35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni ale w czym problem?wszystko ok
Pokazuje pik lh i od tego momentu do 36 godz może być owu
Kolejny test jest nieważnyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 16:58
Reni555, efcia, Sabina, macduska, Mega, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Dziś w nocy śnił mi się seksik - ja z kimś, nie wiem z kim, bo twarzy nie widziałam. Obudziłam się w trakcie orgazmu, ale jakiego!!!!!! Zdarzyło mi się to drugi raz w życiu. Pierwszy raz jak byłam w pierwszej ciąży. No i dzisiaj. Po wszystkim czułam jak mnie boli macica - tak jak przed @, niestetyAle przyjemnie było, nie powiem.
Rano obudziłam się pełna energii
Opowiadam to mojemu, a ten gupeczek się obraził i z fochem poszedł do pracy, a potem pojechał na ryby 8-/
taka sytuacja...efcia, Sabina, sandra80, macduska, gretka, ania.g, kkisia, krycha.stara, Mega, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywogóle ta ovu, jeśli była w tym cyklu to była nietpowa
zawsze bolał mnie brzuch
i to nawet kilka dni
a tym razem po menopurze tylko kilka ukłuć jajnika i po krzyku
trochę zgłupiałam po tym bladziochu
i zwątpiłam
czy mogło dojśc do ovu
dwa dni pozytywny test
zero bólu
śluz owszem byl
-
Luna, oj trzeba było chłopu powiedzieć ze tak ci sie przyśnił
a on to totalnie zle odebrał
Reni555, w testach owu właśnie chodzi o to zeby znalezc ten pik, po nim jest owu. Takze teraz to do roboty, a czy jajo pękło to juz inna sprawa. Chodzisz na monitoring??Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 17:17
Luna76, Reni555, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni555 wrote:wogóle ta ovu, jeśli była w tym cyklu to była nietpowa
zawsze bolał mnie brzuch
i to nawet kilka dni
a tym razem po menopurze tylko kilka ukłuć jajnika i po krzyku
trochę zgłupiałam po tym bladziochu
i zwątpiłam
czy mogło dojśc do ovu
dwa dni pozytywny test
zero bólu
śluz owszem byl
a brałaś zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka Graffa? Z zastrzykiem zawsze pewniej...Reni555, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie brałam
tylko Menopur x 3 zastrzyki
potem na usg dwa wyhodowane pęcherzyki
prognoza owvulacji dziś jutro z usg
testy pozytywne przedwczoraj, wczoraj, dzis juz nie
w poprzednich cyklach pęcherzyki pękały
teraaz nie mam jak sprawdzić
wyjechałam na obczyznę starać sieefcia lubi tę wiadomość
-
Reni555 wrote:trochę martwię się tym testem
przeleciałam 1200 km
urlop cudem dostałam
czy moze tak być, że po Menopurze może nie dojsc do owulacji pomimo, ze były na usg pęcherzyki ?Reni555 lubi tę wiadomość
-
Reni555 wrote:nie brałam
tylko Menopur x 3 zastrzyki
potem na usg dwa wyhodowane pęcherzyki
prognoza owvulacji dziś jutro z usg
testy pozytywne przedwczoraj, wczoraj, dzis juz nie
w poprzednich cyklach pęcherzyki pękały
teraaz nie mam jak sprawdzić
wyjechałam na obczyznę starać sie
nie ma co gdybac, trza działać
to życze stosunkowo udanego wyjazduReni555 lubi tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Cześć dziewczyny
Dziś w nocy śnił mi się seksik - ja z kimś, nie wiem z kim, bo twarzy nie widziałam. Obudziłam się w trakcie orgazmu, ale jakiego!!!!!! Zdarzyło mi się to drugi raz w życiu. Pierwszy raz jak byłam w pierwszej ciąży. No i dzisiaj. Po wszystkim czułam jak mnie boli macica - tak jak przed @, niestetyAle przyjemnie było, nie powiem.
Rano obudziłam się pełna energii
Opowiadam to mojemu, a ten gupeczek się obraził i z fochem poszedł do pracy, a potem pojechał na ryby 8-/
taka sytuacja...
Luna nastepnym razem skłam dla dobra ogółu
faceci sa z innej planety, oni tego nie kumają
u mnie tez kiedys była podobna sytuacja, focha strzelił chyba na tydzienLuna76, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Pozdrawiam z Malty !
Towarzystwo własnie szykuje drinki. Dziś mojito
Pogoda dopisuje, dzis było ok. 26 stopni .
Spacerujemy, zwiedzamy no i leniuchujemy
Miłego weekendu !malgos741, Dziobak, Sabina, macduska, gretka, Heretyczka, efcia, ania.g, Magda*, kkisia, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Pozdrawiam z Malty !
Towarzystwo własnie szykuje drinki. Dziś mojito
Pogoda dopisuje, dzis było ok. 26 stopni .
Spacerujemy, zwiedzamy no i leniuchujemy
Miłego weekendu !
Moja psiapsiuła też teraz siedzi i leniuchuje na Malcie. Codziennie na FB wstawia super foty i wkurza mnie nimi - bo tak pięknie i cieplutko tam mają. Zazdraszczam!!!Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:to co to za samouk go naprawial.Powinien ci za taxi wracac.
Sabina lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
efcia wrote:Luna nastepnym razem skłam dla dobra ogółu
faceci sa z innej planety, oni tego nie kumają
u mnie tez kiedys była podobna sytuacja, focha strzelił chyba na tydzien
No i tak zrobię... Te chłopy to takie mało empatyczne są, nie potrafią cieszyć się naszym szczęściemefcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z Pamietnika higienistki.
Plan byl ogolnie niezly. Przejechac na rowerze 8 km po wsiowych gorach i dolinach, a potem trzepnac maly trening z Chodakowska. Slonce jest, wiatru nie ma, dzieciak z chlopem spi, to jade. Zapomnialam niestety, ze 3 ostatnie tygodnie wpierdaczalam slodycze i to byla moja jedyna aktywnosc ( no, tych 2 seksow nie wspomne, tam to glownie lezalam ). Gdyby nie to, ze ostatni kilometr mialam z gorki, pewnie dalej bym tam jeszcze tkwila... Z jezykiem na brodzie doczolgalam sie go chaty i padlam... Skladam to na karb czterdziestki, kuzwa, lepiej to juz raczej nie bedzie, ze czlowiek nic nie robil, a dobrze wygladal i sprawny byl... A teraz? Zadyszka po wejsciu na schody, wszystko boli, ja pierdziu, gdzie jest jakis Faust, bo bym podpisala ten cyrograf!
Od dzis postanowienie!
1. Koniec ze slodyczami
2. Trening raz dziennie.
Higienistka radzi!Sabina, malgos741, anna maria, macduska, Bozia3, Heretyczka, paszczakin, ComeToMeBaby, efcia, Magda*, kkisia, Magdala, Mega, satori lubią tę wiadomość