X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Dusia- jak nic teraz juz byc MUSI:
    Untitled.png
    Hehe, z efcią do pary :-D

macduska, efcia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogole to ja chcialam dodac, ze zbanowac kogos na forum, to nie taka prosta sprawa- bedzie se zakladac nowe konta i tyle. Przy zmiennym IP nawet madrzejsze banowanie niewiele daje..

krycha.stara, macduska, ComeToMeBaby, efcia, kapturnica, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:

dokladnie. Takze dziewczyny- nie ma totamto..

macduska, pierwiastka, sandra80, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No powiem Ci Kometa, że spodobał mi się bardzo :) Nie patrzył na zegarek, dokładnie przejrzał wszystkie wyniki i ułożył plan. Wesoły i pozytywnie nastawiony :)

ComeToMeBaby, Sabina, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bry, jeszcze nie wiem czy dobry ;)

chłop mnie obudził telefonem bo chciał sprawdzić czy jeszcze śpie!

więc zrobiłam se kawe na autopilocie i sie doprowadzam do stanu używalności

krycha.stara, efcia, Sabina lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    A w ogole to ja chcialam dodac, ze zbanowac kogos na forum, to nie taka prosta sprawa- bedzie se zakladac nowe konta i tyle. Przy zmiennym IP nawet madrzejsze banowanie niewiele daje..
    Tak ale to już robota dla maniaków. A jak wiemy z historii adminy usuwaly takie konta po zgłoszeniu.

krycha.stara, Bozia3, kapturnica, Mimbla lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    natka nie zabieraj ze sobą pół szafy...jeśli szpital daje swoje ciuchy - to nie pozwolą Ci ubierać w prywatne...i tylko to będziesz tachać ze sobą...
    Wezmę 1 komplet, zobaczę co maja. J korzystał z ich ciuchów ale były w strasznym stanie :/ nie wiem co zastane ;) zawsze cos mi doniosą :)

kapturnica, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:

no właśnie oblałam test i ku..a nie wiem o co chodzi, cos tam jakby jest, cień cienia cienia, a to przeciez 33dc wiec pewnie test felerny

krycha.stara, sandra80, ComeToMeBaby, paszczakin, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    A ja sobie kijkiem machne i obronie Ewke. Jaka zolza jest, taka jest, mila bywa, jak sie pomyli. Ale: pojechala po osobie, ktora obrazila rowno nas tutaj wszystkie. I wyszlo, ze to Hera trolluje, bo sie niektorym jej JEDEN post nie spodobal. Nie uwazam, by bylo to sprawiedliwe. Zrobila w koncu nam kobieta porzadek na forum, chwasta wyrwala, a dostalo jej sie rykoszetem...

Krycha, ale to o Mimblę raczej chodziło, Evans była dodatkowo, bo nie powinno się do nikogo pisać w sposób w jaki Hera to zrobiła do obu dziewczyn, trzeba trzymać nerwy na wodzy nawet w necie.

krycha.stara, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już po okrągłej stronie to dzień dobry ;)
    Kapta, Natka, w szpitalu z Marcelem było zimno jak cholera. Z okna wiało a kaloryfer był zapowietrzony. Marcel był ubierany w body z krótkim rękawem, pajacyk, czapkę i dobrze zawinięty w rożek.

efcia, Natka_79, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • pierwiastka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    no właśnie oblałam test i ku..a nie wiem o co chodzi, cos tam jakby jest, cień cienia cienia, a to przeciez 33dc wiec pewnie test felerny
    nie lubie

robisz kolejny???

efcia lubi tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:

może ovu miałaś później, wrzuc na forum oblukamy

efcia lubi tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny błagam. Nie wyciagajcie juz trupa z szafy.
    Było minęło. Po co do tego wracać?

Znowu będzie kolejna burza w szklance wody.

krycha.stara, ComeToMeBaby, efcia, Bozia3, kapturnica, Bursztyn, kkisia, Magdala, gosia7122, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krycha, chyba nie zauważyłaś innych postów Hery, które wywołały wzburzenie na forum. Te posty były poniżej pasa i jakiegokolwiek poziomu.

krycha.stara, Mimbla lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    O rety, aż mnie podniosło. Poka!

efcia, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    A ja sobie kijkiem machne i obronie Ewke. Jaka zolza jest, taka jest, mila bywa, jak sie pomyli. Ale: pojechala po osobie, ktora obrazila rowno nas tutaj wszystkie. I wyszlo, ze to Hera trolluje, bo sie niektorym jej JEDEN post nie spodobal. Nie uwazam, by bylo to sprawiedliwe. Zrobila w koncu nam kobieta porzadek na forum, chwasta wyrwala, a dostalo jej sie rykoszetem...

o nienienie krycha.. Ty widac bywalas tu z dlugimi przerwami. To nie pierwsza, ani nie piata taka akcja.
    Mi, jak sama wiesz ;), bardzo trudno podniesc cisnienie, czasami tylko staje w obronie ucisnionych, a juz zdarzylo mi sie posta ewki zglosic. Jakby Cie bardzo skleroza rąbała, to przypomne chociazby inne niedawne akcje oprocz Evans, ktora owszem nie jest nasza ulubina forumowiczka.. Ale juz atak na Mimble czy wczesnej na Zoche to byl nie halo..

krycha.stara, ComeToMeBaby, satori, kapturnica, kkisia, gosia7122, ania.g, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Krycha, ale to o Mimblę raczej chodziło, Evans była dodatkowo, bo nie powinno się do nikogo pisać w sposób w jaki Hera to zrobiła do obu dziewczyn, trzeba trzymać nerwy na wodzy nawet w necie.
    O dokładnie. Post o aborcji był do Evans i dziewczynę rozjuszył. Moim zdaniem słusznie.
    Wczesniej popisała sie tez tekstem do Mimbli i ciagle ją podgryza...
    Bądź ci bądź, Hera to taki folklor, czasem to jest nawet śmieszne, czasem pisze ok ale te wpisy były obrzydliwe. Myśle ze granica powinna byc wyznaczona i bardzo sie ciesze ze zostało to zgłoszone i nawet mi głupio ze nie zrobiłam tego i ja

ComeToMeBaby, krycha.stara, satori, kapturnica, gosia7122, ania.g, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Tak ale to już robota dla maniaków.

no wlasnie ;)

ComeToMeBaby, kapturnica, Mimbla lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Nieskromnie wspomne ,ze to nie pierwszy raz.Hera zrobila aluzje rowniez do mnie i Elfa kilomentry temu zaraz na poczatku ciazy coby bylo jakby ktoras z nas poronila czy dalej bysmy byly kolezankami w dosc ironiczny sposob.Nie chce mi sie tego szukac.Ale Krycha jak cie kochom tak sie z Toba nie zgodze.
    Co mozna to mozna ale kuTWa bez urazy o namawianiu do aborcji , zyczeniu nie zachodzenia czy poronieniach to juz jest o jeden most za daleko..

Natka_79, paszczakin, ComeToMeBaby, krycha.stara, satori, Bozia3, efcia, gretka, kkisia, gosia7122, ania.g, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efcia, dawaj test!! Daj popatrzeć :)

ComeToMeBaby, efcia, malgos741, ania.g, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
‹‹ 11838 11839 11840 11841 11842 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ