35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:U nas w piateczek pełna chata. Chłop w domu, ja w domu. W związku z tym totalna degrengolada. Po śniadaniu nie sprzątanie, obiadu nie ma. Chłop w salonie z kompem zalegl, ja z wami i Adasiem w sypialni. I dobrze mi... Czekamy aż córka że szkoły wróci i jedziemy na obiad do Chinczyka. Cza weekend godnie zacząć!
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:U nas w piateczek pełna chata. Chłop w domu, ja w domu. W związku z tym totalna degrengolada. Po śniadaniu nie sprzątniete , obiadu nie ma. Chłop w salonie z kompem zalegl, ja z wami i Adasiem w sypialni. I dobrze mi... Czekamy aż córka że szkoły wróci i jedziemy na obiad do Chinczyka. Cza weekend godnie zacząć!
spodziewałam się, że napiszesz
Czekamy, aż córka ze szkoły wróci i nam obiad zrobi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 14:02
krycha.stara, moremi, Dziobak, efcia, sandra80, kkisia, Simba, BISCA, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Evans wrote:Ja jestem mega wyluzowana , ale pewne zachowania trzeba tepic , tak juz jest I w internecie I na ulicy
Pa
Stosujemy zasadę, że trolla się nie karmi. Rozumiesz?
Luzuj warkocze.krycha.stara, Dziobak, efcia, kkisia, Simba, megan8, BISCA, ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina, iwcia77, Natka_79, satori, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Gdzie Paszczak?
Simba możesz dać jej znać, że już forum działa
Niech już wraca
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b528581972c.jpg
JETEM!kkisia, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Gdybyś czytała regularnie, to byś wiedziała, że tepimy. Wypowiadałyśmy się o tym wczesniej i nie ma sensu powtarzać tego samego po raz enty.
Stosujemy zasadę, że trolla się nie karmi. Rozumiesz?
Luzuj warkocze.
hehehehheheheheeh
hihihihihiihihihi
hohohohohhoohohho -
nick nieaktualny
-
Evans wrote:Ok ok ok , ale zrob aborcje , nie da sie przejsc obojetnie ! A po Was jak po kaczce , Ty sobie wyobrazasz zeby ktos do Ciebie powiedzial dlaczego nie zrobilas aborcji na Adamka ? Sorry , ale to nie jest nawet glupi zart , dla mnie nie ma tu tlumaczenia I w tym momencie Wasz klimat , calego watku spada na psy , bo zadna z Was nie zaaregowala , jak to mozliwe , dalej sie lubicie , nawet jesli Aborcje Wam aborcje zaleca hm .....
oj tam od razu lubimy..Simba, moremi, kapturnica, BISCA, Aasiula, iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Lidla owszem, odwiedzam, ale powiem Ci, ze nie zwracalam ostatnio uwagi na promocje. Kapciuchy pierwsze z brzega z sieci dalam, nie zawsze pokazuje tu wlasne obuwie.
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zara mnie się bateria skończy, więc żegnalska jestem. Mój Kindluś na mnie czeka. Właśnie, Paszcza, masz jakieś fajowe knigi? Byle nie po flamandzku, czy po jakiemu wy tam godocie.
krycha.stara, Simba, moremi, BISCA, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość