35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:Kapta, Helenka daje czadu
i ten lekki foch ze mąż nie chce
parsknęłam na tekst:
- ten dom to 1mln $ podatku, - czy to duzo???? -
efcia wrote:boszsz przepraszam, siostra wpadla na kawę, a ja nogi pod stolem zaciskalam, no i dupa , tamten mnie oszukał, na tym nic a nic
wiec możecie puścić co tam zaciskacie
ech tylko niepotrzebnie zamieszanie zrobiłamefcia, Bozia3, Luna76 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:boszsz przepraszam, siostra wpadla na kawę, a ja nogi pod stolem zaciskalam, no i dupa , tamten mnie oszukał, na tym nic a nic
ech tylko niepotrzebnie zamieszanie zrobiłamefcia, dorbie lubią tę wiadomość
-
ech tylko niepotrzebnie zamieszanie zrobiłam
bede trzymacefcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:ale po co sprzatac przed rozwodem?
on twierdzi ze sprzata...a jest wirtuozem syfu, jest w tym tak dobry, ze czystosc i porzadek ktory czasem mi sie uda zaprowadzic- pod jego nieobecnosc- znika mniej wiecej w pol godziny po jego przyjezdzie, ustepujac miejsca wszechogarniajacemu i postepujacemu z predkoscia swiatla dziadostwu
efcia, Bursztyn, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:haluny nie - wczoraj nie prasowalam
to raczej test do du...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 16:02
kapturnica, efcia, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczesc dziewczyny
wiecie jak to z tymi testami owulacyjnymi jest ?
przedwczoraj, wczoraj pozytywny
dziś negatyw
jestem po stymulacji owulacji
cztery dni temu na usg wyhodowane dwie kadne komóreczki
a dziś patrze - zong
test blednie po owu ?
zgłupiałam.... -
efcia wrote:nie wiem czy na zdjeciu coś zobaczycie, ale ja na żywo widze
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1025a62301a6.jpgkapturnica, Bozia3, efcia, Bursztyn, dorbie, Dziobak, Sabina, BISCA, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:Ale to wszystko to chyba pic na wode fotomontaz .Jedna z nich ma byc w jednym odcinku serialu szpital.
No wszystkie dziwne, mnie wnerwia ta nowa, co butów szukała a ten jej tez nie lepszy. Fochy strzela i ta jego słabość do autkapturnica lubi tę wiadomość