35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Ale tu dzisiaj goraco, ostra bojka sie wywiazala...
Moze to przez buzujace hormony...ogromne stezenie buzujacych hormonow, musi ze przez hormony
Czlowiek sterany robota przyczolga sie po prawie tygodniu nieobecnosci, i co? zamiast nowej ciazy sa nowe bijatyki, no trudno, poczekam jeszcze a w tzw. miedzyczasie, na spokojnosc - odkorkuje Castillo de Menara Reserva 2010.
Wasze zdrowie!Bursztyn lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Kuc szpileczki!
Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać. Ale kto jak kto Morek, ale że Ty dystansu do tego wszystkiego nie masz?
Teksty Hery mi latają koło tyłka. Nawet cisnienia mi nie podniosła.paszczakin, macduska, kapturnica, gretka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Jaka święta
Hera, to tylko Bursztyn wierzy w twoje bajki. Pewnie dlatego, że jesteś dla niej mila, bo w razie wu pomoże ci na wyspach? Ciekawe do kogo jeszcze pisałaś z prośbą o wsparcie?
miłe to wy jestescie w tych wszystkich serduszkach ochach i achach i jak sie to nie pzrejmujecie jak która nie zajdzie ...ciekawe miedzy bogiem a prawda ile w tym wszystkim smieciu jest szczerościBursztyn lubi tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:nastepna nawiedzona
na wyspach mieszkałam juz 10 lat bez niczyjej pomocy....budyń cie juz kompletnie zezarł, to ty sie uczysz angielskiego, ja nie musze..-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI skoro to jeszcze jest w założeniu bynajmniej wątek staraczkowy to zdam relację z dzisiejszego podgladania.
Byłam u mojego starego - dorzed trzech lat- gina.
Owulacja była z lewego jajnika po niedroznej stronie, na prawym za to mam torbiel czynnosciową- ma się wchłonąć. Dostałam Dupka - ten gin twierdzi, że jest lepszy od luteiny. Edometrium dupy nie urywa, ma 11 mm.
Przy okazji pobrał mi cytologię ale mówił, ze na 90% będzie ok bo ladnie TAM wszystko wygląda.
Fajnie było.
Przypomnialam sobie za co lubiłam tego faceta. Jest konkretny, przystępny, wszystko tłumaczy a usg jest jednocześnie mini wykładem z ultrasonografii.
Ten cykl jakiś zakręcony, ciagnie się jak sierp z tyłka, ogladało mnie trzech (troje?) ginów, owulka późno i jeszcze ta torbiel.
To chyba zbyt wiele na jedną Waciową głowę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 20:55
iwcia77, Dziobak, Simba, moremi, malgos741, kapturnica, efcia, anna maria, pierwiastka, kkisia, Magdala, Sabina, sandra80, satori, Luna76, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Paszczak, ja o ksiazkach. Jak kupujesz, to sciagasz je na kompa przeca, nie? I masz sobie pliki. I mozesz je pozyczac, jak zwykle ksiazki. Ja pozyczam od Dorbie, sama juz tek kupilam kilka ( publio.pl, woblink.com ).
Podrzucisz mi jeszcze raz te darmowe linki? Nie moge znalesc tego posta.Simba lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:I skoro to jeszcze jest w założeniu bynajmniej wątek staraczkowy to zdam relację z dzisiejszego podgladania.
Byłam u mojego starego - dorzed trzech lat- gina.
Owulacja była z lewego jajnika po niedroznej stronie, na prawym za to mam torbiel czynnosciową- ma się wchłonąć. Dostałam Dupka - ten gin twierdzi, że jest lepszy od luteiny. Edometrium dupy nie urywa, ma 11 mm.
Przy okazji pobrał mi cytologię ale mówił, ze na 90% będzie ok bo ladnie TAM wszystko wygląda.
Fajnie było.
Przypomnialam sobie za co lubiłam tego faceta. Jest konkretny, przystępny, wszystko tłumaczy a usg jest jednocześnie mini wykładem z ultrasonografii.
Ten cykl jakiś zakręcony, ciagnie się jak sierp z tyłka, ogladało mnie trzech (troje?) ginów, owulka późno i jeszcze ta torbiel.
To chyba zbyt wiele na jedną Waciową głowę.macduska, paszczakin, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Paszczak, ja o ksiazkach. Jak kupujesz, to sciagasz je na kompa przeca, nie? I masz sobie pliki. I mozesz je pozyczac, jak zwykle ksiazki. Ja pozyczam od Dorbie, sama juz tek kupilam kilka ( publio.pl, woblink.com ).
Podrzucisz mi jeszcze raz te darmowe linki? Nie moge znalesc tego posta.Dziobak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a co to torbiel czynnościowa?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 21:01
kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
Bozia i Bursztyn, co mam wam tlumaczyć? Że Hera uwielbia jątrzyć?
Co wy nie widziałyście tej dziwnej skargi "bo ona powiedziała". Same poczytajcie co ona napisała i wtedy się odnoście. Ja nic takiego nie widziałam, za to widzę od kilku dni wzmozone ataki Hery na kogokolwiek. Szuka okazji, zeby komuś wpier...ć i nawet napisala to w jednym poście. U was szuka wsparcia.
Simba, Sabina, megan8, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!