35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Zadanie na dzis wieczor ,robimy na drutach mocherowe berety ,szyjemy czapki biskupow,odlewamy krzyzyki
,moze byc ?
anna maria, Aasiula, kapturnica, Dziobak, macduska, Simba, malgos741, Mimbla, krycha.stara, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
o zazdroszcze Ci ,bo ja mam tylko gorzalke a nie przepadam ,no ale po takich emocjach se drina walne
,tylko zebym zas na drutach nie zrobila calego odzienia dla biskupa badz innego swietego
Sabina wrote:Mam 2 piwa, wino i nalewke. Starczy? Dla mnie starczy
Morek, jestem gotowa!Magdala, kapturnica, Sabina, Simba, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:rozumiem.
czyli są posty obraźliwe trochę, trochę bardziej i bardzo.
tolerujemy te obraźliwe i trochę bardziej i reagujemy ewentualnie na te bardzo? nooo to potem jest jak jest.
ale tak, zgłoszone. albo ktoś na to zareaguje albo nie. no innej możliwości nie ma.
ale dziękuję za wyjaśnieniawszystko jasne.
-
Natka_79 wrote:O Moremi, no no
jak zaczniesz gotować na zapas to juz bedzie bliziutko
ja na niecałą dobę przed porodem nastawiłam największy gar rosołu, wyszorowałam czystą łazienkę i jeszcze zakupy poszłam zrobic
Jutro moze będą mnie smieszyć zarty o moim porodzie, a dzisiaj naprawdę jestem ostro wkurzona.
Może to i blisko, ale nie dzisiaj.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Aż tak źle to raczej ze mna nie będzie.
Jutro moze będą mnie smieszyć zarty o moim porodzie, a dzisiaj naprawdę jestem ostro wkurzona.
Może to i blisko, ale nie dzisiaj.kapturnica lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Bursztyn lubi takie zapożyczenia
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Po co Kometa bijesz pianę i sama nakrecasz atmosferę? Jakoś Cię za bardzo nie razi to, że łamany regulamin jest co 5 minut i muszę to poprawiać - prawda? Ja mam swoje subiektywne odczucia i tak reaguje. Jeśli ktoś ma jakieś uwagi - może mi zgłosić, albo jak Ty lecieć na skargę do administratora, więc każdy w miarę potrzeb może reagować - prawda?
Teraz jest wszystko jasne.
Aaaa... no i przecież nie musisz- prawda?Ale to już kiedyś omawiałyśmy.
a jaki punkt regulaminu jest łamany co 5 minut? mówisz o wulgaryzmach? no jeśli wulgaryzmy to dla ciebie większe przewinienie niż tego typu akcje to ten... rzeczywiście to twoje/moje/ nasze subiektywne odczucia. W takim razie zgłaszanie ich do Ciebie mija się rzeczywiście z celem, będę latać na skargę, jak to określiłaś, do administratora, w razie czego.
ale żeby nie było- nie mam nic do ciebie. tak tylko sobie rozważam. na spokojnie. twoje moderowanie jest jakby to powiedzieć... poza moją sympatią do ciebie. -
nick nieaktualnyjakiekolwiek latanie nic ci nie da
możesz sobie co najwyżej ze złosci palca possać
jak dzisiaj tutaj komuś nie to bedzie dobrze
dawno nie byłam taka
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 października 2015, 22:12
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:uhmm...uwielbiam....wszystkie: "oblukam", "fony" i "lajki" jakby w j.polskim brakowalo slow i koniecznie trzeba zapozyczac z ang., dla mnie to jezykowa tragedia nie tylko estetyczna
chciałam poskarzyć -
NIE WATEK tu dzisiaj!!
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 października 2015, 22:12
Aasiula, iwcia77, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:a wiesz że Mimbla cie przezywa od pseudo- psychologów?
chciałam poskarzyć
jaka szkoda, ze jej zdanie nie ma zadego znaczenia
British Psychological Society uwaza inaczej skoro przyjal mnie w swe szeregiBozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny