35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:Albo jak moje okna. Nie, nie bede ich dzis myla! Chociaz moze...
gupia nie jestem
nie będę monitora myć
przesunę go lekko w prawo ..o i już lepiej
słońce pada pod innym kątem i już nie widać..pffffkrycha.stara, Reni555, BISCA, ania.g, efcia, kkisia, kapturnica, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Paszczak wierz mi, wszystko da się ogarnąć
No ale widzisz ania, my jestesmy tu bez rodziny. I jakby taka sytuacja jak u Ciebie wystapila, to nawet "pomyslimy" nic nie da. Ewentualnie moglabym adacha Simbie podrzucic i wmawiac jej, ze PRZECIEZ OD POCZATKU BYLY TRZY!
A powiedz, jeszcze przed tymi Twoimi ostatnimi problemami, to tachalas Marcela bedac w ciazy? Bo z tego, co pamietam on tez do miniaturek nie nalezy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 11:55
krycha.stara, Reni, sandra80, Simba, Bozia3, efcia, kkisia, BISCA, Dziobak, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:No ale widzisz ania, my jestesmy tu bez rodziny. I jakby taka sytuacja jak u Ciebie wystapila, to nawet "pomyslimy" nic nie da. Ewentualnie moglabym adacha Simbie podrzucic i wmawiac je, ze PRZECIEZ OD POCZATKU BYLY TRZY!
A powiedz, jescze przed tymi Twoimi ostatnimi problemami to tachalas Marcela bedac w ciazy? Bo z tego, co pamietam on tez do miniaturek nie nalezy..paszczakin, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Czesc i czolem.
Z gory przepraszam za mieszanie.
Dzis od rana mam tyyyle roboty. Elektryk ma przyjsc i pan od boilera i na poczte a szefowa rano w domu. No i moje podgladanie jaj poszszszlo. Nie moge niepostrzezenie sie wymknac.
Jutro ide.
Strasza nas sztormami i deszcz ma udezyc ostro od srody. Nie mam kaloszy!krycha.stara, efcia, macduska, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Cześć,
Widzę że Moremi odpoczywa, chyba ostatnio miała za dużo stresów.
Mnie znowu bolą plecy, zastanawiam sie czy to skurcze czy po prostu bolą plecyW środę się dowiem co tam słychać z szyjką. Bardzo jestem tego ciekawa...
Miłego popołudnia!
Aa, Lucky- gratuluje!!efcia, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie, nie Paszczulku. Odpukac w niemalowane wrota daje rade mimo ,ze czasem maly daje popalic.Mysle ,ze znacznie jest lepiej niz przy starszym bo maly w nocy daje mi sie wyspac duzo bardziej a to najwazniejsze .
Na wrzesniowkach czytam ,ze praktycznie kazda placze, wpada w zlosci i kieruja sie do psychologow bo nie daja rade.Ot i tak zapytalam . Chyba wiekszosc z nich uwazala ,ze macierzynstwo to jak z reklamy gerbera wyglada wszyscy zawsze usmiechnieci
.
Pacz, to ja tez powinnam byla pojsc.
Tylko ja sie dalej w obraz nie wpisuje, bo u mnie macierzynstwo glownie wyglada jak z gerbera, dziec spal od 20 do 6 rano pieknie, a blues czajnik i tak uciskal.efcia lubi tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:jaki palec?
przecie jej zespół antycośtam wynalezli i leczyli....może ja też przymulona po tych grzybach i jednak kani jeść nie powinnam?
Mam taki kocioł, że za chwilę sobie w łeb palnę - trzy praktykantki do ogarnięcia i zorganizowania pracy, oprócz normalnego zespołu.....jak to możliwe, że Reni ogarnia cały nasz wątek, prowadzi statystyki, ogarnia też inne wątki i jeszcze śledzi historię wpisów - ja pierdziu...Reni - co Ty masz za pracę???krycha.stara, Reni, efcia, ania.g, kkisia, BISCA, Dziobak, iwcia77, ComeToMeBaby, caffe, gosia7122, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o deprechę poporodową - to obawiam się, że może się objawić do 18 roku życia dziecka...;
A tak serio - nigdy nie miałam...byłam tylko potwornie zmęczona, ale to nie to samooooSimba, kapturnica, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:No ale widzisz ania, my jestesmy tu bez rodziny. I jakby taka sytuacja jak u Ciebie wystapila, to nawet "pomyslimy" nic nie da. Ewentualnie moglabym adacha Simbie podrzucic i wmawiac jej, ze PRZECIEZ OD POCZATKU BYLY TRZY!
A powiedz, jeszcze przed tymi Twoimi ostatnimi problemami, to tachalas Marcela bedac w ciazy? Bo z tego, co pamietam on tez do miniaturek nie nalezy..
i tu mi się suchar przypomina:
Położna wychodzi do oczekującego ojca z trójką noworodków na rękach:
– Nie przeraził się pan, że tyle ich?
– Nie!
– No to niech pan te trzyma, ja lecę po resztę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 12:06
krycha.stara, Magdala, paszczakin, Reni, efcia, Simba, macduska, kkisia, BISCA, Dziobak, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dziewczyny a jak to jest z tą deprecha poporodową ?Do kiedy ona sie moze ujawnic ???
A co Ty jej tak wypatrujesz? Mysle, ze Ci nie grozi.
Gdyby tak bylo zaczaila by sie i wziela sie za Ciebie znienacka i od tylu.krycha.stara, efcia, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Bozia3 wrote:
Mam taki kocioł, że za chwilę sobie w łeb palnę - trzy praktykantki do ogarnięcia i zorganizowania pracy, oprócz normalnego zespołu.....jak to możliwe, że Reni ogarnia cały nasz wątek, prowadzi statystyki, ogarnia też inne wątki i jeszcze śledzi historię wpisów - ja pierdziu...Reni - co Ty masz za pracę???
Jestem Adminem w OFahahahah
efcia, Bozia3, Simba, kkisia, sandra80, BISCA, malgos741, Dziobak, iwcia77, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega, Mimbla, Lucky lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:i tu mi się suchar przypomina:
Położna wychodzi do oczekującego ojca z trójką noworodków na rękach:
– Nie przeraził się pan, że tyle ich?
– Nie!
– No to niech pan te trzyma, ja lecę po resztę.
a propos
http://www.popularnie.pl/trojaczki/sandra80 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:No ale widzisz ania, my jestesmy tu bez rodziny. I jakby taka sytuacja jak u Ciebie wystapila, to nawet "pomyslimy" nic nie da. Ewentualnie moglabym adacha Simbie podrzucic i wmawiac jej, ze PRZECIEZ OD POCZATKU BYLY TRZY!
A powiedz, jeszcze przed tymi Twoimi ostatnimi problemami, to tachalas Marcela bedac w ciazy? Bo z tego, co pamietam on tez do miniaturek nie nalezy..efcia, Reni, paszczakin, kkisia, sandra80, BISCA, Bursztyn, kapturnica, Dziobak, caffe lubią tę wiadomość