35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mysliscie, ze lepiej zrobic sobie maly trening czy pojsc po piwo? Licze na szczere odpowiedzi.
malgos741, efcia, iwcia77, macduska, anna maria, pierwiastka, kkisia, Simba, Sabina, sandra80, Mimbla, krycha.stara, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Mysliscie, ze lepiej zrobic sobie maly trening czy pojsc po piwo? Licze na szczere odpowiedzi.
Pobiegnij po piwo, będzie 2 w 1.malgos741, efcia, iwcia77, kapturnica, Dziobak, anna maria, pierwiastka, kkisia, Sabina, sandra80, Mimbla, krycha.stara, satori, Luna76, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Mysliscie, ze lepiej zrobic sobie maly trening czy pojsc po piwo? Licze na szczere odpowiedzi.
ja zjadłam czekolade, znowu całąale jutro wybiegam
ty zrób trening, a w nagrode wypij piwoiwcia77, Dziobak, malgos741, Sabina, sandra80, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Mysliscie, ze lepiej zrobic sobie maly trening czy pojsc po piwo? Licze na szczere odpowiedzi.
Ja idę na wino..efcia, iwcia77, Dziobak, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Cytuję: "Torbiel czynnościowa jest niegroźna. Powstaje w okresie cyklu menstruacyjnego: kiedy pęcherzyk jajnikowy nie pęknie (i nie uwolni komórki jajowej), zaczyna się rozrastać i przekształca się w torbiel (jest to wówczas tzw. torbiel pęcherzykowa). Może też zdarzyć się tak, że pęcherzyk jajnikowy pęknie i uwolni komórkę jajową, jednak pozostawi w tym miejscu ciałko żółte (wówczas powstaje tzw. torbiel ciałka żółtego). Wymienione torbiele zwykle ustępują samoistnie po kilku cyklach, dlatego nie należy się nimi przesadnie niepokoić."
-
macduska wrote:Cytuję: "Torbiel czynnościowa jest niegroźna. Powstaje w okresie cyklu menstruacyjnego: kiedy pęcherzyk jajnikowy nie pęknie (i nie uwolni komórki jajowej), zaczyna się rozrastać i przekształca się w torbiel (jest to wówczas tzw. torbiel pęcherzykowa). Może też zdarzyć się tak, że pęcherzyk jajnikowy pęknie i uwolni komórkę jajową, jednak pozostawi w tym miejscu ciałko żółte (wówczas powstaje tzw. torbiel ciałka żółtego). Wymienione torbiele zwykle ustępują samoistnie po kilku cyklach, dlatego nie należy się nimi przesadnie niepokoić."
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Bozia i Bursztyn, co mam wam tlumaczyć? Że Hera uwielbia jątrzyć?
Co wy nie widziałyście tej dziwnej skargi "bo ona powiedziała". Same poczytajcie co ona napisała i wtedy się odnoście. Ja nic takiego nie widziałam, za to widzę od kilku dni wzmozone ataki Hery na kogokolwiek. Szuka okazji, zeby komuś wpier...ć i nawet napisala to w jednym poście. U was szuka wsparcia.
szukam u was wsparcia
-
nick nieaktualny
-
Tak jak myslalam... Alkoholiczki wokol mnie... Bosz...
To ide po piwo, trening nie zajac... A piwo to chlop moze mi wypic, jak pierwszy do lodowki zajrzy!efcia, SolarPolar, kapturnica, iwcia77, macduska, Simba, Sabina, Mimbla, krycha.stara, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Was nadrobić... ale dobrze że ominęła mnie kłótnia..
nie lubię
Morek sorki o wyraz " wsiąść" ale pisałam z telefonu i między klientami ...
Wacia i będziesz u starego gina?
Morek ty jeszcze nie rodz.. w środę możesz
My ns balu nauczyciela.. Nie źle bawią się te Panie.
Zastrzyk zaaplikowalamgodWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 21:18
efcia, kapturnica, iwcia77, macduska, anna maria, kkisia, ania.g, Sabina, Mimbla, krycha.stara, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny