X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry !!Widze ,ze i u Was deszczowo.Moi panowie dwaj pojechali sie basenowac do bukowiny a mu z Maksem rzadzimy 8) Niestety nie bedziemy sami bo wczoraj przyjechala nawiedzona siostra mojego(na szczescie spi u wujkow =D ) A dzis tesciowka ma przyjechac.Kupila mi jakas kurtke .Podobno fajna, sie zobaczy 8)
    Solar phiii od 5tej?Ja wstalam po 4tej bo moj narobil dymu ,ze klucze do auta zgubil XD

kkisia, malgos741, Sabina, macduska, SolarPolar, dorbie, efcia, sandra80, ania.g, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Kisia, to kefir mu daj.
    I pani chyba tez jeden się przyda..

Jeszcze czego ;)
    Mogl tyle nie prasowac
    Sam chcial

malgos741, Sabina, efcia, sandra80, satori, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!! Miłego dnia życzę :) Ja już w pracy od 7:30 . Dziś nie prasuję bo wczoraj przedobrzyłam i w nocy źle się czułam... nie mam głowy do prasowania :)

efcia, sandra80, ania.g, Sabina, anna maria, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry.
    Mój też się wczoraj naprastował i to nie wódką, bynajmniej. Tylko koniakiem i w dodatku importowanym! :-)

Jakiś Dzień Magla wczoraj był czy co?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 08:35

SolarPolar, Bozia3, efcia, krycha.stara, Sabina, anna maria, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, faceci :-) oj, nam to, najczęściej ginie portfel lub okulary :-) i jest dym. Chyba starszy ma charakter po tatusiu ;-)

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze się pochwalę że na wadze 59,8 :)

macduska, kapturnica, efcia, Mimbla, sandra80, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, SolarPolar, BISCA lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Bry :)

Chlop mi sie nakrochmalil na sztywno
    Bedzie dzis umieral ;)
    u mnie to samo...prawie całą noc nie przespałam - bo sapał, chrapał i sie męczył....ja pierdziu - a od rana jestem w pracy...przynajmniej tyle dobrze, że został teraz na cały dzień z Kajtkiem...chłe chłe...od 7.00 będzie go pilnował - niech się męczy...:)

efcia, sandra80, macduska, Bursztyn, Sabina, kkisia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Jeszcze się pochwalę że na wadze 59,8 :)
    a w jaki sposób się odchudzasz?

FZuMp1.png

• Wicia Nowa

Wysłany: 17 października 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

Chciałam się tylko przywitać :-)Jestem mamą 9 latka i staram się o drugie dziecko,ale jak do tej pory bez efektu dlatego tu jestem.Pozdrawiam Was wszystkie starające się i te którym się udało w"dojrzałym"wieku doczekać się brzuszków.Miłego dnia

efcia, Mimbla, sandra80, macduska, ania.g, satori, Sabina, anna maria, malgos741, kkisia, Luna76, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ku radości wszystkich zapewne..:) zgłosiłam postulat do władz ovu - żeby w jakiś sposób wyciągać konsekwencje przekraczania wielokrotnie regulaminu - np. blokować taką osobę na jakiś czas z korzystania z forum...:) No....

kapturnica, efcia, Aasiula, Mimbla, sandra80, macduska, gretka, ComeToMeBaby, paszczakin, satori, Sabina, anna maria, kkisia, Luna76, iwcia77, Simba, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wicia wrote:
    Cześć dziewczyny,

Chciałam się tylko przywitać :-)Jestem mamą 9 latka i staram się o drugie dziecko,ale jak do tej pory bez efektu dlatego tu jestem.Pozdrawiam Was wszystkie starające się i te którym się udało w"dojrzałym"wieku doczekać się brzuszków.Miłego dnia
    witaj Wicia :) Podczytujesz nas, czy zupełnie świeżynka jesteś?

efcia lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• efcia Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry bardzo :-)
    U nas juz nie pada, 5km zaliczone :-)

Dzisiaj w planach oponki, zagladalam w przepis caffe - robie takie same

Milego

P.s 33dc nadal cisza, spije kawe i ide po testa

Aasiula, Bozia3, sandra80, macduska, ComeToMeBaby, satori, Sabina, kkisia, Simba, BISCA lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Dzień dobry bardzo :-)
    U nas juz nie pada, 5km zaliczone :-)

Dzisiaj w planach oponki, zagladalam w przepis caffe - robie takie same

Milego

P.s 33dc nadal cisza, spije kawe i ide po testa
    Efcia , trzymam kciuki :)

efcia lubi tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Witam po boju porannym w lidlu ;) wróciłam z tarczą, chwyciłam ostatnią torbę a niektóre to zgarniały z koszy po kilka ;) nie jest taka jakbym chciała ale jest ok, jeszcze sie namyśle :) zszokowała mnie w kasie pani lat 60+, z ubioru raczej skromna a wzięła jakimś cudem toreb 5 ;)
    Potem na kłucie i zerknęłam na oddział co potrzeba. Nie chodziłam na szkole rodzenia wiec nie mam pojęcia co to plan porodu :) mój plan, to szybko, sprawnie i bezpiecznie :) i zeby nie bolało strasznie ale znieczulenia w plecy sie boje jak ognia.

Maz dzis orzekł ze brzuch mi opadł :)
    Miłej soboty!

Bozia3, kapturnica, Mimbla, macduska, ania.g, gretka, efcia, paszczakin, ComeToMeBaby, Bursztyn, satori, Sabina, Magdala, SolarPolar, Luna76, iwcia77, Simba, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Cześć,
    Witam po boju porannym w lidlu ;) wróciłam z tarczą, chwyciłam ostatnią torbę a niektóre to zgarniały z koszy po kilka ;) nie jest taka jakbym chciała ale jest ok, jeszcze sie namyśle :) zszokowała mnie w kasie pani lat 60+, z ubioru raczej skromna a wzięła jakimś cudem toreb 5 ;)
    Potem na kłucie i zerknęłam na oddział co potrzeba. Nie chodziłam na szkole rodzenia wiec nie mam pojęcia co to plan porodu :) mój plan, to szybko, sprawnie i bezpiecznie :) i zeby nie bolało strasznie ale znieczulenia w plecy sie boje jak ognia.

Maz dzis orzekł ze brzuch mi opadł :)
    Miłej soboty!
    Byłam dziś po bułki rano przed pracą i się właśnie zastanawiałam, czy walczysz dzielnie :) U nas babki walczyły na całego - i kosze były puste po minucie..:) Zastanawia mnie to, bo przecież to nie sa tanie torebki - nie można w tej cenie kupic normalnie w sklepie???

Znieczulenia się nie bój - to super sprawa, a jeszcze będziesz się prosić o nie...:)

kapturnica, sandra80, Mimbla, efcia, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia!dzięki.zrobiłaś coś wielkiego:).

Bozia3, sandra80, macduska, gretka, ComeToMeBaby, satori, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leeca porody na pol sat cafe .Kurcze przypomina sie wszystko w sekundzie..........

sandra80, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Bozia!dzięki.zrobiłaś coś wielkiego:).
    no nie wiem...:) bo jak się uda, to te od wulgaryzmów będą niepocieszone...;)

sandra80 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Leeca porody na pol sat cafe .Kurcze przypomina sie wszystko w sekundzie..........
    dlatego ja nie oglądam....swoje wspomnienia mi wystarczą :)

sandra80 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Znieczulenia się nie bój - to super sprawa, a jeszcze będziesz się prosić o nie...:)
    Znieczulenie to najlepsze co moze nas spotkac podczas skurczy =D

sandra80, efcia, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 11835 11836 11837 11838 11839 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ