35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry !!Widze ,ze i u Was deszczowo.Moi panowie dwaj pojechali sie basenowac do bukowiny a mu z Maksem rzadzimy
Niestety nie bedziemy sami bo wczoraj przyjechala nawiedzona siostra mojego(na szczescie spi u wujkow
) A dzis tesciowka ma przyjechac.Kupila mi jakas kurtke .Podobno fajna, sie zobaczy
Solar phiii od 5tej?Ja wstalam po 4tej bo moj narobil dymu ,ze klucze do auta zgubilkkisia, malgos741, Sabina, macduska, SolarPolar, dorbie, efcia, sandra80, ania.g, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry.
Mój też się wczoraj naprastował i to nie wódką, bynajmniej. Tylko koniakiem i w dodatku importowanym!
Jakiś Dzień Magla wczoraj był czy co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 08:35
SolarPolar, Bozia3, efcia, krycha.stara, Sabina, anna maria, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Bry
Chlop mi sie nakrochmalil na sztywno
Bedzie dzis umieralefcia, sandra80, macduska, Bursztyn, Sabina, kkisia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
Chciałam się tylko przywitać :-)Jestem mamą 9 latka i staram się o drugie dziecko,ale jak do tej pory bez efektu dlatego tu jestem.Pozdrawiam Was wszystkie starające się i te którym się udało w"dojrzałym"wieku doczekać się brzuszków.Miłego dniaefcia, Mimbla, sandra80, macduska, ania.g, satori, Sabina, anna maria, malgos741, kkisia, Luna76, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ku radości wszystkich zapewne..
zgłosiłam postulat do władz ovu - żeby w jakiś sposób wyciągać konsekwencje przekraczania wielokrotnie regulaminu - np. blokować taką osobę na jakiś czas z korzystania z forum...
No....
kapturnica, efcia, Aasiula, Mimbla, sandra80, macduska, gretka, ComeToMeBaby, paszczakin, satori, Sabina, anna maria, kkisia, Luna76, iwcia77, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Wicia wrote:Cześć dziewczyny,
Chciałam się tylko przywitać :-)Jestem mamą 9 latka i staram się o drugie dziecko,ale jak do tej pory bez efektu dlatego tu jestem.Pozdrawiam Was wszystkie starające się i te którym się udało w"dojrzałym"wieku doczekać się brzuszków.Miłego dniaPodczytujesz nas, czy zupełnie świeżynka jesteś?
efcia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry bardzo
U nas juz nie pada, 5km zaliczone
Dzisiaj w planach oponki, zagladalam w przepis caffe - robie takie same
Milego
P.s 33dc nadal cisza, spije kawe i ide po testaAasiula, Bozia3, sandra80, macduska, ComeToMeBaby, satori, Sabina, kkisia, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Witam po boju porannym w lidluwróciłam z tarczą, chwyciłam ostatnią torbę a niektóre to zgarniały z koszy po kilka
nie jest taka jakbym chciała ale jest ok, jeszcze sie namyśle
zszokowała mnie w kasie pani lat 60+, z ubioru raczej skromna a wzięła jakimś cudem toreb 5
Potem na kłucie i zerknęłam na oddział co potrzeba. Nie chodziłam na szkole rodzenia wiec nie mam pojęcia co to plan porodumój plan, to szybko, sprawnie i bezpiecznie
i zeby nie bolało strasznie ale znieczulenia w plecy sie boje jak ognia.
Maz dzis orzekł ze brzuch mi opadł
Miłej soboty!Bozia3, kapturnica, Mimbla, macduska, ania.g, gretka, efcia, paszczakin, ComeToMeBaby, Bursztyn, satori, Sabina, Magdala, SolarPolar, Luna76, iwcia77, Simba, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Cześć,
Witam po boju porannym w lidluwróciłam z tarczą, chwyciłam ostatnią torbę a niektóre to zgarniały z koszy po kilka
nie jest taka jakbym chciała ale jest ok, jeszcze sie namyśle
zszokowała mnie w kasie pani lat 60+, z ubioru raczej skromna a wzięła jakimś cudem toreb 5
Potem na kłucie i zerknęłam na oddział co potrzeba. Nie chodziłam na szkole rodzenia wiec nie mam pojęcia co to plan porodumój plan, to szybko, sprawnie i bezpiecznie
i zeby nie bolało strasznie ale znieczulenia w plecy sie boje jak ognia.
Maz dzis orzekł ze brzuch mi opadł
Miłej soboty!U nas babki walczyły na całego - i kosze były puste po minucie..
Zastanawia mnie to, bo przecież to nie sa tanie torebki - nie można w tej cenie kupic normalnie w sklepie???
Znieczulenia się nie bój - to super sprawa, a jeszcze będziesz się prosić o nie...kapturnica, sandra80, Mimbla, efcia, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość