35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Ja sie nie znam.
A wiecie ze ja dlugo mowilam nadczo?Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Nie dziwne w koncu tĘpa jestes
Ostatnio na grupie Polacy w Brukseli mnie od "uczonych" zwyzywali ("Pani to chyba uczona a nic nie rozumie"). Bo sie zapytalam co to jest kabrionetkamoremi, Reni, kapturnica, Aasiula, efcia, kkisia, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Przynajmniej teraz juz wiem, dlaczego tak mowilam.
Ostatnio na grupie Polacy w Brukseli mnie od "uczonych" zwyzywali ("Pani to chyba uczona a nic nie rozumie"). Bo sie zapytalam co to jest kabrionetkakapturnica, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:Nie. Przeczytaj jeszcze raz swój post. Padło Kometa, Morka i inne oraz "z was ".
ComeToMeBaby, Simba, Dziobak, Aasiula, BISCA, gretka, kkisia, iwcia77, Sabina, Natka_79, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powtorze to po raz ostatni.
Sama robie bledy, (dlatego ciesze sie, ze na tym forum sie poprawiamy - to jest jego wartosc dodana) mam kilka wyrazow przy ktorych sie zastanawiam jak sie je pisze, nigdy nie bede alfa i omega lingwistyczna, bo mam skonczone 4 klasy podstawowki w PL.
Jesli chodzi o wiedze - toleruje niewiedze, jesli ta chce sie zmienic w wiedze.
Jesli niewiedza nic nie chce wiedziec o wiedzy to ja o tej niewiedzy nic nie chce wiedziec.
O calkiem ladnie to wyszlo, prawda?
Zawsze to moim mlodym powtarzam: nie jest wstydem nie wiedziec, wstydem jest nie spytac, lub zmuszac otoczenie do akceptacji wlasnej ignorancji.
kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, Dziobak, Mimbla, paszczakin, efcia, malgos741, gretka, Bozia3, kkisia, iwcia77, Sabina, macduska, sandra80, Impresja, krycha.stara, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 października 2015, 22:25
Mimbla, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
Kabrionetka?
Tutaj wsrod polonii funkcjonuje slowo "kamionetka", spolszczenie "camionnette", czyli furgonetki po polsku. Kazdy Polak to rozumie. Natomiast wlasnie jakis koles ostatnio szukal kabrionetki i to mnie zdziwilo, wiec spytalam o co cho. No i mnie od uczonych zwyzywano. A ja te slowka kolekcjonuje, bo mnie moja promotorka namawia na napisanie artykulu o zapozyczeniach z francuskiego wsrod polonii belgijskiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 15:26
moremi, Dziobak, ania.g, kapturnica, BISCA, efcia, Bozia3, kkisia, iwcia77, Sabina, Magdala, Mega lubią tę wiadomość