35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyE mowi ze urodziam śmiejąc się
Boże pobłogosław Epidural,no dobra ale ie myslcie ze obyło się bez bólu,był nie do wytrzymania,ale warto było
JUTRO ,postaram się steścić poródmalgos741, dorbie, macduska, ania.g, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, kapturnica, gretka, Sabina, efcia, krycha.stara, BISCA, gosia7122, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:E mowi ze urodziam śmiejąc się
Boże pobłogosław Epidural,no dobra ale ie myslcie ze obyło się bez bólu,był nie do wytrzymania,ale warto było
JUTRO ,postaram się steścić poródmalgos741, Aasiula, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Otwieram dołek w tym jakże pięknym dniu!
Tesciowa właśnie wsiada do samolotuAasiula, ComeToMeBaby, kkisia, gretka, macduska, efcia, krycha.stara, BISCA, gosia7122, Mimbla, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Otwieram dołek w tym jakże pięknym dniu!
Tesciowa właśnie wsiada do samolotu
Oooo. To faktycznie piękny dzień
Ja witam się wściekła jak cholera.
Mąż mnie tak wczoraj kqrwił że szok.
Ale mam to gdzieś! Zamierzam cieszyć się niedzieląAasiula, efcia, paszczakin, krycha.stara, Mimbla, Mega, satori lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Niuta wrote:Oooo. To faktycznie piękny dzień
Ja witam się wściekła jak cholera.
Mąż mnie tak wczoraj kqrwił że szok.
Ale mam to gdzieś! Zamierzam cieszyć się niedzielądzisiaj ma służbę.
Aasiula, kkisia, gretka, efcia, krycha.stara, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:I skoro świt do lasu..choć leje na razie niemiłosiernie..
U nas od 2 czy 3 dni taka mgła, że drzew by w lesie nie było widać. W tym roku (jak i w poprzednim) opuściłam grzybobrania. Pochwal się łupem
efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Będziesz miała fajną niedzielę, mój właśnie do ciebie jedzie
dzisiaj ma służbę.
Teraz mi to mówisz !?!
Nieprzygotowana jestem !
Asiula, dawaj sernik!
Do kawy chociaż będzie.Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, krycha.stara, malgos741, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
ComeToMeBaby wrote:Jak tam w lesie?
U nas od 2 czy 3 dni taka mgła, że drzew by w lesie nie było widać. W tym roku (jak i w poprzednim) opuściłam grzybobrania. Pochwal się łupem
Wlasnie mi sie śniło ze na grzybach byłam i cały koszyk szatanów uzbierałam
Ktos mi tam powiedział ze to trujące ....
Dziwne było to ze byłam zrozpaczona , ze nie zjem ani jednegozamiast byc szczęśliwa ze nie zjedliśmy
Durny to był sen , i tyle grzybów ...ania.g, kkisia, efcia, dorbie, Dziobak, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Wczoraj a w zasadzie dzisiaj nie mogłam spać. Dół brzucha mnie bolał ale jakoś tak dziwnie, ani skurczowo ani kłująco, trudno w sumie określić.Wzięłam dwie nospy max. Jak ok 2 przymknęłam oko to Marcel zerwał się z krzykiem i przez godz go usypiałam bo cały czas machał i kopał nogami. Teraz jest ok ale myślałam że będę męża budzić i jechać na IP.Matka fantastycznej 4 -
Aasiula wrote:A wlasnie dzisiaj znow durny sen miałam
Wlasnie mi sie śniło ze na grzybach byłam i cały koszyk szatanów uzbierałam
Ktos mi tam powiedział ze to trujące ....
Dziwne było to ze byłam zrozpaczona , ze nie zjem ani jednegozamiast byc szczęśliwa ze nie zjedliśmy
Durny to był sen , i tyle grzybów ...Aasiula, efcia, paszczakin, dorbie, Dziobak, malgos741 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4