35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Bozia i Bursztyn, co mam wam tlumaczyć? Że Hera uwielbia jątrzyć?
Co wy nie widziałyście tej dziwnej skargi "bo ona powiedziała". Same poczytajcie co ona napisała i wtedy się odnoście. Ja nic takiego nie widziałam, za to widzę od kilku dni wzmozone ataki Hery na kogokolwiek. Szuka okazji, zeby komuś wpier...ć i nawet napisala to w jednym poście. U was szuka wsparcia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 21:19
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś driver na soczku ale do 24.00 ..
iwcia77, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Idę skubne ciasto jakieś..
Ps no i poszły w ruch trzy kawałki .....Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 21:36
SolarPolar, iwcia77, efcia, Sabina, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Bozia i Bursztyn, co mam wam tlumaczyć? Że Hera uwielbia jątrzyć?
Co wy nie widziałyście tej dziwnej skargi "bo ona powiedziała". Same poczytajcie co ona napisała i wtedy się odnoście. Ja nic takiego nie widziałam, za to widzę od kilku dni wzmozone ataki Hery na kogokolwiek. Szuka okazji, zeby komuś wpier...ć i nawet napisala to w jednym poście. U was szuka wsparcia.
Co do: "bo ona powiedziala" = zeby bylo jasne- lata mi kolo odwloka czyjekolwiek zdanie- i tym samym nie ciagne tematu
Dajcie mi wypic w spkoju te 2 lampki wina raz w tygodniu
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Pokazuj! Ale natentychniast!!
macduska lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Evans wrote:Znajdz swoje zycie trooooluuuu , poj...bani ludzie z Was , jak to dobrze , ze ja nawet ID polskiego nie mam , bo wstyd ! Wlasnie zapomnialam o Twoim kuuuuuRWim dole
Zegnam
uczcijmy to minutą ciszyanna maria, Simba, kapturnica, krycha.stara, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evans wrote:A no koniec ... Z tego , co wiem to u Was te wszystkie do kosciolow lataja Nawet z krzyzami w Warszawie lataja , bo protesty robia, bo katolika Tv znosili , wszedzie to bylo ... Z dobrym opisem , to Wy zyje w w panstwie katolickim , nie ja
Podaje sie , szkoda czasu na taaakie Lachy jak Wy
latają? większość z nas to krzyżem leży cały czas w Kościele i dlatego w ciążę nie zachodziSimba, kapturnica, krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj nie bylam ale jutro nalezy do mnie 10 km sobie
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 października 2015, 22:20
efcia, Simba lubią tę wiadomość