X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dziewczyny a jak to jest z tą deprecha poporodową ?Do kiedy ona sie moze ujawnic ???
    tobie nie grozi :) spokojn atwoja rozczochranan :)

dzien dobry :)

efcia, Simba, kkisia, sandra80, BISCA, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni - pilas juz dzis kawke ;-) ?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/47c4de5bed37.jpg

efcia, kkisia, sandra80, BISCA, Bursztyn, kapturnica, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    tobie nie grozi :) spokojn atwoja rozczochranan :)

dzien dobry :)

a dlaczego jesteście tego takie pewne?
    Od czego to zależy, że komuś grozi, a komuś nie?
    Czy takie groźby są karalne?

Simba, kkisia, BISCA, Bursztyn, kapturnica, krycha.stara, iwcia77, efcia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Reni - pilas juz dzis kawke ;-) ?

pała za uważanie na lekcji
    milion pięćset sto dziewięćset mówiłam, że nie piję kawy

kkisia, malgos741, kapturnica, iwcia77, efcia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś

Pacząc na to ostatnie zdjęcie wzruchłam się, kochane bravo czy to może być ciąża? Dodam że jestem w 7dc.

Reni, paszczakin, kkisia, BISCA, efcia lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Pacząc na to ostatnie zdjęcie wzruchłam się, kochane bravo czy to może być ciąża? Dodam że jestem w 7dc.

Poczekaj jeszcze 9 i zrob test! ;-)

Simba, sandra80, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a dlaczego jesteście tego takie pewne?
    Od czego to zależy, że komuś grozi, a komuś nie?
    Czy takie groźby są karalne?

Pewna nie jestem. Ale w postach Kapty nie wyczytuje sie pomiedzy wierszami, ze ja dopada stan depresyjny. Jest aktywna, pomocna i z humorem wiec tak mniemam, ze jest ok.

Kapta, potrzebujesz czego? (oprocz chlopa na dluzej) :-)

BISCA, kapturnica, krycha.stara, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    macie tam jakąś trasę szybkiego ruchu?
    a co jak tak?

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie odkryłam, że płodne mi się chyba zaczynają, nie wiem o co cho ale mam 7 dc dopiero co małpiszon se polazł w pizdu. Jajnik lewy napiervala i śluz płodny, no żesz w mordę nie wiem kogo, toż ja za 3 dni mam mieć hsg :( jak nie urok to qrwa sraczka albo ovu

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    a co jak tak?

tam możesz się szybko róhać? Tylko nie przekraczaj dozwolonej prędkości

Simba, Bursztyn, Heretyczka, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Pewna nie jestem. Ale w postach Kapty nie wyczytuje sie pomiedzy wierszami, ze ja dopada stan depresyjny. Jest aktywna, pomocna i z humorem wiec tak mniemam, ze jest ok.

Kapta, potrzebujesz czego? (oprocz chlopa na dluzej) :-)

no niby tak, ale często jest tak, że ludzie z depresją są na zew. właśnie tacy,a w środku czarna dziura
    miałam koleżankę w pracy śmieszkę, duszę towarzystwa i pewnego dnia zniknęła z pracy na kilka miesięcy. Wylądowała w psychiatryku z depresją. Wierzyć się nie chciało :-(

Simba, Bursztyn, kapturnica, iwcia77, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra, spokojnie. To, plodne to nie oznacze, juz zaraz Ci jajo peknie. Zrob hsg za trzy dni i jeszcze sie mozesz starac w tym cyklu.

BISCA, efcia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra spoko
    mi płodne zaczęły się 9 dni przed owu

kkisia, BISCA, efcia lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    senność, widzę senność
    a miałam taki ambitny plan ograniczenia kawy :D no cóż, póki ten Mordor za oknem sim nie skończy to nie odstawie bo deprecha murowana!

bry dziouchy :)
    coś nowego? ktoś zaszedł? urodził?

kkisia, krycha.stara, efcia, Mega lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uf no to mnie uspokoiłyście, ja tak nigdy nie miałam, góra 3 dni tego śluzu, chyba mi coś po tym laparo porobiło bo jajnik lewy to u mnie zazwyczaj leniwy zazwyczaj prawy czuję, Magdala a TY robisz hsg w tym cyklu?

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no niby tak, ale często jest tak, że ludzie z depresją są na zew. właśnie tacy,a w środku czarna dziura
    miałam koleżankę w pracy śmieszkę, duszę towarzystwa i pewnego dnia zniknęła z pracy na kilka miesięcy. Wylądowała w psychiatryku z depresją. Wierzyć się nie chciało :-(

A to juz wyzszy poziom. W tym wypadku czlowiek jak sam sobie nie pomoze w sensie nie zglosi sie po pomoc to inni tym bardziej skoro tak to ukrywa.

Nigdy nie mialam doczynienia z depresja. I mam nadzieje, ze tego nie doswiadcze ani nikt z bluskuch mi osob. Zawsze mialam wpajane, ze trzeba brac dupe w troki.
    Ze nadmiernego rozczulania sie nad soba leczyly mnie zawsze wizyty w szpitalu przy okazji chorob rodziny. Tam popatrzylam na cierpienie i od razu czlowiek wniebowziety, ze nic powaznego mu nie dolega czy to na duszy czy na ciele ( bo w roznych szpitalach bywalam).

Simba, BISCA, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    uf no to mnie uspokoiłyście, ja tak nigdy nie miałam, góra 3 dni tego śluzu, chyba mi coś po tym laparo porobiło bo jajnik lewy to u mnie zazwyczaj leniwy zazwyczaj prawy czuję, Magdala a TY robisz hsg w tym cyklu?

W tym nie chce bo robie ta stymulacje. Pozatym zwyklego hsg tez nie chce, bo sie boje ze mnie zepsuja. Musze pogadac o zamianie hsg na hycosy. Wiem ze robia w moim szpitalu. Bez rentgena i sztywnego preta. Jak sie nie zgodza to zrobie w pl.

efcia lubi tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    W tym nie chce bo robie ta stymulacje. Pozatym zwyklego hsg tez nie chce, bo sie boje ze mnie zepsuja. Musze pogadac o zamianie hsg na hycosy. Wiem ze robia w moim szpitalu. Bez rentgena i sztywnego preta. Jak sie nie zgodza to zrobie w pl.

a no pisałaś coś, ja też będę miała sono hsg w szpitalu na enefzeta, sam mi gin zaproponował zamiast tej łiski w żyłę ;)

Magdala, ania.g, Simba, BISCA lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie dzisiaj nosi a jak na złość muszę siedzieć grzecznie na tyłku. Jak ja wytrzymam jeszcze tyle czasu. Wszelkie ograniczenia są do bani :(

dorbie, kapturnica, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:

Magdala, już wczesniej Ci miałam napisać ale mi umknęło. Ten sztywny pręt to przeżytek. Traz hsg robią za pomocą cieniutkiego i giętkiego cewnika. Przynajmniej mi takim robili.

Reni, Luna76, Magdala, Sabina, efcia, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 11857 11858 11859 11860 11861 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ