35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:A w ogole to ja chcialam dodac, ze zbanowac kogos na forum, to nie taka prosta sprawa- bedzie se zakladac nowe konta i tyle. Przy zmiennym IP nawet madrzejsze banowanie niewiele daje..
krycha.stara, ComeToMeBaby, satori, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Dziewczyny błagam. Nie wyciagajcie juz trupa z szafy.
Było minęło. Po co do tego wracać?
Znowu będzie kolejna burza w szklance wody.
pierwiastka, macduska, Natka_79, efcia, Bozia3, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie wiem czy na zdjeciu coś zobaczycie, ale ja na żywo widze
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1025a62301a6.jpg
macduska, pierwiastka, ComeToMeBaby, satori, Bozia3, Bursztyn, anna maria, kapturnica, kkisia, SolarPolar, gosia7122, ania.g, Luna76, mama78, BISCA, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
No cos tam widac..
Ja juz bym ubierala sie i szla do apteki po jakiegos poważniejszego testa, bo ten to te paski z Allegro, nie?pierwiastka, krycha.stara, efcia, Bozia3, macduska, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:No cos tam widac..
Ja juz bym ubierala sie i szla do apteki po jakiegos poważniejszego testa, bo ten to te paski z Allegro, nie?krycha.stara lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
krycha.stara wrote:Tez cos widze, ale wydaje mi sie,ze jest to fabrycznie oznakowane miejsce, gdzie powinna byc kreska. Moge sie mylic, bo w sumie nigdy nie szczalam na takie testy...
nienienie, ja mialam takich sporo i tam NIGDY nic nie bylo, nawet po dlugim czasie.. a zdążyło mi sie po opowiesciach bodajże Polara prawie rozerwac go na warstwykrycha.stara, efcia, macduska, Bozia3, Reni, kkisia, SolarPolar, Luna76, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Tez cos widze, ale wydaje mi sie,ze jest to fabrycznie oznakowane miejsce, gdzie powinna byc kreska. Moge sie mylic, bo w sumie nigdy nie szczalam na takie testy...
krycha.stara, efcia, kapturnica, SolarPolar, ania.g, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Efcia coś tam jest, ja pierdzielę leć po testy i to ze trzy, dobry jest bobo test ten powinien coś pokazać nawet nie z pierwszego siku
efcia, krycha.stara, pierwiastka, kapturnica, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Jest puste białe pole. Potem pojawia się krecha kontrolna i ewentualnie ta właściwa. Tu ewidentnie coś się zadziało. Sprawdziłabym to na porządnym teście z apteki jeszcze przez weekend. Jeśli byłaby kreska to w poniedziałek sprawdziłabym pewnie betę.Natka_79, efcia, krycha.stara, pierwiastka, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:czyli nie mam omamów, wiec albo coś było, albo coś bedzie, albo test do du...y
jutro zrobie jeszcze jedenkrycha.stara, efcia, kapturnica lubią tę wiadomość