35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:do mnie nie trafiają Wasze zgłoszenia - bo wysyłacie je do administratorów, a nie do moderatora...więc oni czytają i albo zareagują, albo nie...
dziękuje się za udzielenie odpowiedzi.
niemniej jednak miałabyś możliwość wyedytowania tego postu jeśli tylko byś chciała- np. z powodu łamania zasad regulaminu, wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery na forum i agresję wobec innych użytkowniczek forum. Prawda?iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:acha, wszystko jasne.
dziękuje się za udzielenie odpowiedzi.
niemniej jednak miałabyś możliwość wyedytowania tego postu jeśli tylko byś chciała- np. z powodu łamania zasad regulaminu, wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery na forum i agresję wobec innych użytkowniczek forum. Prawda?iwcia77, Heretyczka, Bursztyn, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Evans wrote:Znajdz swoje zycie trooooluuuu , poj...bani ludzie z Was , jak to dobrze , ze ja nawet ID polskiego nie mam , bo wstyd ! Wlasnie zapomnialam o Twoim kuuuuuRWim dole
Zegnam
Padlam.
Czemu pojeb..e? Bo nie mamy foteli bujanych czy szpiwokow bez raczek?iwcia77, kapturnica, ania.g, paszczakin, Simba, krycha.stara lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Evans wrote:Ty sie chociaz zlituj , toz to Wy mi wkolo ten krzyz na droge dajecie !!! No tak jak w panstwie katolickim I jeszcze te znaczki z czapkam I biskupa czy jakos tak , a dlaczego maja mnie szukac przeciez to Wy wkolo najazd na mnie robicie , to moze Was trza szukac ... ID o komputer przecie nie chodzilo ... Dobra ide stad ja jestem szczesliwa I w ciazy I sie denerwowac nie moge
mam Caly tez Waszy sflustrowany kurwidolek gdzies , jestem pewna , ze jeszcze nie raz bedziecie sie wyrzywac na innych , przykre to .... Nie wypada stare baby
hit! hahaha
Aasiula, kapturnica, paszczakin, Simba, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:tak to prawda...ale mnie osobiście jakoś ten post bardzo nie poruszył...gorsze tu latały inwektywy,,,a zresztą przecież zgłosiłyście to już, wiec po problemie....
czyli są posty obraźliwe trochę, trochę bardziej i bardzo.
tolerujemy te obraźliwe i trochę bardziej i reagujemy ewentualnie na te bardzo? nooo to potem jest jak jest.
ale tak, zgłoszone. albo ktoś na to zareaguje albo nie. no innej możliwości nie ma.
ale dziękuję za wyjaśnieniawszystko jasne.
Bozia3, moremi, Simba, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
uwaga chwalem siem : Ivo stoi bez podporki, kuca i wstaje
wow!
megan pocwicz za mnie , bo mi sie nie chceMagdala, kapturnica, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, anna maria, Sabina, kkisia, Bursztyn, Dziobak, paszczakin, Simba, SolarPolar, malgos741, pierwiastka, megan8, Mimbla, Niuta, krycha.stara, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:uwaga chwalem siem : Ivo stoi bez podporki, kuca i wstaje
wow!
megan pocwicz za mnie , bo mi sie nie chce
megan- za mnie też. o już zjadłam czekoladę to by pasowało poćwiczyćiwcia77, Aasiula, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 października 2015, 22:13
anna maria, kapturnica, Natka_79, gretka, Simba, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość