35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Evans, tu nic nie trzeba. Nic nie trzeba tłumaczyć, z nikim się kłócić, niczego udowadniać i nie wiem co tam jeszcze pisałaś. Nikt tu nic takiego od ciebie nie oczekuje. Widać, że cię pisanie tutaj męczy i sprawia swoisty problem. Nie językowy, ale socjologiczny raczej. Jeśli tak to naprawdę uświadom sobie, że tu naprawdę NIE TRZEBA.
moremi, Aasiula, iwcia77, Natka_79, Sabina, macduska, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Ze mnie tez jest ubaw ? jezeli tak to mam nadzieje ze po pachy-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
topra, to ja obstawiam pierwsza- Morek rodzi dzis lub jutro!
a tu na rozped:
weekendzik, ziemniaczek, fasolka, cysianie, przytulaski, kawunia i troszku kucia igielka!ComeToMeBaby, efcia, BISCA, Aasiula, malgos741, moremi, gretka, Simba, kkisia, iwcia77, kapturnica, Magdala, Sabina, macduska, Dziobak, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Napisałam, że z części. Myślałam, że dosć wyraźnie zaznaczylam, że z małej. Chodziło mi wyłącznie o Herę. Ania doczytaj i nie bulwersuj się.
nie wystarczy napisac że ze mnie?
przecie to i tak jeden chooj, jakie ma znaczenie? -
BISCA wrote:Moze W KONCU urodzi !
Morka, sprecyzuj te skurcze, bo nam sie cieplo robi z emocjimalgos741, krycha.stara lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nic juz nie piszę, bo tutaj dzisiaj jakieś jazdy dziwne. Jak pojade rodzić, to po cichutku.
co to to nie !!!!!!!!!!!!!!
ma byc sprawozdanie na szóstkę , czy tam na słoneczkopaszczakin, malgos741, iwcia77, kapturnica, Sabina, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nic juz nie piszę, bo tutaj dzisiaj jakieś jazdy dziwne. Jak pojade rodzić, to po cichutku.
*
* to oznacza życzenie znieczulenia na życzenie
Powodzenia!
.
.
.
.
.
żartowałam- daj znać
poród online to nie lada przeżycieAasiula, Mimbla, gretka, kkisia, iwcia77, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:topra, to ja obstawiam pierwsza- Morek rodzi dzis lub jutro!
a tu na rozped:
weekendzik, ziemniaczek, fasolka, cysianie, przytulaski, kawunia i troszku kucia igielka!
dorzucam dzidzia, mlesioBISCA, paszczakin, Simba, malgos741, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
Kometa,
w planach sushi (koleżanka po dwóch procedurach, invitrówka także) a następnie Kazimierz jak rozumiem z opowieści, gdzie są najlepsze knajpy.
Respektując przewrażliwiony ostatnio zołądek. Nie upijamy się.
Pakuję też pralinki czekoladowe do zjedzenia na noc i fajną odżywkę do włosów, którą można będzie z koleżanką użyć w saunie rano.
moremi, ComeToMeBaby, paszczakin, gretka, Simba, Bozia3, ania.g, malgos741, kkisia, iwcia77, Sabina, Dziobak, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Życzę Ci żeby na sali porodowej może nie było po cichutku, ale żebyś się nie darła
*
* to oznacza życzenie znieczulenia na życzenie
Powodzenia!
.
.
.
.
.
żartowałam- daj znać
poród online to nie lada przeżycie
tak jak seks online -
Heretyczka wrote:po co takie elabory pisac?
nie wystarczy napisac że ze mnie?
przecie to i tak jeden chooj, jakie ma znaczenie?
Reni, ComeToMeBaby, BISCA, Simba, iwcia77, kapturnica, Natka_79, Sabina, macduska, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:Kometa,
w planach sushi (koleżanka po dwóch procedurach, invitrówka także) a następnie Kazimierz jak rozumiem z opowieści, gdzie są najlepsze knajpy.
Respektując przewrażliwiony ostatnio zołądek. Nie upijamy się.
Pakuję też pralinki czekoladowe do zjedzenia na noc i fajną odżywkę do włosów, którą można będzie z koleżanką użyć w saunie rano.
myslałam że sie na Mariacką wybieracie.....