35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Ja też mam niedrozny jajowód. Lewy.
Jak zaczynałam starania to prawy był niedrozny. Teraz odwrotnie.
o matko ale galimatias
to tak też być może?
ComeToMeBaby, macduska lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:To juz moja trzecia ciaza na tym forum, dziekuje
jak to mówią?
że do trzech razów sztuka?
teraz się nie wykpiszComeToMeBaby, kapturnica, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Wicia wrote:Cześć dziewczyny,
Chciałam się tylko przywitać :-)Jestem mamą 9 latka i staram się o drugie dziecko,ale jak do tej pory bez efektu dlatego tu jestem.Pozdrawiam Was wszystkie starające się i te którym się udało w"dojrzałym"wieku doczekać się brzuszków.Miłego dnia
hej Wicia.
To mam dla Ciebie zestaw ochronny, bo u nas jest chrzest bojowy.
Na pocztek na oczy, do ochrony przed olowkami Moremi za zdrabnianie:
na tylek, bo u nas trzeba miec twardy:
i ogolnie na nerwy:
to idz przywdziej i chodz na testysandra80, Bozia3, ComeToMeBaby, kapturnica, macduska, krycha.stara, pierwiastka, efcia, kkisia, Magdala, Sabina, iwcia77, Mega, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Evans wrote:mam Caly tez Waszy sflustrowany kurwidolek gdzies
Czy bycie sflustrowanym oznacza, że ktoś miał lustrację fazy lutealnej.
Oj, to ja dopiero zaczęłam ten etap.Zawsze mam zaległości, zawsze pod górkę, no.
kapturnica, sandra80, krycha.stara, paszczakin, pierwiastka, efcia, ania.g, Dziobak, Reni, kkisia, Magdala, Sabina, Mega, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:U mnie one ubieraly bo dzieci mialy szpitalne ciuchy.Ale mialy cieniutkie koszulki i spiszki , albo tylko kosuzlka i pampers plus rozek.Bylo strasznie goraco wtedy na oddziale plus to ,ze wysoka temp tez na zewnatrz
Chyba wezmę kaftaniki na kazdy dzien, plus półśpiochy i body i zobaczę. No i rożek, który musze kupić -
Natka_79 wrote:Tzn. Kaftanik? Nie body? Tak mi tez ubierali J. W szpitalu na bank bedzie gorac bo grzeją jak szaleni
Chyba wezmę kaftaniki na kazdy dzien, plus półśpiochy i body i zobaczę. No i rożek, który musze kupićkapturnica lubi tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Tzn. Kaftanik? Nie body? Tak mi tez ubierali J. W szpitalu na bank bedzie gorac bo grzeją jak szaleni
Chyba wezmę kaftaniki na kazdy dzien, plus półśpiochy i body i zobaczę. No i rożek, który musze kupićpaszczakin, efcia lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:no sporo natrzaskane od początku wątku:)
Sabcia a co u Ciebie?
Paszczak, a Ty?
u mnie cisza.. cos tak od czasu do czasu boli jak na @, ale leciec nie leci. Jako, ze ja w moje naturalne zachodzenie wierze mniej wiecej tak bardzo, jak Mimbla w swoje ostatnie IVF, to sie nie entuzjazmuje.. Pierwszy cykl po adachu mialam 34 dniowy, nastepny 27, przed ciaza serdnio 30..
efcia, Sabina, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ja Ci jeszcze w gratisie dorzucę kask ochronny jakby co ( z wywietrznikiem)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be603f2594fb.jpgkrycha.stara, paszczakin, pierwiastka, efcia, kkisia, Sabina, iwcia77, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Zwijam peleryne moje drogie,ruszam niedlugo i będę tęsknić za Wami:). cydry limonkowe nawet spakowalam oraz 12 recznie ukulanych pralin;), serum retinoidowe i maska " do sauny na jutro".walizeczka bardzo dobrze daje radę.upakowalam 2 pary butów ekhem...
A w trzeciej jadę.
Co do torebek powiem że ostatnio nabyłam w Londku przez kume,zgnilozielonego Patricka Cox'a.torebka używana teoretycznie tzn z drugiej ręki.Ale jest jak nowa i.. wyjątkowa.pięknie wyszyta w środku podwójnie,odręcznie.Satynowe kieszonki..
wiem że zawsze to miło kupić pachnąca nowa skórzana torebkę...Ale ja czasem kupię taki używany skarb i obdarzam prawdziwym uczuciem:).uwielbiam torebki.jak są bdb jakości to warto " polowac" na używane.
Mimbla baw sie dobrze. Reset wskazany, jakikolwiek Ci sie nie marzy!macduska, Bozia3, kkisia, Sabina, iwcia77, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:o matko ale galimatias
to tak też być może?
Może. Podczas kolejnych laparo-histeroskopii usuwali mi zrosty z macicy (a było ich duuużo), udroznili przez to prawy jajowód, jednak z powodu powiklań szlag trafił lewy.
To tak w skrócie.Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:hej Wicia.
To mam dla Ciebie zestaw ochronny, bo u nas jest chrzest bojowy.
Na pocztek na oczy, do ochrony przed olowkami Moremi za zdrabnianie:
na tylek, bo u nas trzeba miec twardy:
i ogolnie na nerwy:
to idz przywdziej i chodz na testy
Nie wiem czy warto, bo Wicia chyba z tych co to tylko chca obwiescić światu,że istnieją i chcą się rozmnożyć. Wpadła się tylko przywitać.krycha.stara, ComeToMeBaby, efcia, kapturnica, Sabina, Mega, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Swoja droga glupota krychy nie zna granic. Pcha sie na okragle strony, a potem sie cenzuruje i strony sie przesuwaja
no.. albo jeszcze inne zołzy usuwają
ide zobaczyc kto jest pierwszy na stronie 10k.krycha.stara, efcia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Może. Podczas kolejnych laparo-histeroskopii usuwali mi zrosty z macicy (a było ich duuużo), udroznili przez to prawy jajowód, jednak z powodu powiklań szlag trafił lewy.
To tak w skrócie.
Ciekawe jak to będzie u mnie, w 2010 oba drożne, teraz mam nadzieję choć na prawy. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry w tę mglistą sobotę. Ależ dziś pospałam...
dobrze, może się wykuruję.
Post o aborcji wymoderowany. Wiele innych też. Siłą rzeczynajbardziej rozbawiła mnie jedna moderacja mojego postu - reklama. Chyba się modowi cuś pomyliło. Bozia, dobre zgłoszenie, propozycja warta rozważenia przez ovu, bany na forach się sprawdzają. I są różne kategorie przewinień, wulgaryzmy są akurat lżej traktowane niż takie wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.
Mimbla, baw się dobrze na tym weekendasie
Dorbie, a to ci pewnie żadnego telefonu nie zostawili za wycieraczką? Współczuję, nerwy i kasa na naprawę.
Sandra, czyli jest plan? Wywnioskowałam, że ci się lekarz spodobał i można działaćudanego zabiegu więc życzę już teraz!
Co tam jeszcze, aaa prasujące chłopy. No dajcie spokój, tu na wątku tyle prasowania a jak taki chłop raz na jakiś czas pójdzie do magla to aferadajcie chłopom żyć. Byle nie za często i nie za mocno hyhyhy
Krycha! Gratuluję rozbicia banku!to nic, że się strony przesuwają, liczy się tu i teraz. Nie wywiniesz się
styczeń blisko, coraz bliżej. Może bliżej niż myślisz
Udanego weekendu.krycha.stara, kapturnica, Bozia3, Mimbla lubią tę wiadomość