35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:Ja, ja chce!!
Pfffff, no dobra. Oddaje "swoja" porcje Natce.
Ciezarnej nie odmowisz, nie ?
Trudno, dalej bede glodnaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 17:55
Magdala, pierwiastka, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Evans wrote:A no koniec ... Z tego , co wiem to u Was te wszystkie do kosciolow lataja Nawet z krzyzami w Warszawie lataja , bo protesty robia, bo katolika Tv znosili , wszedzie to bylo ... Z dobrym opisem , to Wy zyje w w panstwie katolickim , nie ja
Podaje sie , szkoda czasu na taaakie Lachy jak Wy
Mogę poprosić o wytłumaczenie o co chodzi?
Kto wy latają do kościoła
Wątki pomyliła?
BISCA, Magdala, megan8, Sabina, Simba, malgos741, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
Za chu...nie rozumiem Twojego przekazuEvans wrote:A no koniec ... Z tego , co wiem to u Was te wszystkie do kosciolow lataja Nawet z krzyzami w Warszawie lataja , bo protesty robia, bo katolika Tv znosili , wszedzie to bylo ... Z dobrym opisem , to Wy zyje w w panstwie katolickim , nie ja
Podaje sie , szkoda czasu na taaakie Lachy jak WyBISCA, ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, efcia, kkisia, Magdala, megan8, Sabina, Dziobak, paszczakin, Simba, malgos741, sandra80, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Doczytałam i sie zmęczyłam
komentować nie będę ale lajkowalam z czym sie zgadzam
Moremi, bardzo boli? Mnie na 10dni przed porodem z J tak ścisnęło że ekspresem pakowalam torbę
Dzis kolejna porcja zakupów i właśnie sie kapnęłam że zapomniałam o rożku
Jutro lidl (tzn ide na wojnę o torebkę) ciekawe czy cos upoluje
potem kłucie, moze juz ostatnie i chce wdepnąć na oddział popytać co i jak
Ech, zeby mi sie zachciało umyć łazienkę... Od godziny sie za to zabieram ale juz ideiwcia77, efcia, Bozia3, ComeToMeBaby, BISCA, Aasiula, kkisia, Magdala, Sabina, macduska, Bursztyn, ania.g, paszczakin, Simba, malgos741, SolarPolar, pierwiastka, beates, krycha.stara, satori, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Boli tak jak na ostrą @. Oprócz tego jest jeszcze kilka zwiastunów. Czop nie odszedł, wody też nie, ale czuję, że to jest blisko. No i wqrw ostry na mojego, bo 1. spóźnił się z pracy i nie poszlismy na warsztaty 2. poszedł spać, a tyle roboty zostało 3. piekł coś i uświnił kuchenke, a ja tyle się nameczylam, żeby ją doczyscić. I jeszcze się nawdychałam oparów dixa. Zaraz sama łózeczko złożę, posprzątam łazienkę, umyję lustra i ogarnę ten burdel. Jeszcze jego zaraz spakuję.
efcia, BISCA, Magdala, ania.g, Simba, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:a co z aborcją, że tak zapytam?
zgłoszenia trafiły do Ciebie czy do innych modów?ComeToMeBaby, Simba, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Mogę poprosić o wytłumaczenie o co chodzi?
Kto wy latają do kościoła
Wątki pomyliła?
Ty sie chociaz zlituj , toz to Wy mi wkolo ten krzyz na droge dajecie !!! No tak jak w panstwie katolickim I jeszcze te znaczki z czapkam I biskupa czy jakos tak , a dlaczego maja mnie szukac przeciez to Wy wkolo najazd na mnie robicie , to moze Was trza szukac ... ID o komputer przecie nie chodzilo ... Dobra ide stad ja jestem szczesliwa I w ciazy I sie denerwowac nie mogemam Caly tez Waszy sflustrowany kurwidolek gdzies , jestem pewna , ze jeszcze nie raz bedziecie sie wyrzywac na innych , przykre to .... Nie wypada stare baby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 18:05