35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhejka dziewczyny
własnie co z morką? od wczoraj jej nie widac,może choć na fb jest aktywna?
Kisia ,fajnie ze nie schizujesz,bez testów,zajmij się czymś pozytecznym i spokojnie do bety czekaj
Luna trzymam kciuki za wasze potomstwo.
Efcia,dziwnie z tym testem
kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:wiecie co,jakiś czas temu zlikwidowałam fb,jako ze ktoś mi się na niego włamał
rozwazam ponowne założenie,
dajcie mi jakies namiary na siebie,co ?malgos741, BISCA, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Magda* wrote:A tam ciulowo,jakie ciulowo? ;)z opieki (około)medycznej jestem bardzo zadowolona,jedyny minus ze czekac trzeba było .
Wszyscy dookoła mili i pomocni,prywatnośc też zachowana.Po porodzie co mi się bardzo podobało pokazali mi lozysko,worek owodniowy,pepowinę-ponoć bardzo krótka miałam,pozwolono wyczuć tętno pepowiny.
Co najwazniejsze nie meczono dziecka po porodzie badaniami ,testami tylko lekko wytarto i polożno mi przy piersi na około godzinę.
Cala reszta, ktora wymienilas, to standarty. Normalne rzeczy przy porodzie. CHociaz wiem, ze nie w kazdym kraju.Magda*, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczor
Magda, gratuluje synka, piekny
Kiska, za Ciebie nadal trzymam co moge
Bisca, za Ciebie tez
Za Wszystkie wlasciwie trzymam co sie da
Dowiedzialam sie dzis, ze moja kumpela jest w ciazy, w piatym miesiacu, ma 40 lat
Jak tak mozna? Jakos mozna....kkisia, macduska, Aasiula, malgos741, Magda*, Alis, BISCA, Reni, Sabina, iwcia77, kapturnica, satori, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Drogie brawo , mdli mnie zapach kiełbasy ...
Jezdem w ciONzy ??? Hehehehehe
Wszystko jest mozliwe
Mi dzis wszystko w lodowce smierdzi i mnie mdli
Tylko u mnie to efekt uboczny ogromnych ilosci progesteronu
Dzieki za wasze kciuki i wsparcie
Bardzo mi to duzo dajeBursztyn, macduska, Aasiula, malgos741, Mimbla, Magda*, BISCA, Mega, Sabina, iwcia77, satori, efcia lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Wszystko jest mozliwe
Mi dzis wszystko w lodowce smierdzi i mnie mdli
Tylko u mnie to efekt uboczny ogromnych ilosci progesteronu
A jaka dawke masz ?
Dzieki za wasze kciuki i wsparcie
Bardzo mi to duzo daje
Kkisiel a jaka masz dawkę ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 19:51
malgos741 lubi tę wiadomość
-
No kochane u mnie dzień roboty w domu, poszłam na piechotę do practikera kupiłam drzwiczki montażowe do toalety i zamontowałam (wreszcie nie mam dziury w toalecie
, kupiłam do zepsutej rolety to coś co montuje się roletę bo stare się połamało i zamontowałam
auta nie uruchomiłam ale zadzwoniłam do kumpla aby jutro dzwonił do swojego mechaniora bo tam gdzie naprawiałam to nie pojadę (mam ich serdecznie dość), jutro wieczorem postaram się go uruchomić na pych... pranie wstawione i jestem zadowolona
ps. paznokcie umalowane, włosy tylko muszę umyć i wykąpać i gotowa na wizytę jutrzejszą
aaa zachaczyłam do sansey i kupiłam szary sweterek dłuższy i spodnie błękitneto se humor poprawiłam...
załatwiłam transport z powrotem od lekarza podwiezie mnie koleżanka, która wybiera się do mnie na wizytę i akurat będzie jechała po drodze...Aasiula, kkisia, Magda*, Dziobak, ania.g, BISCA, Mega, Sabina, iwcia77, kapturnica, satori, krycha.stara, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:No kochane u mnie dzień roboty w domu, poszłam na piechotę do practikera kupiłam drzwiczki montażowe do toalety i zamontowałam (wreszcie nie mam dziury w toalecie
, kupiłam do zepsutej rolety to coś co montuje się roletę bo stare się połamało i zamontowałam
auta nie uruchomiłam ale zadzwoniłam do kumpla aby jutro dzwonił do swojego mechaniora bo tam gdzie naprawiałam to nie pojadę (mam ich serdecznie dość), jutro wieczorem postaram się go uruchomić na pych... pranie wstawione i jestem zadowolona
ps. paznokcie umalowane, włosy tylko muszę umyć i wykąpać i gotowa na wizytę jutrzejszą
aaa zachaczyłam do sansey i kupiłam szary sweterek dłuższy i spodnie błękitneto se humor poprawiłam...
załatwiłam transport z powrotem od lekarza podwiezie mnie koleżanka, która wybiera się do mnie na wizytę i akurat będzie jechała po drodze...malgos741, Sabina, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Bolalo. Znaczy ciulowo. Bo przy porodzie nie musi bolec.
Cala reszta, ktora wymienilas, to standarty. Normalne rzeczy przy porodzie. CHociaz wiem, ze nie w kazdym kraju.
dobrze że nie za późno poprosiłamDziobak, krycha.stara lubią tę wiadomość