35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jezu, jak moglam to przeoczyc! Twoje i reszty zdrowie!Bozia3 wrote:ja nie mam takich rarytasów - ale odkorkowałam Petinto - z Biedronki rocznik 2014 - Wasze zdrowie!!! I tak jedziemy tu wszystkie na jednym wózku
Jesteśmy stare i chcemy jeszcze coś od życia..

tylko nie stare tylko nie stare
Bozia3, efcia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Nie wracaj do jej postow bo ona ma ostre jebn...w glowie ,powinna zmienic dilera bo ten ja oszukuje .
ja nie wracałam ja nadrabiałam, ale wypiłam dziś całe schłodzone wino, które się grzańcem zowie także tego no: chwała na wysokości chwała na wysokości a pokój na ziemi
anna maria, Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:zazdraszczam tego prasowania, u mnie dziś żołądek coś protestuje więc go stawiam do pionu kandyzowanym imbirem
na żołądek najlepsza jest gorzka żołądkowa, jak sama nazwa wskazuje
efcia, kapturnica, krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobranoc wiedzmy
Chlop z tesciami prasuje , a ja ide w kimono
Ten progesteron mnie wykonczy , nic tylko bym spala i cycki chca eksplodowac
Bozia3, pierwiastka, macduska, sandra80, Sabina, Magdala, efcia, malgos741, gretka, megan8, Mimbla, ania.g, satori, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Pokazuj! Ale natentychniast!!
Padł mi tablet a byłam poza domem. Juz pokazuję. Taka jak ta, tylko ciut inne ma kieszenie.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1b51236e195f.jpg
Bozia3, Sabina, Magdala, efcia, malgos741, Dziobak, Mimbla, kkisia, SolarPolar, kapturnica, Niuta, ania.g, satori, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Oooo teraz juz nigdzie nie ide. Kupilam wor jablek I melise z pomarancza. Oprocz tego flipsy o smaku toffi I kwasne galaretko-zelki z Wawela. Ha
Wacia, ja tez kupilam dzis kurtke, ale podobno to wor na ziemniaki.
O popatrz, moją też podobnie mama określiła!
Pokaż!
Sabina, efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
kurcze koniecznie spróbuj....kup na placu, jeśli sama nie zbierasz...anna maria wrote:Dasz wiare ze nigdy nie jadlam rydzy czy rydzow

w domu oczyść, zostaw całe kapelusze - rozgrzej patelnię i dodaj dużo masła - usmaż na rumiano razem z cebulą pokrojoną na wiórka...potem do tego kilka jajek sadzonych....na koniec świeża, ciepła bagietka....mmmmm
Magdala, efcia lubią tę wiadomość
-
a, o te wizycie mojej miałam napisać:
No to ordynator mi trzaśnie we czwartek 22.10 sono hsg w szpitalu,
ale fajny ten nasz nowy ordynator 30 minut tam siedziałam bez usg :)Powiedział mi na koniec, że jestem bardzo młoda więc nie nerwowo. Ja w śmiech, a on że chciałby mieć tyle lat co ja (ma 39- później na necie sprawdziłam)
Sabina, Bozia3, macduska, efcia, malgos741, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
złośliwaBozia3 wrote:kurcze koniecznie spróbuj....kup na placu, jeśli sama nie zbierasz...
w domu oczyść, zostaw całe kapelusze - rozgrzej patelnię i dodaj dużo masła - usmaż na rumiano razem z cebulą pokrojoną na wiórka...potem do tego kilka jajek sadzonych....na koniec świeża, ciepła bagietka....mmmmm
o tej porze mi apetytu narobić! gdzie ja teraz rydze znajde?!
Sabina, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Wacia ładny kolor...
i ciekawy fason...
Bardzo mi się ten kolor podoba, a fason... Dziwny trochę, zawsze miałam taliowane kurtki a ta jakaś w literę A. Przyzwyczaję się. Zresztą trzeba coś zmieniac od czasu do czasu żeby myszką nie trącić.
Sabina, efcia, Dziobak, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Ty jesteś szczupła - to ten fason będzie ok...macduska wrote:Bardzo mi się ten kolor podoba, a fason... Dziwny trochę, zawsze miałam taliowane kurtki a ta jakaś w literę A. Przyzwyczaję się. Zresztą trzeba coś zmieniac od czasu do czasu żeby myszką nie trącić.
pierwiastka, macduska, Sabina, sandra80, efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:jak lekarstwo to ile kropel zalecasz???

trzeba by lekarza zapytać bo na moje (dobsze jush dziś zcentrowane oko) to przynajmniej z pół butelki
pierwiastka, efcia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH