35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypoźniej dostalismy pielegniarkę na noc do pomocy,ja dostałam nowe łóźko,E pościelono,dano zjeść i się napić,pomogła mi się wykapać ,zajeła się jak było trzeba Sebastiaanem.A Sebastiaan taki mądry chłopie od razu przyssał się do cyca jak trzeba
Heretyczka, Dziobak, kapturnica, kkisia, malgos741, Aasiula, ania.g, macduska, efcia, krycha.stara, BISCA, Sabina, Mega, iwcia77, satori, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tam ciulowo,jakie ciulowo? ;)z opieki (około)medycznej jestem bardzo zadowolona,jedyny minus ze czekac trzeba było .
Wszyscy dookoła mili i pomocni,prywatnośc też zachowana.Po porodzie co mi się bardzo podobało pokazali mi lozysko,worek owodniowy,pepowinę-ponoć bardzo krótka miałam,pozwolono wyczuć tętno pepowiny.
Co najwazniejsze nie meczono dziecka po porodzie badaniami ,testami tylko lekko wytarto i polożno mi przy piersi na około godzinę.malgos741, Aasiula, ania.g, Bursztyn, efcia, krycha.stara, BISCA, Dziobak, Sabina, Mimbla, Mega, iwcia77, satori, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyACH,i nie nacinano,a ja nie popekałam ani troche ,bardzo malo krwi straciłam w przeciwieństwie do pierwszego porodu.Generalnie ogarniam wszystko 100 razy lepiej niz przy Nadii.
malgos741, Sabina, Aasiula, kkisia, ania.g, efcia, Magdala, krycha.stara, BISCA, Mega, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Bry niedzielnie
Kisia myśleć pozytywnie proszę bo ja nadal kciuki trzymam a nie jakieś złe myśli bo coś czujesz....
Magda sprawozdanie z porodu pierwsza klasaja tam się nie boję mogę rodzić
Sabina, kkisia, Magda*, kapturnica, Aasiula, efcia, krycha.stara lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kkisia wrote:Siema wiedzmy
Dzis wracamy do domu i to jest dobra wiadomosc
I czuje ze tym razem znowu dupa
Brzuch zaczyna pobolewac
Syf gigant wylazl na brodzie
Nie wiem czy bede miala sile probowac raz jeszcze
Witajcie
Kkisia, u mnie to samo ;-( Brzuch boli cały czas, organizm nabrał wodą, cycki bolą, syfki ma gębie wyskakują - czyli jak co miesiąc... Jestem pewna, że nic nie wyszło z tej inseminacji. A kolejnej nie będzie, bo tak z mężem założyliśmy ;,(efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Luna, szkoda, ze tak zalozyliscie, ale wiesz, ze inseminacja najczesciej za trzecim-czwartm razem sie udaje. Ile razy robilas? Tak tylko nadmieniam, nic nie sugeruje.
Kisia trzymam za Ciebie i Twoje twixy, jak mowia na watku ivf zaufaj im troche i miej wiare.
Poniewieram sie na sofie od rana, chociaz wcale duzo wczoraj nie wypilam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 16:12
efcia, Aasiula, Magda*, malgos741 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Kisia, szkoda, ze tak zalozyliscie, ale wiesz, ze inseminacja najczesciej za trzecim-czwartm razem sie udaje. Ile razy robilas? Tak tylko nadmieniam, nic nie sugeruje.
Bisca trzymam za Ciebie i Twoje twixy, jak mowia na watku ivf zaufaj im troche i miej wiare.
Ja nie mialam inseminacji
Co ma byc to bedzie
Ps juz w domuefcia, Magdala, Magda*, Sabina lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Kisia, szkoda, ze tak zalozyliscie, ale wiesz, ze inseminacja najczesciej za trzecim-czwartm razem sie udaje. Ile razy robilas? Tak tylko nadmieniam, nic nie sugeruje.
Bisca trzymam za Ciebie i Twoje twixy, jak mowia na watku ivf zaufaj im troche i miej wiare.
Magdala budyń
Luna inseminacja
Kkisia twixy
kkisia, Magdala, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ups, to przez wodke. Sorry.
Kisia, przepraszam, oczywiscie, ze nie. Ale to, ze trzymam jest prawda i reszta tez.
Bisca, tez Cie przepraszam, mialo byc Luna.
I jeszcze Magdzie gratulacje, Sebastiaan jest doskonaly.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 16:16
efcia, krycha.stara, BISCA, Magda*, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
malgos741 wrote:Bry niedzielnie
Kisia myśleć pozytywnie proszę bo ja nadal kciuki trzymam a nie jakieś złe myśli bo coś czujesz....
Magda sprawozdanie z porodu pierwsza klasaja tam się nie boję mogę rodzić
Malgos bo nie wiesz co cie czekawiec obys jak najszybciej sie przekonała
krycha.stara, Magda*, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Efcia, wspolczuje rozczarowania. Tylko skad to spoznienie ? Sciskam
Kkisia , spoko. To to czekanie tak wali na dekiel. Moze jutro tescik ?
Tym razem zadnych testow
W piatek betakrycha.stara, Magda*, malgos741, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Dobry, dobry. Dobre wino mam
To wypij za moje zdrowie. Ja dzisiaj nie trankowa, wczoraj mielismy gosci. Szampan, wino, takie tam. Mialo byc z umiarem ale on nie dotarl i obeszlismy sie bez niego
A Ty , sama pijesz ?krycha.stara, kkisia, Mega lubią tę wiadomość