwia
i jak to Morek powiedziała, że ma nadzieję, że takie życzenia wrócą do osób wypowiadających je
także wiesz
podobno dobrze na urode robi -
Od 11 minut siedze w pracy za darmo.
Edytuje moj post i spadam. Szkoda, bo ominie mnie najlepsze. Jak dojade do domu to musze kotlety mielone zrobic na trzy dni. Jutro mamy popjawke integracyjna z sasiadami to musze wszystko zorganizowac zawczasu.
14 minut.krycha.stara, Simba, Dziobak, sandra80, efcia, macduska, BISCA, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Evans wrote:Ja jestem mega wyluzowana , ale pewne zachowania trzeba tepic , tak juz jest I w internecie I na ulicy
Pakrycha.stara, sandra80, kapturnica, efcia, BISCA, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Jestescie z Simba jak wyrzut sumienia. Ze siedze TU i obiadu nie gotuje. Ale jest piatek. Maz bedzie poscil religijnie, a ja sie zaraz wina napije.
krycha.stara, Dziobak, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas w piateczek pełna chata. Chłop w domu, ja w domu. W związku z tym totalna degrengolada. Po śniadaniu nie sprzątniete , obiadu nie ma. Chłop w salonie z kompem zalegl, ja z wami i Adasiem w sypialni. I dobrze mi... Czekamy aż córka że szkoły wróci i jedziemy na obiad do Chinczyka. Cza weekend godnie zacząć!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 13:56
Heretyczka, krycha.stara, efcia, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny