35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
noo, doczytane.. zeby w piatek w pracy trzeba bylo pracowac, skandal..
za to zjadlam 2 paczki (czyt. ponczki), bo nie dalalm rady wyrobic na rownie dietetyczne frytki u Simbytrzeba sobie jakos radzic, bo dzis dzien 8 pobytu tesciowej u nas. 2 do konca..
od wczoraj tesciowa chora,w koncu mi dziecka nie wkurza. Bo notmalnie to:
tititititititi
dududududududu
kosi kosi
klap klap
lilililili
i od nowa. Moje dziecko wychowane w spokojnej rodzinie kompletnie nie kuma po co ona to robi, patrzy sie na nia 5 minut, a potem zaczyna sie denerwowac. I plakac. Tesciowa na to:
TITITITITITITI
DUDUDUDUDUDUDU
KOSI KOSI
KLAP KLAP
LILILILILI
jak myslicie- czy to pomaga?
krycha.stara, macduska, sandra80, Simba, Alis, moremi, efcia, kapturnica, Heretyczka, BISCA, ComeToMeBaby, Aasiula, pierwiastka, Dziobak, Sabina, iwcia77, kkisia, Magdala, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Nie zgodzę się z Tobą
akurat na takie słowa nie przymykamy oka
mnie osobiście to wkurwia
i jak to Morek powiedziała, że ma nadzieję, że takie życzenia wrócą do osób wypowiadających je
także wiesz
Że tak wyjdę z cienia...Mimbla, moremi, paszczakin, Dziobak, iwcia77, kkisia, Natka_79, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ciekawe co byś znalazła dla mnie
Pani Basiu kawa na dwójkę!
Proszzz
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2d48f0481ac.jpgkrycha.stara, moremi, efcia, megan8, BISCA, ComeToMeBaby, Aasiula, pierwiastka, Simba, Dziobak, Sabina, iwcia77, kkisia, Magdala, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
Mnie tam się wydaje, że dla "nimfomanki" ta kawa też w sam raz :)Nasza pani wynalazła takom kafe, że każdej paujekrycha.stara, ComeToMeBaby, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:O, Pani mi zrobiła kapuczino z okrętem podwodnym! Dziękuję!
efcia, Reni, BISCA, Aasiula, Dziobak, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
efcia, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:Ciekawe czy ktoś zgłosił ten post z aborcją. Jak ja.
Że tak wyjdę z cienia...ComeToMeBaby, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziobak wrote:Zara mnie się bateria skończy, więc żegnalska jestem. Mój Kindluś na mnie czeka. Właśnie, Paszcza, masz jakieś fajowe knigi? Byle nie po flamandzku, czy po jakiemu wy tam godocie.
ja nie czytam po flamadzku...
yyy, czekaj.. ja aktualnie nie czytam WCALE. W wolnych chwilach ogladam odmozdzajace filmy i programy kulinarne.
a teraz seriej
mam mnostwo ksiazek z amazon, ale tych sie chyba nie da przeslac komus, co?
dawalam Ci lynke do darmowych amazonowych?
i polska klasykaDziobak, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Że tak wyjdę z cienia...
Ja zgłosiłam i napisałam do Zarządu Ovufriend, przynajmniej dopilnuję żeby tam trafiło jeśli po weekendzie się okaże że jakimś cudem, jednak nie.
paszczakin, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77, kkisia, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Pani Basiu kawa na dwójkę!
Proszzz
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2d48f0481ac.jpgReni, efcia, Mimbla, paszczakin, BISCA, kapturnica, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Słuchajcie mam problem,
Usiłuję kupić mojemu psu obróżki świecące w ciemności na zimowe spacery, a małżowi pędraka z ulubioną postacią ze Star Wars, korzystając z poleconego przez Reni sklepu CwanyLis.
Przejrzałam ich Regulamin, jakieś komentarze w Necie i mam rozkminę.
Ponoć w praktyce wychodzi nierzadko, do kilku tygodni na dostawę....?
Płatność tylko przez trzy platformy płatnicze, nie można zwykłym przelewem ze swojego konta, na konto tego Odbiorcy (firma 3 Ventures, bez numeru telefonu fo działu klienta, ponoć adres rejestrowy w centrum Wawy no ale ja Wawy nie znam aż tak dobrze).
Czy ktoś tam coś kupował, płacił, może potwierdzić że nie ma co ryzykować? Zamówienie mi się uchomikowało na ok. 100 zł. -
Że tak wyjdę z cienia...
te, a nie moglas go zglosic do Bozi, tak po znajomosci?Reni, ComeToMeBaby, iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny