35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:tobie nie grozi
spokojn atwoja rozczochranan
dzien dobry
a dlaczego jesteście tego takie pewne?
Od czego to zależy, że komuś grozi, a komuś nie?
Czy takie groźby są karalne?Simba, kkisia, BISCA, Bursztyn, kapturnica, krycha.stara, iwcia77, efcia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Reni - pilas juz dzis kawke
?
pała za uważanie na lekcji
milion pięćset sto dziewięćset mówiłam, że nie piję kawykkisia, malgos741, kapturnica, iwcia77, efcia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
Pacząc na to ostatnie zdjęcie wzruchłam się, kochane bravo czy to może być ciąża? Dodam że jestem w 7dc.Reni, paszczakin, kkisia, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a dlaczego jesteście tego takie pewne?
Od czego to zależy, że komuś grozi, a komuś nie?
Czy takie groźby są karalne?
Pewna nie jestem. Ale w postach Kapty nie wyczytuje sie pomiedzy wierszami, ze ja dopada stan depresyjny. Jest aktywna, pomocna i z humorem wiec tak mniemam, ze jest ok.
Kapta, potrzebujesz czego? (oprocz chlopa na dluzej)BISCA, kapturnica, krycha.stara, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Właśnie odkryłam, że płodne mi się chyba zaczynają, nie wiem o co cho ale mam 7 dc dopiero co małpiszon se polazł w pizdu. Jajnik lewy napiervala i śluz płodny, no żesz w mordę nie wiem kogo, toż ja za 3 dni mam mieć hsg
jak nie urok to qrwa sraczka albo ovu
-
Magdala wrote:Pewna nie jestem. Ale w postach Kapty nie wyczytuje sie pomiedzy wierszami, ze ja dopada stan depresyjny. Jest aktywna, pomocna i z humorem wiec tak mniemam, ze jest ok.
Kapta, potrzebujesz czego? (oprocz chlopa na dluzej)
no niby tak, ale często jest tak, że ludzie z depresją są na zew. właśnie tacy,a w środku czarna dziura
miałam koleżankę w pracy śmieszkę, duszę towarzystwa i pewnego dnia zniknęła z pracy na kilka miesięcy. Wylądowała w psychiatryku z depresją. Wierzyć się nie chciałoSimba, Bursztyn, kapturnica, iwcia77, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
senność, widzę senność
a miałam taki ambitny plan ograniczenia kawyno cóż, póki ten Mordor za oknem sim nie skończy to nie odstawie bo deprecha murowana!
bry dziouchy
coś nowego? ktoś zaszedł? urodził?kkisia, krycha.stara, efcia, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
uf no to mnie uspokoiłyście, ja tak nigdy nie miałam, góra 3 dni tego śluzu, chyba mi coś po tym laparo porobiło bo jajnik lewy to u mnie zazwyczaj leniwy zazwyczaj prawy czuję, Magdala a TY robisz hsg w tym cyklu?
-
Reni wrote:no niby tak, ale często jest tak, że ludzie z depresją są na zew. właśnie tacy,a w środku czarna dziura
miałam koleżankę w pracy śmieszkę, duszę towarzystwa i pewnego dnia zniknęła z pracy na kilka miesięcy. Wylądowała w psychiatryku z depresją. Wierzyć się nie chciało
A to juz wyzszy poziom. W tym wypadku czlowiek jak sam sobie nie pomoze w sensie nie zglosi sie po pomoc to inni tym bardziej skoro tak to ukrywa.
Nigdy nie mialam doczynienia z depresja. I mam nadzieje, ze tego nie doswiadcze ani nikt z bluskuch mi osob. Zawsze mialam wpajane, ze trzeba brac dupe w troki.
Ze nadmiernego rozczulania sie nad soba leczyly mnie zawsze wizyty w szpitalu przy okazji chorob rodziny. Tam popatrzylam na cierpienie i od razu czlowiek wniebowziety, ze nic powaznego mu nie dolega czy to na duszy czy na ciele ( bo w roznych szpitalach bywalam).Simba, BISCA, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
sandra80 wrote:uf no to mnie uspokoiłyście, ja tak nigdy nie miałam, góra 3 dni tego śluzu, chyba mi coś po tym laparo porobiło bo jajnik lewy to u mnie zazwyczaj leniwy zazwyczaj prawy czuję, Magdala a TY robisz hsg w tym cyklu?
W tym nie chce bo robie ta stymulacje. Pozatym zwyklego hsg tez nie chce, bo sie boje ze mnie zepsuja. Musze pogadac o zamianie hsg na hycosy. Wiem ze robia w moim szpitalu. Bez rentgena i sztywnego preta. Jak sie nie zgodza to zrobie w pl.efcia lubi tę wiadomość
Magdala wrote:W tym nie chce bo robie ta stymulacje. Pozatym zwyklego hsg tez nie chce, bo sie boje ze mnie zepsuja. Musze pogadac o zamianie hsg na hycosy. Wiem ze robia w moim szpitalu. Bez rentgena i sztywnego preta. Jak sie nie zgodza to zrobie w pl.
a no pisałaś coś, ja też będę miała sono hsg w szpitalu na enefzeta, sam mi gin zaproponował zamiast tej łiski w żyłęMagdala, ania.g, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:W tym nie chce bo robie ta stymulacje. Pozatym zwyklego hsg tez nie chce, bo sie boje ze mnie zepsuja. Musze pogadac o zamianie hsg na hycosy. Wiem ze robia w moim szpitalu. Bez rentgena i sztywnego preta. Jak sie nie zgodza to zrobie w pl.
Magdala, już wczesniej Ci miałam napisać ale mi umknęło. Ten sztywny pręt to przeżytek. Traz hsg robią za pomocą cieniutkiego i giętkiego cewnika. Przynajmniej mi takim robili.Reni, Luna76, Magdala, Sabina, efcia, kkisia lubią tę wiadomość