35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas ciepla szarlotka, chlop polecial do sklepu po bita smietane i lody, zeby bylo jak trza. A ja mialam nie jesc slodyczy... Zjem tylko szarlotke. Jak dam rade...
Bozia3, dorbie, efcia, Aasiula, kapturnica, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Ja prasuję czerwone koszulki...
I skoro świt do lasu..choć leje na razie niemiłosiernie...
Wacia jestes niezła - kiedy Ty to wszystko jestes w stanie robić? I kto to zjada??macduska, Dziobak, efcia, Sabina, kkisia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ja prasuję czerwone koszulki...
I skoro świt do lasu..choć leje na razie niemiłosiernie...
Wacia jestes niezła - kiedy Ty to wszystko jestes w stanie robić? I kto to zjada??
Moje wołoduchy.
A sałatkę ja sama pożrę. Mam straszliwą ochotę na sledzie w takiej postaci. Tak mnie jakoś napadło.dorbie, efcia, Dziobak, kapturnica, Simba, Sabina, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA u nas leje i właśnie mam jechać na 2 wizyty,buu. A tak pięknie było, tyle godzin spokoju, pospalam 2 godzinki. No nic, trza pracowac jeszcze 10 godzin i 3 dyzury, dwa dobowe i jeden 14 godzinny
Dziobak, macduska, efcia, Aasiula, anna maria, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:
A sałatkę ja sama pożrę. Mam straszliwą ochotę na sledzie w takiej postaci. Tak mnie jakoś napadło.efcia, Bozia3, Mimbla lubią tę wiadomość
-
a ja właśnie skończyłam prasować - dosłownie
a teraz poprasuje dla relaksu
Wacia ja dzisiaj zrobiłam tylko oponki, obiad miałam z wczoraj
też miewam takie "napady"ale ostatnio coraz rzadziej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 21:25
macduska, Aasiula, anna maria, ania.g, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:dawno cie ó spowiedzi nie widziałem curko
pokuta bendzie niemała
A.anna maria, kapturnica, Aasiula, Heretyczka, efcia, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Wacia, ja też byłam dziś Top Chef i Master Chef w jednym
Odgrzałam pierogi. Z paczki.Natka_79, ania.g, kapturnica, anna maria, Aasiula, macduska, Magda*, Sabina, Bozia3, kkisia, efcia, Mimbla, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Wacia, biorę wszystko jak leci.. Hmm, drożdżowka.. Nawet mam drożdże w domu, ale żeby mi się jeszcze chciało tak, jak mi się nie chce..
dzis zrobiłam drożdżowe zawijaki z domowym musem jabłkowym
Wacia, ja bym na tego śledzia wdepnęłamacduska, Bozia3, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
Wacia normalnie obslinilam sie jak pies jak opisalas te dobrocie .Niam!Podpiela bym sie do wszystkiego
Czekam na chlopakow bo wracaja.Caly dzien to zdazylam sie za nimi porzadnie stesknic.Podobno bylo zajefajnie i cala familia musimy sie tam wybrac.Tiiaaa chyba jak sie odessam
Aasiula, anna maria, macduska, Sabina, Bozia3, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nie mówcie o prasowaniu bo też bym coś poprasowała
Aasiula, anna maria, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wacia normalnie obslinilam sie jak pies jak opisalas te dobrocie .Niam!Podpiela bym sie do wszystkiego
Czekam na chlopakow bo wracaja.Caly dzien to zdazylam sie za nimi porzadnie stesknic.Podobno bylo zajefajnie i cala familia musimy sie tam wybrac.Tiiaaa chyba jak sie odessam
Kapta w Bukowinie i innych tego typu miejscach to akurat mozna się pozbyć kompleksów.anna maria, kapturnica, Aasiula, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
Magda ale słodziak
anna maria, Aasiula, Magda*, efcia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:Brawo Ty!
Wypakowałam też wielkiego kombajna kuchennego kenwooda i przeczytałam do niego instrukcję. Liczy się?anna maria, kapturnica, macduska, Aasiula, malgos741, Magda*, Sabina, Bozia3, kkisia, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość