35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:modły modłami, ale rozpoznanie najważniejsze....no ok ....uznajmy, że palec boziowy doprowadził CIę do odpowiedniego lekarza i diagnozy...
Tak więc módlmy się i działajmy jednocześnie...
ABSOLUTNIE TAK!Aasiula, macduska, kkisia, Simba, ania.g, BISCA, efcia, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Dziewczyny wpadam na chwilę, bo chyba trochę przestałam się bać o to co dalej i czy 'dalej' nadejdzie
Jesteśmy w 18tc. Bez wspomagaczy, bez ivf, ale dzięki rozpoznanemu przeze mnie a potwierdzonemu przez dobrego lekarza zespołowi fosfolipidowemu. Po włączeniu leczenia zaszłam w ciągu 6 mcy. Pomyśleć że tyle czasu zmarnowaliśmy....
Trzymam kciuki za wszystkie, myślę o Was często, wspieram, bo wiem ile nerwów i łez to wszystko kosztuje
Mocne buziaki!
Lucky, super Cie widziec, tez ostatnio o Tobie myslalam, bo przegladalam zamierzchla historie na forum.
Super gratulacje! Grunt to dobra diagnoza..krycha.stara, Lucky, ania.g, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Bry
Dzis dzien lenia
Jade tylko na poczte wyslac paczke
A pozniej zalegam w lozku
Chyba cos mnie bierze
Obudzilam sie mokra
Koszulka mokra, spodnie mokre
I czuje sie goraczkowo
Twixiaki atakujom!krycha.stara, kkisia, Simba, BISCA, efcia, iwcia77, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Zrobi i mi. Z czekoladom. Albo ponczkiem. Albo ciachem.
Prosze cie bardzo Krysiu
kapturnica, krycha.stara, kkisia, BISCA, efcia, iwcia77, malgos741, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ja chyba na wpadke nie mam co liczyc. A szkoda, tak by bylo prosciej. Jednak "swiadome podjecie dzialania", ktore w naszym przypadku oznacza IVF jest zwiazane z wiekszym przemysleniem sytuacji..
A tak, jak by bylo, to jakos by to bylo
A przy DECYZJI, jak sie czlowiek zastanawia to glupoty wymysla- czy ja se poradze z dwojka, gdzie jeden bedzie wiecznie biegal, a drugi wymagal ciaglego przytulania? Czy Adasiowa opieka nie ucierpi przez potencjalna ciaze (mozna wielkie dzieci targac z brzuchem?). A pozniej, jak znowu wroce do pracy to jak te nedzne 3h wieczorne na dwojke dzieci podziele, jak mi malo czasu z jednym malym Adasiem?krycha.stara, kkisia, Bozia3, efcia, iwcia77, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja dzis wczesnie rano w pracy w odpowiedzi na pracowe zapytanie szefowi odeslalam to:
dobry czlowiek, poszedl sie ze mna kawy napic..
Aasiula, kapturnica, krycha.stara, kkisia, Simba, macduska, BISCA, Bozia3, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby, caffe, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Paszczuuu mi teszz daj!
A Ty czekolade mozesz? Ja w tym krotkim okresie karmienia to ani kawy z kofeina, ani czekolady nie wciagalam..
A i tak mlodemu bylo zle po moim mleku..
tak se teraz mysle, ze moze bylo mu zle, bo wlasnie bez kawy i czekolady?krycha.stara, kapturnica, Bozia3, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no to piszę przecież....że przykład korzystania z palca boziowego o dupę rozbić.....czytać ze zrozumieniem!!!!
a tego nie napisałaś
Twój post można zrozumieć dwuznacznie
następnym razem proszę napisać, że przykład do dupy, a nie superkrycha.stara, kapturnica, Simba, kkisia, Bozia3, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dziewczyny aj ak to jest z tą deprecha poporodową ?Do kiedy ona sie moze ujawnic ???
deprecha to nie wiem, bo to, to juz powazne. Ale mnie bejbi blues rabal do jakis 3-4 miechow po porodzie. I zaczal sie ksiazkowo- 4dzien po porodzie.
MA-SA-KRA-LNIE niestabilna bylam
A co, zle Ci Kapturu? jak co, to mi mozsz smarkac w rekaw, bylam tam..kapturnica, Bozia3, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Rowniez zrozumialam dwuznacznie. Renek, nie nerwaj sie. Jak po sabacie?
spoko
mało wypiłam, bo nienawidzę kaca
wiem kiedy przestać pićkrycha.stara, kapturnica, Bozia3, iwcia77, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dziewczyny a jak to jest z tą deprecha poporodową ?Do kiedy ona sie moze ujawnic ???
U mnie lekuchna byla, jak nic.kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jezzzu, dziobak przepraszam, zapomnialam sie o te ksiazki zapytac meza.. Zaraz mu maila wysle.
A powiedz mi, jakich Ty szukasz? Po angielsku tez moga byc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 10:51
Dziobak lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Nie pitol. Na pewno nie masz. Nie da sie miec przy takim Maksie
To jest wlasnie ten paradoks, ze masz to wyczekane, piekne, a siedzisz i nad nim ryczysz.. nawet z tego powodu, ze piekne...krycha.stara, kapturnica, Dziobak, BISCA, efcia, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bry
Ahaa
A Lucky! Normalnie tchnelas wiosne w forum jesieniaBardzo sie ciesze!!!!
Na bejbi blusa polecam twixy - nie ma czasu smarknac
Milego babsztyle!
PS Ja tez Boziowy przekaz zrozumialam jak nasza PaniWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 10:57
krycha.stara, kkisia, Reni, kapturnica, Dziobak, macduska, ania.g, Bozia3, efcia, iwcia77, malgos741, caffe, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:A jak sie ryczy zanim sie ma? To przedporodowa wtedy?
Ja mialam cholestaze i w 7 miesiacu poszlam na zwolnienie, a to sie okazalo ze 10 tygodni macierzynskiego wykorzystalamkrycha.stara, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Tylko takie "ale" mam miniaturowe: ja nawet nie w ciazy! No to kurna juz nie wiem, przedciazowa mam? Czy jaka?
krycha.stara, kapturnica, Reni, kkisia, Aasiula, BISCA, Bozia3, efcia, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość