35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:ja nie mam takich rarytasów - ale odkorkowałam Petinto - z Biedronki rocznik 2014 - Wasze zdrowie!!! I tak jedziemy tu wszystkie na jednym wózku
Jesteśmy stare i chcemy jeszcze coś od życia..
tylko nie stare tylko nie stareBozia3, efcia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Nie wracaj do jej postow bo ona ma ostre jebn...w glowie ,powinna zmienic dilera bo ten ja oszukuje .
ja nie wracałam ja nadrabiałam, ale wypiłam dziś całe schłodzone wino, które się grzańcem zowie także tego no: chwała na wysokości chwała na wysokości a pokój na ziemianna maria, Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:zazdraszczam tego prasowania, u mnie dziś żołądek coś protestuje więc go stawiam do pionu kandyzowanym imbirem
na żołądek najlepsza jest gorzka żołądkowa, jak sama nazwa wskazujeefcia, kapturnica, krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobranoc wiedzmy
Chlop z tesciami prasuje , a ja ide w kimono
Ten progesteron mnie wykonczy , nic tylko bym spala i cycki chca eksplodowacBozia3, pierwiastka, macduska, sandra80, Sabina, Magdala, efcia, malgos741, gretka, megan8, Mimbla, ania.g, satori, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Pokazuj! Ale natentychniast!!
Padł mi tablet a byłam poza domem. Juz pokazuję. Taka jak ta, tylko ciut inne ma kieszenie.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1b51236e195f.jpgBozia3, Sabina, Magdala, efcia, malgos741, Dziobak, Mimbla, kkisia, SolarPolar, kapturnica, Niuta, ania.g, satori, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Oooo teraz juz nigdzie nie ide. Kupilam wor jablek I melise z pomarancza. Oprocz tego flipsy o smaku toffi I kwasne galaretko-zelki z Wawela. Ha
Wacia, ja tez kupilam dzis kurtke, ale podobno to wor na ziemniaki.
O popatrz, moją też podobnie mama określiła!Pokaż!
Sabina, efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dasz wiare ze nigdy nie jadlam rydzy czy rydzow
w domu oczyść, zostaw całe kapelusze - rozgrzej patelnię i dodaj dużo masła - usmaż na rumiano razem z cebulą pokrojoną na wiórka...potem do tego kilka jajek sadzonych....na koniec świeża, ciepła bagietka....mmmmmMagdala, efcia lubią tę wiadomość
-
a, o te wizycie mojej miałam napisać:
No to ordynator mi trzaśnie we czwartek 22.10 sono hsg w szpitalu,
ale fajny ten nasz nowy ordynator 30 minut tam siedziałam bez usg :)Powiedział mi na koniec, że jestem bardzo młoda więc nie nerwowo. Ja w śmiech, a on że chciałby mieć tyle lat co ja (ma 39- później na necie sprawdziłam)Sabina, Bozia3, macduska, efcia, malgos741, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:kurcze koniecznie spróbuj....kup na placu, jeśli sama nie zbierasz...
w domu oczyść, zostaw całe kapelusze - rozgrzej patelnię i dodaj dużo masła - usmaż na rumiano razem z cebulą pokrojoną na wiórka...potem do tego kilka jajek sadzonych....na koniec świeża, ciepła bagietka....mmmmmo tej porze mi apetytu narobić! gdzie ja teraz rydze znajde?!
Sabina, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Wacia ładny kolor...
i ciekawy fason...
Bardzo mi się ten kolor podoba, a fason... Dziwny trochę, zawsze miałam taliowane kurtki a ta jakaś w literę A. Przyzwyczaję się. Zresztą trzeba coś zmieniac od czasu do czasu żeby myszką nie trącić.Sabina, efcia, Dziobak, Mimbla lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Bardzo mi się ten kolor podoba, a fason... Dziwny trochę, zawsze miałam taliowane kurtki a ta jakaś w literę A. Przyzwyczaję się. Zresztą trzeba coś zmieniac od czasu do czasu żeby myszką nie trącić.
pierwiastka, macduska, Sabina, sandra80, efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:jak lekarstwo to ile kropel zalecasz???
trzeba by lekarza zapytać bo na moje (dobsze jush dziś zcentrowane oko) to przynajmniej z pół butelkipierwiastka, efcia lubią tę wiadomość