35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale klimaty, was na 3 godziny zostawić...
U Chinczyka było tak se, zjadłam przegrzebki, ale szału nie było. Potem mały szoping. Ja to już nie potrafię sobie nic kupić do ubrania, latam za ciuchami dla dzieci tylko... Córce kupiłam fajna parke na zimę, chlopu spodnie dresiaki, a on mi naczynko do lazani. Słaby dał , co?
Licze na miły wieczór z prasowaniem chmielowej koszulki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 20:09
iwcia77, Simba, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:
a jaki punkt regulaminu jest łamany co 5 minut? mówisz o wulgaryzmach? no jeśli wulgaryzmy to dla ciebie większe przewinienie niż tego typu akcje to ten... rzeczywiście to twoje/moje/ nasze subiektywne odczucia. W takim razie zgłaszanie ich do Ciebie mija się rzeczywiście z celem, będę latać na skargę, jak to określiłaś, do administratora, w razie czego.
Magdala lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ale klimaty, was na 3 godziny zostawić...
U Chinczyka było tak se, zjadłam przegrzebki, ale szału nie było. Potem mały szoping. Ja to już nie potrafię sobie nic kupić do ubrania, latam za ciuchami dla dzieci tylko... Córce kupiłam fajna parke na zimę, chlopu spodnie dresiaki, a on mi naczynko do lazani. Słaby dał , co?
Licze na miły wieczór z prasowaniem chmielowej koszulki.iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Skąd to wiesz czy dzisiaj czy nie? Przecież tego się nigdy nie wie...
Jak widzę Hera osiągnęła co chciała i namąciła ostro.
Wrócę jak się uspokoicie i przestaniecie wbijać szpile.iwcia77, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:ja mam podobnie...i widzę to potem po praniu i prasowaniu....moje dwa podkoszulki....i z 5 rzeczy Kajtkowych, albo Michałowych.....i tak cyklicznie
Bozia3, anna maria, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale tu dzisiaj goraco, ostra bojka sie wywiazala...
Moze to przez buzujace hormony...ogromne stezenie buzujacych hormonow, musi ze przez hormony
Czlowiek sterany robota przyczolga sie po prawie tygodniu nieobecnosci, i co? zamiast nowej ciazy sa nowe bijatyki, no trudno, poczekam jeszcze a w tzw. miedzyczasie, na spokojnosc - odkorkuje Castillo de Menara Reserva 2010.
Wasze zdrowie!Heretyczka, Bozia3, ania.g, iwcia77, malgos741, kapturnica, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry? Eeee chyba niebry.
Po przeczytaniu dzisiejszego dnia nasuwa mi się jeden komentarz:
Hm hm LOL.
Na resztę spuszczę miłosiernie zasłonę milczenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 20:43
ania.g, paszczakin, Simba, malgos741, kapturnica, gretka, pierwiastka, kkisia, Magdala, Sabina, megan8, krycha.stara, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztyn - jak tam Wasze remonty? Zakończone?
wyborny dowcip
na podlodze sie skonczylo narazie, schody niezrobione, przedpokoj rowniez, trza' pomalowac, syf gorszy niz na wysypisku smieci, staram sie omiatac wzrokiem, a nawet zamykac oczy, wychodzi na to ze wiekszosc czasu bladze w ciemnosci, czepiajac sie scian (niepomalowanych)iwcia77, Bozia3, malgos741, SolarPolar, kapturnica, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 października 2015, 22:14
moremi, iwcia77, Natka_79, malgos741, kapturnica, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Bry? Eeee chyba niebry.
Hm hm LOL.
Na resztę spuszczę miłosiernie zasłonę milczenia.iwcia77, macduska, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:ja???ja koorwa?
ja tylko czasami napisze to co mysle od tego jest net!
a kto lata ze skargą chooj wie gdzie?i chooj wie po co?
powinnyście startować w programie smiechu warte
Hera, to tylko Bursztyn wierzy w twoje bajki. Pewnie dlatego, że jesteś dla niej mila, bo w razie wu pomoże ci na wyspach? Ciekawe do kogo jeszcze pisałaś z prośbą o wsparcie?
Reni lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymacduska wrote:Bry? Eeee chyba niebry.
Hm hm LOL.
Na resztę spuszczę miłosiernie zasłonę milczenia.
ostatnio pzreciez tak lubiłaś komentować i umoralniać....opuściła cie wena?pewnie zmeczona biedactwo...Reni lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Ale tu dzisiaj goraco, ostra bojka sie wywiazala...
Moze to przez buzujace hormony...ogromne stezenie buzujacych hormonow, musi ze przez hormony
Czlowiek sterany robota przyczolga sie po prawie tygodniu nieobecnosci, i co? zamiast nowej ciazy sa nowe bijatyki, no trudno, poczekam jeszcze a w tzw. miedzyczasie, na spokojnosc - odkorkuje Castillo de Menara Reserva 2010.
Wasze zdrowie!Jesteśmy stare i chcemy jeszcze coś od życia..
Heretyczka, iwcia77, Simba, Bursztyn, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bo wiem i tyle w tym temacie.
Jak widzę Hera osiągnęła co chciała i namąciła ostro.
Wrócę jak się uspokoicie i przestaniecie wbijać szpile.
Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać. Kto jak kto, ale że Ty Morek dystansu do tego wszystkiego nie masz?
Musi to przez ten zbliżający się (nie dzisiaj) poród być..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 20:48
moremi, iwcia77, Bozia3, macduska, Simba, malgos741, kapturnica, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość