35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
efcia wrote:nie wiem czy na zdjeciu coś zobaczycie, ale ja na żywo widze
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1025a62301a6.jpg
Zrób jeszcze jeden ale lepszego gatunku bo te do pchania karuzeli sąkrycha.stara, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
sie dzieje a mnie chuop wycionga na grzyby...efcia czymam kciuki i kegle ze sie jednak udało i zawijam kiece, może te rydze mi w oczy wejdom!
tymczasem dziouchyefcia, krycha.stara, ComeToMeBaby, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Doczytałam. Ostatnie 24h. Komentować nie będę bo wszystko już zostało napisane, powtórzone i nawet zrobione.
Mimbla mocno przytulam, baw się dobrze i wracaj do boju!
Za wszystkich kciuki zaciskam.macduska, efcia, krycha.stara, Bozia3, kkisia, ania.g, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
efcia - piękny cień cienia..
choć w tym dniu cyklu powinno byc juz lepiej...lec do apteki i szczaj - jeszcze dzisiaj....za chwilę nawet już sikaj...i wrzucaj tu - bo cosik mi się zdaje -że będzie ok
krycha.stara, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Prawie bez bolu glowy, za to po dyskusji z mezem, kawa mi juz nie byla potrzebna
EWCIA, ja widze wyrazny cien cienia
Lec do apteki po inny test i lej! Zaciskam mocno wszystkie miesnie poprzecznie prazkowane, gladkie i inne
Niech sie uda niech sie uda!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 12:18
Bozia3, anna maria, efcia, kapturnica, ania.g, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry
Prawie bez bolu glowy, za to po dyskusji z mezem, kawa mi juz nie byla potrzebna
EWCIA, ja widze wyrazny cien cienia
Lec do apteki po inny test i lej! Zaciskam mocno wszystkie miesnie poprzecznie prazkowane, gladkie i inne
Niech sie uda niech sie uda!cała noc nieprzespana...mam teraz kilo piachu w oczach....
Bursztyn, efcia, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:wiesz co? ssij palec dalej
aborcja to nie jest żaden zakazany temat tym bardziej obrazliwy, moge w kazdej chwili posta powtórzyc i co znowu bedziesz składac podanie?paszczakin, Natka_79, kapturnica, gretka, kkisia, ania.g, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:ja ze swoim dzis nie dyskutuje, bo mi wystarczająco podniósł cisnienie w nocy tym chrapaniem swoim...poprasowalniczym....
cała noc nieprzespana...mam teraz kilo piachu w oczach....
Moj maz doprowadzil nowa kuchnie do ruiny swoim gotowaniem...Bozia3, efcia, SolarPolar lubią tę wiadomość