35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Oooo teraz juz nigdzie nie ide. Kupilam wor jablek I melise z pomarancza. Oprocz tego flipsy o smaku toffi I kwasne galaretko-zelki z Wawela. Ha
Wacia, ja tez kupilam dzis kurtke, ale podobno to wor na ziemniaki.efcia, anna maria, Sabina, Simba, macduska, Mimbla, satori, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie wracaj do jej postow bo ona ma ostre jebn...w glowie ,powinna zmienic dilera bo ten ja oszukuje .sandra80 wrote:latają? większość z nas to krzyżem leży cały czas w Kościele i dlatego w ciążę nie zachodzi
efcia, Magdala, Simba, sandra80, kapturnica, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
yesenia wrote:jeść mi się chce , ale nie dam się , trochę wytrzeźwieje idę się myć i spać!
yesenia ale po treningu trzeba coś zjeść, ale widze ze już kalorie przyjełaś
to jak to bylo? kijki i po drodze barySabina, anna maria, yesenia, macduska, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
yesenia wrote:jeść mi się chce , ale nie dam się , trochę wytrzeźwieje idę się myć i spać!
E tam, jak zjesz nie bedziesz pamietac, bos pijana, to sie nie liczy, a brudu tez nie poczujesz bo j/w.
Lepiej powiedz co dzis robilas?efcia, yesenia, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:E tam, jak zjesz nie bedziesz pamietac, bos pijana, to sie nie liczy, a brudu tez nie poczujesz bo j/w.
Lepiej powiedz co dzis robilas?
Co robiłam ? Pracowałam , poszłam z mężem na kijki, prasowałam w domu, teraz piszę na forum i słucham mojego ukochanego zespołu The Kelly Family
anna maria, efcia, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja kończę butelkę wina - którą wykrochmaliłam sama....ale więcej wariować nie będę - bo w nocy ze 2 razy pobudka, a rano do pracy....
W niedzielę wybieram się na rydze.....popadało, ociepla się - powinno cosik być...efcia, yesenia, anna maria, Bursztyn, Simba, kkisia, macduska, Heretyczka, Magdala, malgos741, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTylko to nas uratuje
Ja sie bardzo staram
I gryze sie w jezyk , oraz bije po lapach zeby czegos nie napisac
Licse do 100 bo do 10 to za malo
efcia, anna maria, gretka, Simba, pierwiastka, macduska, Magdala, malgos741, Mimbla, kapturnica, krycha.stara, satori, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja kończę butelkę wina - którą wykrochmaliłam sama....ale więcej wariować nie będę - bo w nocy ze 2 razy pobudka, a rano do pracy....
W niedzielę wybieram się na rydze.....popadało, ociepla się - powinno cosik być...
ryyyyyyyydze moje ulubione
Bozia jakbyś miała za dużo to wiesz, przygarne trocheanna maria, Simba, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość