35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry bardzo kobitki.Wczoraj maly od wpol do 6tej do 10tej nie spal.Chyba skoki rozwojowe co jakisczas.Bo ani spac ani sie przytulac no nic mu nie pasilo .Ale zostal spacyfikowany przez męża i zasnął .U nas mgła jak mleko nic nie widac
Miłego dzionka baby !.
Efcia zapomniałam kurde szkoda ,ze jednak to nie 2krechy.
kkisia, Aasiula, ania.g, efcia, dorbie, gosia7122, Mega, peppapig lubią tę wiadomość
-
Bry z rana
Kawa zrobiona... wstawać się nie chce za 40 min muszę wyjść z chaty
kkisia, efcia, iwcia77, Mega, peppapig lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Jak ja czekałam na odszkodowanie to pamiętam że w ciągu 7dni musi przyjść likwidator szkody a wypłata odszkodowania była ok 14 dni, u mnie było trochę więcej bo ja miałam cesje na bank ( stałe elementy)i bank musiał jeszcze wyrazić zgodę na wypłatę, trzeba zadzwonić na likwidację szkody i się tam dopytać ...
kapturnica, Aasiula, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dzień dobry poniedziałkowo!
Efcia przykro mi
Kkisia trzymam kciuki, "przegoń czarne myśli"
Peppa dzwoń do ubezpieczyciela i nie odpuszczaj ani jemu ani cyckom, wspieram Cię mocno.
Za wszystkie trzymam co się da.kkisia, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Wczorajsze grzybobranie udane, las piękny, za tydzień powtórka.
A i jeszcze zmieniłam zdanie i cyklu nie spisuję na żadne straty.
OF przesunął mi domniemaną ovulkę, więc już się wkręciłam. Że jajko było i to co najmniej złote a ja przegapiłam pik LH, że może stosunkowo udany wieczór był nie w idealnym terminie, ale na pewno trafił się choć jeden speedy gonzalez i zdążył. Także ten, jak tempka nie spadnie to 26.10 będę testować.
Reni jak można to poproszę o dopisanie do listy.
Jak to dobrze, że zawsze można zmienić zdanie i jednak być w cionżymalgos741, Reni, kkisia, Aasiula, kapturnica, macduska, krycha.stara, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, że tak pozwolę sobie zażartować.
Nie wiem dlaczego się dziwicie, że w weekend mało stron do czytania. Odkąd tu jestem zawsze jest mała frekwencja na forum.
Co do Morka też nie wiem dlaczego się dziwicie, że nie zagląda. Przecież był weekend, a poza tym był weekend. Ludzie mają też życie prywatne. Podobno.kkisia, kapturnica, malgos741, macduska, krycha.stara, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
Plan zajęć OF
małgoś741 19.10
Magdala 19.10
Luna76 21.10 egzamin http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Mega 22.10 egzamin
Asiula 23.10 egzamin
KKisia 23.10 egzamin http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Satori 26.10 egzamin
Gretka 02.11
Kometa 03.11
Yesenia 03.11 egzamin
Ania.G 06.11
Bisca listopad http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Gretka 28 dni do zakończenia Visanne
Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
Reni 16.12
krycha.stara styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
kapturnica, malgos741, kkisia, BISCA, krycha.stara, efcia, Luna76, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Kaptur, czemu dajesz Maksiowi glukoze? http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/loosing-it-smiley.gif
Starszego tez tak oszukiwalam jak chcialam by wypil rumianek lub koper .krycha.stara, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wpadam na chwilę, bo chyba trochę przestałam się bać o to co dalej i czy 'dalej' nadejdzie
Jesteśmy w 18tc. Bez wspomagaczy, bez ivf, ale dzięki rozpoznanemu przeze mnie a potwierdzonemu przez dobrego lekarza zespołowi fosfolipidowemu. Po włączeniu leczenia zaszłam w ciągu 6 mcy. Pomyśleć że tyle czasu zmarnowaliśmy....
Trzymam kciuki za wszystkie, myślę o Was często, wspieram, bo wiem ile nerwów i łez to wszystko kosztuje
Mocne buziaki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 09:49
malgos741, Bozia3, BISCA, macduska, Aasiula, krycha.stara, kkisia, paszczakin, Simba, Heretyczka, ania.g, anna maria, efcia, iwcia77, Bursztyn, Luna76, caffe, gosia7122, beates, Mimbla, Mega, megan8, peppapig lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Dziewczyny wpadam na chwilę, bo chyba trochę przestałam się bać o to co dalej i czy 'dalej' nadejdzie
Jesteśmy w 18tc. Bez wspomagaczy, bez ivf, ale dzięki rozpoznanemu przeze mnie a potwierdzonemu przez dobrego lekarza zespołowi fosfolipidowemu. Po włączeniu leczenia zaszłam w ciągu 6 mcy. Pomyśleć że tyle czasu zmarnowaliśmy....
Trzymam kciuki za wszystkie, myślę o Was często, wspieram, bo wiem ile nerwów i łez to wszystko kosztuje
Mocne buziaki!!! Bardzo się cieszę - pamiętam, jak mi kibicowałaś w moim zachodzeniu i super, że Tobie się też udało!!! Cuda się zdarzają!!!!
I jeszcze jedno - dla tych, co to tylko palec Boziowy uznają - super przykład!!!!Lucky, kkisia, ania.g, efcia, iwcia77, Bursztyn, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Dziewczyny wpadam na chwilę, bo chyba trochę przestałam się bać o to co dalej i czy 'dalej' nadejdzie
Mocne buziaki!
DziekujeBozia3, Lucky, krycha.stara, ania.g, efcia, iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:I jeszcze jedno - dla tych, co to tylko palec Boziowy uznają - super przykład!!!!
Boziowy palec nie miał tu nic do rzeczy!
"dzięki rozpoznanemu przeze mnie a potwierdzonemu przez dobrego lekarza zespołowi fosfolipidowemu. Po włączeniu leczenia zaszłam w ciągu 6 mcy. "
także wiesz...krycha.stara, kapturnica, Simba, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Boziowy palec nie miał tu nic do rzeczy!
"dzięki rozpoznanemu przeze mnie a potwierdzonemu przez dobrego lekarza zespołowi fosfolipidowemu. Po włączeniu leczenia zaszłam w ciągu 6 mcy. "
także wiesz...
Reniu no pomogłam sobie na pewno, ale i pani dr sama mówiła, że biorąc pod uwagę wiek rodziców, parametry nasienia (mocno średnie) i historię poronień, to ..... no daje nam parę miesięcy i będzie namawiać na IVF
a się udało
Palec Boziowy jak nic! Modliłam się cały czas
powodzenia!Bozia3, macduska, Simba, ania.g, efcia, iwcia77, Bursztyn, malgos741, caffe, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Wczoraj byliśmy na grzybach
Pogoda super - najpierw mgła nad lasami - jak w bajce, a potem słońce....nie ma za dużo borowików i podgrzybków - ale za to mamy pełne dwa wielkie kosze opieniek, trochę rydzy i wielkie 3 kanie...
CO do tych kani - to niby jestem pewna, że to one - ale jednak wysłałam dziś chłopa na plac do rzeczoznawcy, żeby potwierdził....Jakoś straszą tymi kaniami, że można pomylić ze sromotnikiem - jak to możliwe, skoro sromotnik zupełnie inny??? No ale strach zasiany...
Brakuje mi jakiejś Zosi czy Marysi do obróbki tego wszystkiego (grzybów), tudzież do porządków domowych i prasowania (tradycyjnego)...bo ja z niczym nie wyrabiam już.....każdy chodzi po domu i szuka czegoś czystego do ubrania - w miarę niezmiętego - i łatwiej znaleźć borowika w lesie...macduska, Aasiula, Lucky, kkisia, efcia, iwcia77, Bursztyn, ComeToMeBaby, gosia7122, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Boziowy palec nie miał tu nic do rzeczy!
także wiesz...Lucky, paszczakin, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Reniu no pomogłam sobie na pewno, ale i pani dr sama mówiła, że biorąc pod uwagę wiek rodziców, parametry nasienia (mocno średnie) i historię poronień, to ..... no daje nam parę miesięcy i będzie namawiać na IVF
a się udało
Palec Boziowy jak nic! Modliłam się cały czas
powodzenia!
Tak więc módlmy się i działajmy jednocześnie...Lucky, paszczakin, kapturnica, kkisia, efcia, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Lucky strasznie się cieszę
Daj znaka co tam u Was. Nie znikaj tak więcej okiej?
Reniu dołowałam się strasznie czytaniem o kolejnych ciążach, byłam na granicy depresji
odcięłam się całkiem od netu ciązowego i tylko szukałam info o badaniach
teraz zerkam czasem na BBF ale jakoś nie mam weny
mam swój detektor tętna i gdy dopada mnie strach, to sobie słucham serducha, a i ruchy malucha są coraz częstsze, więc mi łatwiej
M fruwa pod sufitem i wije gniazdo
i .....hehe oboje mamy nadzieję, że może uda nam się cud Ani, czyli wpadka szybko po porodzie
buziaki dla wszystkichBozia3, krycha.stara, Aasiula, kkisia, Reni, Simba, ania.g, BISCA, efcia, iwcia77, Bursztyn, malgos741, caffe, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość