X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry bardzo kobitki.Wczoraj maly od wpol do 6tej do 10tej nie spal.Chyba skoki rozwojowe co jakisczas.Bo ani spac ani sie przytulac no nic mu nie pasilo .Ale zostal spacyfikowany przez męża i zasnął .U nas mgła jak mleko nic nie widac O.o
    Miłego dzionka baby !.
    Efcia zapomniałam kurde szkoda ,ze jednak to nie 2krechy.

kkisia, Aasiula, ania.g, efcia, dorbie, gosia7122, Mega, peppapig lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry z rana ;) Kawa zrobiona... wstawać się nie chce za 40 min muszę wyjść z chaty ;)

kkisia, efcia, iwcia77, Mega, peppapig lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja czekałam na odszkodowanie to pamiętam że w ciągu 7dni musi przyjść likwidator szkody a wypłata odszkodowania była ok 14 dni, u mnie było trochę więcej bo ja miałam cesje na bank ( stałe elementy)i bank musiał jeszcze wyrazić zgodę na wypłatę, trzeba zadzwonić na likwidację szkody i się tam dopytać ...

kapturnica, Aasiula, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • satori Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry poniedziałkowo!

Efcia przykro mi
    Kkisia trzymam kciuki, "przegoń czarne myśli"
    Peppa dzwoń do ubezpieczyciela i nie odpuszczaj ani jemu ani cyckom, wspieram Cię mocno.
    Za wszystkie trzymam co się da.

kkisia, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• satori Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczorajsze grzybobranie udane, las piękny, za tydzień powtórka.

A i jeszcze zmieniłam zdanie i cyklu nie spisuję na żadne straty.
    OF przesunął mi domniemaną ovulkę, więc już się wkręciłam ;). Że jajko było i to co najmniej złote a ja przegapiłam pik LH, że może stosunkowo udany wieczór był nie w idealnym terminie, ale na pewno trafił się choć jeden speedy gonzalez i zdążył. Także ten, jak tempka nie spadnie to 26.10 będę testować.

Reni jak można to poproszę o dopisanie do listy.

Jak to dobrze, że zawsze można zmienić zdanie i jednak być w cionży ;D

malgos741, Reni, kkisia, Aasiula, kapturnica, macduska, krycha.stara, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, że tak pozwolę sobie zażartować.

Nie wiem dlaczego się dziwicie, że w weekend mało stron do czytania. Odkąd tu jestem zawsze jest mała frekwencja na forum.

Co do Morka też nie wiem dlaczego się dziwicie, że nie zagląda. Przecież był weekend, a poza tym był weekend. Ludzie mają też życie prywatne. Podobno.

kkisia, kapturnica, malgos741, macduska, krycha.stara, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plan zajęć OF
    małgoś741 19.10
    Magdala 19.10
    Luna76 21.10 egzamin http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Mega 22.10 egzamin
    Asiula 23.10 egzamin
    KKisia 23.10 egzamin http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Satori 26.10 egzamin
    Gretka 02.11
    Kometa 03.11
    Yesenia 03.11 egzamin
    Ania.G 06.11
    Bisca listopad http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Gretka 28 dni do zakończenia Visanne
    Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
    Reni 16.12
    krycha.stara styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif

kapturnica, malgos741, kkisia, BISCA, krycha.stara, efcia, Luna76, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Kaptur, czemu dajesz Maksiowi glukoze? http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/loosing-it-smiley.gif
    BO nie chce wypic z butelki a jak dam mu na czubku glukozy do herbatki to przelamie mu smak i ciagnei z butli.Inaczej za chiny mi butelki zassac nie kce.
    Starszego tez tak oszukiwalam jak chcialam by wypil rumianek lub koper .

krycha.stara, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

Dzis dzien lenia
    Jade tylko na poczte wyslac paczke
    A pozniej zalegam w lozku
    Chyba cos mnie bierze
    Obudzilam sie mokra
    Koszulka mokra, spodnie mokre
    I czuje sie goraczkowo

krycha.stara, efcia lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wpadam na chwilę, bo chyba trochę przestałam się bać o to co dalej i czy 'dalej' nadejdzie

Jesteśmy w 18tc. Bez wspomagaczy, bez ivf, ale dzięki rozpoznanemu przeze mnie a potwierdzonemu przez dobrego lekarza zespołowi fosfolipidowemu. Po włączeniu leczenia zaszłam w ciągu 6 mcy. Pomyśleć że tyle czasu zmarnowaliśmy....

Trzymam kciuki za wszystkie, myślę o Was często, wspieram, bo wiem ile nerwów i łez to wszystko kosztuje

Mocne buziaki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 09:49

malgos741, Bozia3, BISCA, macduska, Aasiula, krycha.stara, kkisia, paszczakin, Simba, Heretyczka, ania.g, anna maria, efcia, iwcia77, Bursztyn, Luna76, caffe, gosia7122, beates, Mimbla, Mega, megan8, peppapig lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kisia zdrowka <3

kkisia lubi tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Dziewczyny wpadam na chwilę, bo chyba trochę przestałam się bać o to co dalej i czy 'dalej' nadejdzie

Jesteśmy w 18tc. Bez wspomagaczy, bez ivf, ale dzięki rozpoznanemu przeze mnie a potwierdzonemu przez dobrego lekarza zespołowi fosfolipidowemu. Po włączeniu leczenia zaszłam w ciągu 6 mcy. Pomyśleć że tyle czasu zmarnowaliśmy....

Trzymam kciuki za wszystkie, myślę o Was często, wspieram, bo wiem ile nerwów i łez to wszystko kosztuje

Mocne buziaki!
    Lucky!!! Kurcze wierzę w takie przyciąganie myślami....Kilka dni ostatnie o Tobie myślałam i o Promyku - co tam u Was słychać - czy poddałaś się i zrezygnowałaś - bo zniknęłaś zupełnie w pewnym momencie...:)!! Bardzo się cieszę - pamiętam, jak mi kibicowałaś w moim zachodzeniu i super, że Tobie się też udało!!! Cuda się zdarzają!!!!
    I jeszcze jedno - dla tych, co to tylko palec Boziowy uznają - super przykład!!!! :)

Lucky, kkisia, ania.g, efcia, iwcia77, Bursztyn, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:

Mocne buziaki!
    Takie posty , pomagają dalej walczyc i wierzyć , ze kiedys sie uda .
    Dziekuje :)

Bozia3, Lucky, krycha.stara, ania.g, efcia, iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    I jeszcze jedno - dla tych, co to tylko palec Boziowy uznają - super przykład!!!! :)

Boziowy palec nie miał tu nic do rzeczy!
    "dzięki rozpoznanemu przeze mnie a potwierdzonemu przez dobrego lekarza zespołowi fosfolipidowemu. Po włączeniu leczenia zaszłam w ciągu 6 mcy. "
    także wiesz...

krycha.stara, kapturnica, Simba, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky strasznie się cieszę :-)
    Daj znaka co tam u Was. Nie znikaj tak więcej okiej?

Lucky, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    "dzięki rozpoznanemu przeze mnie a potwierdzonemu przez dobrego lekarza zespołowi fosfolipidowemu. Po włączeniu leczenia zaszłam w ciągu 6 mcy. "
    także wiesz...

Reniu no pomogłam sobie na pewno, ale i pani dr sama mówiła, że biorąc pod uwagę wiek rodziców, parametry nasienia (mocno średnie) i historię poronień, to ..... no daje nam parę miesięcy i będzie namawiać na IVF

a się udało
    Palec Boziowy jak nic! Modliłam się cały czas :D

powodzenia!

Bozia3, macduska, Simba, ania.g, efcia, iwcia77, Bursztyn, malgos741, caffe, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj byliśmy na grzybach :) Pogoda super - najpierw mgła nad lasami - jak w bajce, a potem słońce....nie ma za dużo borowików i podgrzybków - ale za to mamy pełne dwa wielkie kosze opieniek, trochę rydzy i wielkie 3 kanie...:)
    CO do tych kani - to niby jestem pewna, że to one - ale jednak wysłałam dziś chłopa na plac do rzeczoznawcy, żeby potwierdził....Jakoś straszą tymi kaniami, że można pomylić ze sromotnikiem - jak to możliwe, skoro sromotnik zupełnie inny??? No ale strach zasiany...:)
    Brakuje mi jakiejś Zosi czy Marysi do obróbki tego wszystkiego (grzybów), tudzież do porządków domowych i prasowania (tradycyjnego)...bo ja z niczym nie wyrabiam już.....każdy chodzi po domu i szuka czegoś czystego do ubrania - w miarę niezmiętego - i łatwiej znaleźć borowika w lesie...;)

macduska, Aasiula, Lucky, kkisia, efcia, iwcia77, Bursztyn, ComeToMeBaby, gosia7122, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    także wiesz...
    no to piszę przecież....że przykład korzystania z palca boziowego o dupę rozbić.....czytać ze zrozumieniem!!!!

Lucky, paszczakin, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Reniu no pomogłam sobie na pewno, ale i pani dr sama mówiła, że biorąc pod uwagę wiek rodziców, parametry nasienia (mocno średnie) i historię poronień, to ..... no daje nam parę miesięcy i będzie namawiać na IVF

a się udało
    Palec Boziowy jak nic! Modliłam się cały czas :D

powodzenia!
    modły modłami, ale rozpoznanie najważniejsze....no ok ....uznajmy, że palec boziowy doprowadził CIę do odpowiedniego lekarza i diagnozy...:)
    Tak więc módlmy się i działajmy jednocześnie...;) :)

Lucky, paszczakin, kapturnica, kkisia, efcia, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Lucky Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Lucky strasznie się cieszę :-)
    Daj znaka co tam u Was. Nie znikaj tak więcej okiej?

Reniu dołowałam się strasznie czytaniem o kolejnych ciążach, byłam na granicy depresji
    odcięłam się całkiem od netu ciązowego i tylko szukałam info o badaniach

teraz zerkam czasem na BBF ale jakoś nie mam weny
    mam swój detektor tętna i gdy dopada mnie strach, to sobie słucham serducha, a i ruchy malucha są coraz częstsze, więc mi łatwiej
    M fruwa pod sufitem i wije gniazdo
    i .....hehe oboje mamy nadzieję, że może uda nam się cud Ani, czyli wpadka szybko po porodzie :D

buziaki dla wszystkich

Bozia3, krycha.stara, Aasiula, kkisia, Reni, Simba, ania.g, BISCA, efcia, iwcia77, Bursztyn, malgos741, caffe, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 11853 11854 11855 11856 11857 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ