35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Taktyka mistrzapaszczakin wrote:. Bo notmalnie to:
tititititititi
dududududududu
kosi kosi
klap klap
lilililili
i od nowa. Moje dziecko wychowane w spokojnej rodzinie kompletnie nie kuma po co ona to robi, patrzy sie na nia 5 minut, a potem zaczyna sie denerwowac. I plakac. Tesciowa na to:
TITITITITITITI
DUDUDUDUDUDUDU
KOSI KOSI
KLAP KLAP
LILILILILI
jak myslicie- czy to pomaga?
paszczakin, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 października 2015, 22:25
paszczakin, sandra80, Simba, Mimbla, ComeToMeBaby, gretka, Bozia3, Sabina, kkisia, Natka_79, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mimbla wrote:
Czy ktoś tam coś kupował, płacił, może potwierdzić że nie ma co ryzykować? Zamówienie mi się uchomikowało na ok. 100 zł.
nie kupowałam to nie wiem
ale z Twojego opisu dziwnie to wygląda
Mimbla lubi tę wiadomość
-
Oooooo..... Jak się ulałoReni wrote:Pani Basiu kawa na dwójkę!
Proszzz
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2d48f0481ac.jpg
Dziękuję Psze Pani, potraktujemy to z mężem jako przepowiednię poprawy sytuacji
lofciamy
moremi, kapturnica, Mimbla, Reni, BISCA, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie smieszy tylko brzydzi.....mam dobrego nosa na pewne ormowskie znaleziskamoremi wrote:Skończyłabyś z tym glutem. Smieszy to chyba tylko ciebie.
Mam tez wrazenie, ze znowu w ciąży jesteś, bo hormony ci w dekiel walą równo.
Weź zrób test, bo może tym razem to nie ciąza spożywcza. -
To chyba przesilenie jesienne....moremi wrote:Skończyłabyś z tym glutem. Smieszy to chyba tylko ciebie.
Mam tez wrazenie, ze znowu w ciąży jesteś, bo hormony ci w dekiel walą równo.
Weź zrób test, bo może tym razem to nie ciąza spożywcza.
Morek 3tyg do terminu.Słyszysz jak zegar tyka ??

-
Zegar? Jaki zegar? Nie słyszę, bo cos mi tu tyka!kapturnica wrote:To chyba przesilenie jesienne....
Morek 3tyg do terminu.Słyszysz jak zegar tyka ??
paszczakin, kapturnica, Dziobak, Simba, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Zebyś wiedziała. Szykuje się na nadchodzący tydzień. Ale jak tu z łóżka się podnieść i spakować porządnie?kapturnica wrote:B..O..M..B..A

kapturnica, BISCA, iwcia77, Natka_79 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
O, muszo być! I kto funduje nagrody?paszczakin wrote:A kiedy beda zaklady na termin porodu Morka?

Paszcza,nie wiem jak z książkami z Amazona, ale pliki mobi normalnie mailem ślesz, czy jak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 14:54
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Tych emołszyn Ci zazdroszcze. Kurcze jak sobie przypomne swoje oczekiwanie to mam łzy w Łoczachmoremi wrote:Zebyś wiedziała. Szykuje się na nadchodzący tydzień. Ale jak tu z łóżka się podnieść i spakować porządnie?
iwcia77, Natka_79 lubią tę wiadomość

-
moremi wrote:Zegar? Jaki zegar? Nie słyszę, bo cos mi tu tyka!
..albo nie wykasuję, jeszcze ktoś się obrazi albo nie daj Boże wykraczęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 14:59
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ty naprawde jestes tepa , za az przeprosze za te.slowo ..wcale sie nie dziwe, ze w tej Polszczy ciagle zle . Powiem tylko tyle Polonia ubaw ma z tego forum ...Simba wrote:Zawiazuja tez buzie zeby sie nie darlo, zeby bylo latwiej?
Dziwni ludzie z Was , napisze cos Wam z zycia wziete : moja Kolezanka w marcu wraz z rodzina postanowila pojechac do Polski by tam zyc , by historia byla krotka juz wrocili i jedno co powiedziala, ze w Polsce chamstwo i jeden madrzejszy od drugiego aby tylko szpile wbic ...
Innym dziekuje za dobre slowo , a tym zawistnym zycze tego czego Oni mi
Dziobak a co tym razem do Ciebie zle napisalam ...znaczy to ten luz to nie ten luz ja juz nie rozumiec tego Twego luz..
Dziobak lubi tę wiadomość

-
No i odebrałam moje dzisiejsze wyniki (11dpt)
beta HCG: 0,3 mlU/ml
PRG: 53,80 ng/ml (wzrost od środy o prawie 10 jednostek).
Progesteron chociaż ładnie szedł w górę. Reszta jest milczeniem, jak pisał Szekspir.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH