35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Simbulec dobrze .,ze Ty nie w Pl.Znaczy tam gdzie jestes jest zle.
Ale ,że Ty teMpak jestes nie wiedzialampaszczakin, iwcia77, Magdala, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:No i odebrałam moje dzisiejsze wyniki (11dpt)
beta HCG: 0,3 mlU/ml
PRG: 53,80 ng/ml (wzrost od środy o prawie 10 jednostek).
Progesteron chociaż ładnie szedł w górę. Reszta jest milczeniem, jak pisał Szekspir.paszczakin, gretka, iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Evans, bo to mogło być też tak, że jak ktoś wraca z emigracji i zaczyna gwiazdorzyć,
to nie ma co się dziwić, że go ustawili do pionu.
Nie wiem dlaczego, ale najczęściej tak się zachowują ludzie, którzy wracają z USA.
Ju noł mam pikczer w oku itp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 15:05 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 października 2015, 22:30
kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, Dziobak, Simba, BISCA, Aasiula, gretka, Bozia3, kkisia, iwcia77, Sabina, Magdala, Natka_79, macduska, mama78, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:No i odebrałam moje dzisiejsze wyniki (11dpt)
beta HCG: 0,3 mlU/ml
PRG: 53,80 ng/ml (wzrost od środy o prawie 10 jednostek).
Progesteron chociaż ładnie szedł w górę. Reszta jest milczeniem, jak pisał Szekspir.
Scisk scisk.Mimbla, moremi, Aasiula, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:słyszycie - kometa, morka i inne?
polonia ma z was bekeSimba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:Evans, bo to mogło być też tak, że jak ktoś wraca z emigracji i zaczyna gwiazdorzyć,
to nie ma co się dziwić, że go ustawili do pionu.
Nie wiem dlaczego, ale najczęściej tak się zachowują ludzie, którzy wracają z USA.
Ju noł mam pikczer w oku itpmoremi, Simba, Reni, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evans, co do luzu, to doczytaj moje posty do Ciebie. Już mi się nie chce złotych myśli powtarzać.
A jeśli wszyscy mają z nas beke, to może jednak przenieś się na Belly? W ciąży stres nie jest wskazany, na pewno o tym wiesz.moremi, Simba, kapturnica, Aasiula, gretka, Bozia3, kkisia, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
O matko jedyna jakie były te normy bo obciążeniu glukozą 75, chyba nie mam. Ale spójrzcie
Glukoza na czczo 81,00 mg/dl
Glukoza po 1 godz. 147,00 mg/dl
Glukoza po 2 godz. 110,00 mg/dl
moremi, Simba, kapturnica, Dziobak, Aasiula, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:O matko jedyna jakie były te normy bo obciążeniu glukozą 75, chyba nie mam. Ale spójrzcie
Glukoza na czczo 81,00 mg/dl
Glukoza po 1 godz. 147,00 mg/dl
Glukoza po 2 godz. 110,00 mg/dl
A wiecie ze ja dlugo mowilam nadczo?
ania.g, moremi, Reni, efcia, gretka, Bozia3, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość