35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A w ogole to ja chcialam dodac, ze zbanowac kogos na forum, to nie taka prosta sprawa- bedzie se zakladac nowe konta i tyle. Przy zmiennym IP nawet madrzejsze banowanie niewiele daje..
krycha.stara, macduska, ComeToMeBaby, efcia, kapturnica, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość
-
No powiem Ci Kometa, że spodobał mi się bardzo
Nie patrzył na zegarek, dokładnie przejrzał wszystkie wyniki i ułożył plan. Wesoły i pozytywnie nastawiony
ComeToMeBaby, Sabina, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
bry, jeszcze nie wiem czy dobry
chłop mnie obudził telefonem bo chciał sprawdzić czy jeszcze śpie!
więc zrobiłam se kawe na autopilocie i sie doprowadzam do stanu używalności
krycha.stara, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
paszczakin wrote:A w ogole to ja chcialam dodac, ze zbanowac kogos na forum, to nie taka prosta sprawa- bedzie se zakladac nowe konta i tyle. Przy zmiennym IP nawet madrzejsze banowanie niewiele daje..
krycha.stara, Bozia3, kapturnica, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:natka nie zabieraj ze sobą pół szafy...jeśli szpital daje swoje ciuchy - to nie pozwolą Ci ubierać w prywatne...i tylko to będziesz tachać ze sobą...
nie wiem co zastane
zawsze cos mi doniosą
kapturnica, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Hehe, z efcią do pary
no właśnie oblałam test i ku..a nie wiem o co chodzi, cos tam jakby jest, cień cienia cienia, a to przeciez 33dc wiec pewnie test felernykrycha.stara, sandra80, ComeToMeBaby, paszczakin, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:A ja sobie kijkiem machne i obronie Ewke. Jaka zolza jest, taka jest, mila bywa, jak sie pomyli. Ale: pojechala po osobie, ktora obrazila rowno nas tutaj wszystkie. I wyszlo, ze to Hera trolluje, bo sie niektorym jej JEDEN post nie spodobal. Nie uwazam, by bylo to sprawiedliwe. Zrobila w koncu nam kobieta porzadek na forum, chwasta wyrwala, a dostalo jej sie rykoszetem...
Krycha, ale to o Mimblę raczej chodziło, Evans była dodatkowo, bo nie powinno się do nikogo pisać w sposób w jaki Hera to zrobiła do obu dziewczyn, trzeba trzymać nerwy na wodzy nawet w necie.krycha.stara, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Już po okrągłej stronie to dzień dobry
Kapta, Natka, w szpitalu z Marcelem było zimno jak cholera. Z okna wiało a kaloryfer był zapowietrzony. Marcel był ubierany w body z krótkim rękawem, pajacyk, czapkę i dobrze zawinięty w rożek.efcia, Natka_79, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
efcia wrote:no właśnie oblałam test i ku..a nie wiem o co chodzi, cos tam jakby jest, cień cienia cienia, a to przeciez 33dc wiec pewnie test felerny
robisz kolejny???efcia lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
efcia wrote:no właśnie oblałam test i ku..a nie wiem o co chodzi, cos tam jakby jest, cień cienia cienia, a to przeciez 33dc wiec pewnie test felerny
może ovu miałaś później, wrzuc na forum oblukamyefcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny błagam. Nie wyciagajcie juz trupa z szafy.
Było minęło. Po co do tego wracać?
Znowu będzie kolejna burza w szklance wody.krycha.stara, ComeToMeBaby, efcia, Bozia3, kapturnica, Bursztyn, kkisia, Magdala, gosia7122, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:A ja sobie kijkiem machne i obronie Ewke. Jaka zolza jest, taka jest, mila bywa, jak sie pomyli. Ale: pojechala po osobie, ktora obrazila rowno nas tutaj wszystkie. I wyszlo, ze to Hera trolluje, bo sie niektorym jej JEDEN post nie spodobal. Nie uwazam, by bylo to sprawiedliwe. Zrobila w koncu nam kobieta porzadek na forum, chwasta wyrwala, a dostalo jej sie rykoszetem...
o nienienie krycha.. Ty widac bywalas tu z dlugimi przerwami. To nie pierwsza, ani nie piata taka akcja.
Mi, jak sama wiesz, bardzo trudno podniesc cisnienie, czasami tylko staje w obronie ucisnionych, a juz zdarzylo mi sie posta ewki zglosic. Jakby Cie bardzo skleroza rąbała, to przypomne chociazby inne niedawne akcje oprocz Evans, ktora owszem nie jest nasza ulubina forumowiczka.. Ale juz atak na Mimble czy wczesnej na Zoche to byl nie halo..
krycha.stara, ComeToMeBaby, satori, kapturnica, kkisia, gosia7122, ania.g, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Krycha, ale to o Mimblę raczej chodziło, Evans była dodatkowo, bo nie powinno się do nikogo pisać w sposób w jaki Hera to zrobiła do obu dziewczyn, trzeba trzymać nerwy na wodzy nawet w necie.
Wczesniej popisała sie tez tekstem do Mimbli i ciagle ją podgryza...
Bądź ci bądź, Hera to taki folklor, czasem to jest nawet śmieszne, czasem pisze ok ale te wpisy były obrzydliwe. Myśle ze granica powinna byc wyznaczona i bardzo sie ciesze ze zostało to zgłoszone i nawet mi głupio ze nie zrobiłam tego i jaComeToMeBaby, krycha.stara, satori, kapturnica, gosia7122, ania.g, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Krycha, ale to o Mimblę raczej chodziło, Evans była dodatkowo, bo nie powinno się do nikogo pisać w sposób w jaki Hera to zrobiła do obu dziewczyn, trzeba trzymać nerwy na wodzy nawet w necie.
Co mozna to mozna ale kuTWa bez urazy o namawianiu do aborcji , zyczeniu nie zachodzenia czy poronieniach to juz jest o jeden most za daleko..Natka_79, paszczakin, ComeToMeBaby, krycha.stara, satori, Bozia3, efcia, gretka, kkisia, gosia7122, ania.g, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość