35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
malgos741 wrote:Dziewczyny mogę wsiąść zastrzyk dwie godziny wcześniej ?
malgos741 lubi tę wiadomość
-
JeSSuu laski bez urazy ale wkur333iac sie na siebie przez kogos zupelnie nieznanego??
No weźźźcie no!!
Hera jak to hera standardem jedzie od lat ,bez zdziwien jak dla mnie a która odpisze to podciaga temat.Także omijajta!!!!
Evans-sory ale mnie akurat Twoje wpisy wkur33aja .Nosz kurde chcesz to nawet dziecko do lozeczka przywiaz i obserwuj na kamerce! ch333j mi do tego ale jak bozie kochOm Ci radze idz w strone belly i nie ogladaj sie na nasz kurwidolek bo mącisz !!!! .
Krzyz na droge!.
Magdala, paszczakin, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:
Evans-sory ale mnie akurat Twoje wpisy wkur33aja .Nosz kurde chcesz to nawet dziecko do lozeczka przywiaz i obserwuj na kamerce! ch333j mi do tego ale jak bozie kochOm Ci radze idz w strone belly i nie ogladaj sie na nasz kurwidolek bo mącisz !!!! .
Krzyz na droge!.
nie! nie! mam deal z Evans , ze po 10 miesiacach napisze nam posta jak udalo jej sie wprowadzic w zycie swoje zasady i reguly.
Bozia3, pierwiastka, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 17:44 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 października 2015, 22:23
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- reklama.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 17:47 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 października 2015, 22:23
BISCA, kapturnica, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
A no koniec ... Z tego , co wiem to u Was te wszystkie do kosciolow lataja Nawet z krzyzami w Warszawie lataja , bo protesty robia, bo katolika Tv znosili , wszedzie to bylo ... Z dobrym opisem , to Wy zyje w w panstwie katolickim , nie ja
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 17:50 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 października 2015, 22:23
-
Doczytałam i sie zmęczyłam
komentować nie będę ale lajkowalam z czym sie zgadzam
Moremi, bardzo boli? Mnie na 10dni przed porodem z J tak ścisnęło że ekspresem pakowalam torbę
Dzis kolejna porcja zakupów i właśnie sie kapnęłam że zapomniałam o rożku
Jutro lidl (tzn ide na wojnę o torebkę) ciekawe czy cos upoluje
potem kłucie, moze juz ostatnie i chce wdepnąć na oddział popytać co i jak
Ech, zeby mi sie zachciało umyć łazienkę... Od godziny sie za to zabieram ale juz ide
Magdala, efcia, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Dziewczyny mogę wsiąść zastrzyk dwie godziny wcześniej ?
Gdzie Ty dziewczyno chcesz wsiadać z tym zastrzykiem?(sekcja ortograficzna działa)
Z tego co kojarzę, to powinno się wszelkie leki przyjmować o tej samej porze, ale jeżeli jest tak jak pisze Biszkopt, to pewnie ma rację
Bozia, możesz zrobić porządek z tymi dziewuchami? Jest sporo postów do usunięcia.
Evans, nic do ciebie nie mam, ale po twoich reakcjach ja również się cieszę, że nie masz polskiego ID. Nie zasługujesz na niego.BISCA, ComeToMeBaby, Aasiula, kapturnica, anna maria, Magdala, efcia, kkisia, Sabina, macduska, Dziobak, gretka, Simba, malgos741, pierwiastka, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Evans wrote:A no koniec ... Z tego , co wiem to u Was te wszystkie do kosciolow lataja Nawet z krzyzami w Warszawie lataja , bo protesty robia, bo katolika Tv znosili , wszedzie to bylo ... Z dobrym poised zreszta , to Wy zyje w w panstwie katolickim , nie ja
j
"z dobrym poised zreszta" --> z czym??!! a w sumie nieważne.
dostałaś krzyż na drogę. ić stont. niech ci ziemia polonijna lekką będzie. zapisz się na jakieś polonijne forum ciążowe. tam cię zrozumieją. może.Aasiula, kapturnica, Natka_79, Sabina, gretka, Simba, Mimbla, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Dziewczynko ty uwazaj nie musisz miec polskiego ID zeby Cię namierzyc , taka madra i nie wie...
To co piszesz to już pod paragragrafy zachodzi.kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, anna maria, macduska, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Evans wrote:A no koniec ... Z tego , co wiem to u Was te wszystkie do kosciolow lataja Nawet z krzyzami w Warszawie lataja , bo protesty robia, bo katolika Tv znosili , wszedzie to bylo ... Z dobrym opisem , to Wy zyje w w panstwie katolickim , nie ja
Podaje sie , szkoda czasu na taaakie Lachy jak Wykapturnica, megan8, Sabina, Simba, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4