35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Ja tam już nie obstawiam
Ostatnio przy porodzie Kapty wygralam a mnie pominieto nawet sloneczko nie dostalam od Panitrza było
kapturnica, Magdala lubią tę wiadomość
-
Ni chooja! w taki choojowy dzień nie zamierzam się wstrzelić. Jeszcze Anna Maria wyrwała z kontekstu i się obraziła. Trudno. Tak to jest jak się czyta po łebkach.
To samo Evans. Wielce skrzywdzona. Same Samuele. To ja idę. Jak urodzę, to urodzę.
Ps. Wyluzujcie gumkę w gaciach. Skurcze przepowiadające też sa przed porodem i to na kilka tygodni przed.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 16:06
malgos741, iwcia77, kapturnica, megan8, Natka_79, Sabina, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kapitanie jetem spokojna i juz wszystko wiem
nie nerwujsia
moremi wrote:Napisałam, że z części. Myślałam, że dosć wyraźnie zaznaczylam, że z małej. Chodziło mi wyłącznie o Herę. Ania doczytaj i nie bulwersuj się.efcia, Aasiula, ComeToMeBaby, Simba, BISCA, malgos741, kkisia, iwcia77, Sabina, gretka, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Ni chooja! w taki choojowy dzień nie zamierzam się wstrzelić. Jeszcze Anna Maria wyrwała z kontekstu i się obraziła. Trudno. Tak to jest jak się czyta po łebkach.
To samo Evans. Wielce skrzywdzona. Same Samuele. To ja idę. Jak urodzę, to urodzę.
Ps. Wyluzujcie gumkę w gaciach. Skurcze przepowiadające też sa przed porodem i to na kilka tygodni przed.
Ale dzis ladna data Morek. Czemu niby zly dzien?
I moj kolega z biura ma urodziny, fajny chlopakWloch mieszkajacy tu juz troche, a na impreze przyniosl paczki z polskiej cukierni
Aasiula, Simba, BISCA, malgos741, kkisia, iwcia77, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
Evans wrote:Hehehe dopiero teraz przeczytalam wszystkie komentarze , Wy serio wszystkie bierzecie dzieci do swoich lozek aby spaly z Wami ? I nawet nie probujecie przyzwyczaic by spaly u siebie w pokojach ? Hm .... Sorry ale mnie to dziwi , no I musze swoim kolezankom tez powiedziec , ze zle wychowuja dzieci , bo inne matki robia inaczej ... Ale z drugiej strony to chyba troche na zlosc pisaliscie , bo ja czytalam wiele opini podobnych do moich I to tez byly opinie od polskich matek
zreszta tez znam polskie matki, co tak robia . Czy Wy naprawde uwazacie , ze milosc mozna okazac tylko poprzez spanie z dzieckiem ? Hm .... Hm ..... Hm ......
A jak z kwestia wysypiania sie drugiej polowy ? Hm....
co jeszcze wiem , ze moje Kolezanki tez walczyly aby dziecko spalo w nocy jaknajdluzej ... W szpitalu ucza zawijania dziecka , chyba to w rozek sie nazywa , sa takie specjalne materialy do kupienia , oni tam pokazuja jak zawijac I co I jak , zreszta mozna tez do szkoly karmienia na przyklad pojsc , probowaly tez takich szpiworkow lub takie , ze bez raczek , ja nie znam nazw , ale mam to juz kupione I bede probowac, co moj synek bedzie lubil , jedyne , co sie boje to o kolki , ale tez sa sposoby na to do wyprobowania , ale ogolnie jak masz kamere , to widzisz co sie dzieje , budzisz sie I idziesz , ja nie widze problemu, wiekszy chyba dla mnie bedzie kapanie , boje sie baaardzo ... Ogolnie to ja sie wybieram na lekcje dla nowych matek , ktore sa oferowane w moim szpitalu ...
Z tym spaniem w nocy w jednym lozku z Rodzicami jest to naprawde niezrozumiale dla mnie , no ale co kto woli .... Kamera masz podglad na sytuacje ale jezeli myslisz , ze dziecko na poczatku przesypia 7 h to jestes w bledzie....i mysle ze u wiekszosci dziecko 9-12 ( miechow) zasypia i odkladane jest do wlasnego lozeczka ..problemem jest godzina 4 nad ranem , bo dziecko szuka bliskosci i z wygodnictwa ladaje u rodzicow w wyrku. poczytaj moze sobie jaks ksiazke o noworodkach i jak bardzo potrzebuja bliskosci matki.
moj Ivo dopoki jadl w nocy to budzil sie co 3 h , jadl i byl odkladany do kolyski- nie spal z nami wogole . to spanie z nami zaczelo sie od sierpnia. ja nie narzekam - uwielbiam sie do niego przytulic, sprawia mi to frajde , czuc jego pachnace wloski, ogladac jego buzie podczas snu- tych chwil z wiekiem bedzie coraz mniej. jestem chyba star matka skoro chlone moje dziecko jak powietrze, tyle na niego czekalam...anna maria, efcia, Simba, ComeToMeBaby, paszczakin, Bozia3, Aasiula, BISCA, SolarPolar, ania.g, malgos741, kkisia, kapturnica, megan8, Dziobak, sandra80, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Kometa,
w planach sushi (koleżanka po dwóch procedurach, invitrówka także) a następnie Kazimierz jak rozumiem z opowieści, gdzie są najlepsze knajpy.
Respektując przewrażliwiony ostatnio zołądek. Nie upijamy się.
Pakuję też pralinki czekoladowe do zjedzenia na noc i fajną odżywkę do włosów, którą można będzie z koleżanką użyć w saunie rano.
Ale ze co, alkohol szkodzi na zoladek?
eee, nie....BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ni chooja! w taki choojowy dzień nie zamierzam się wstrzelić. Jeszcze Anna Maria wyrwała z kontekstu i się obraziła. Trudno. Tak to jest jak się czyta po łebkach.
Ps. Wyluzujcie gumkę w gaciach. Skurcze przepowiadające też sa przed porodem i to na kilka tygodni przed.
Z Evans się zgodzę.
Mam już wyluzowane co trzeba. Ale jak zaczną być regularne i co parę minut to dasz znać?Nie nerwuj sja...
anna maria, kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:tak w sumie to ja tobie nie
p.s. jałowa ta dyskusja z tobą dzisiaj. aż mi się nie chce. kontynuując założenia wątku- nie będę już cię karmić, trollu. Zdecydowanie lepiej ci wychodzi wcielanie się w ksiendza Andżeja, bo jak jesteś sobą to niestety- wielbicieli brak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 16:14
-
Morka. Dzisiaj jest bardzo dobry dzien
Bardzo dobry
Ja dzisiaj nie bede prasowac. BEDE KROCHMALIC NA SZTYWNO.
Ide do domu, bo z nerwow naprawde dzisiaj pracowalam.
Bajo!Bozia3, BISCA, SolarPolar, malgos741, paszczakin, kkisia, iwcia77, kapturnica, anna maria, Sabina, macduska, Dziobak, pierwiastka, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja nie narzekam - uwielbiam sie do niego przytulic, sprawia mi to frajde , czuc jego pachnace wloski, ogladac jego buzie podczas snu- tych chwil z wiekiem bedzie coraz mniej. jestem chyba star matka skoro chlone moje dziecko jak powietrze, tyle na niego czekalam...
to ja dolacze- jak biore adacha do nas po porannym karmieniu i on przysnie, to czesto szkoda mi zasypiac, bo sie na niego gapie..
teraz, jak wychodze do pracy, to sie gapie i rycze
iwcia77, Magdala, Sabina, sandra80 lubią tę wiadomość