35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Bursztyn dlaczego się mijamy
Co u Ciebie słychać? Jakieś nowe magnesy, zaczęłaś jeść mięso, jesteś w ciąży? Mów szybko!
Magnesy, owszem sa, co prawda tylko z Walii- ale zawsze cos, nawet pisalam, ale chyba niekt nie byl zainteresowny
Miesem zaczelam rzucac jedynie, narazie, ale kto wie kto wie....
Tak, jestem w 3 dniu ciazy
Reni, Heretyczka, Bozia3, Dziobak, caffe, malgos741, Sabina, efcia, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Pewna nie jestem. Ale w postach Kapty nie wyczytuje sie pomiedzy wierszami, ze ja dopada stan depresyjny. Jest aktywna, pomocna i z humorem wiec tak mniemam, ze jest ok.
Kapta, potrzebujesz czego? (oprocz chlopa na dluzej)Magdala, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:moze ujawnic sie w pierwszym miesiacu po porodzie , ale nie pozniej niz 6 miesiecy po, wg. ICD objawy musza trwac przez 2-3 miesiace aby stwierdzic depres.
A jak sie czujesz? Jesli nie chcesz tutaj pisac to pisz na priv.Bede pamietac
Tak jak pisałam jest wszystko ok.Daje rade .Bursztyn, Luna76, BISCA, Magdala, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
czy jak braknie mi krwi w organizmie, to musze jesc czekolade, duze ilosci czekolady, prawda? dobrze zapamietalam?
Simba, Reni, BISCA, Magdala, Sabina, efcia, kkisia, Mega, Mimbla, Lucky lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dziewczyny a jak to jest z tą deprecha poporodową ?Do kiedy ona sie moze ujawnic ???
Ja dostałam depresji poporodowej tydzień po urodzeniu. Nawet o tym nie myśl!!!!!! Bo to najgorsze co może się przytrafić "świeżej" matce. Bardzo długo się z tym borykałam, bo na początku nie miałam świadomości, że to depresja, potem wstydziłam się tego i ukrywałam przed światem (nie wiem dlaczego, ale takie irracjonalne zachowanie ma miejsce podczas depresji), skończyło się na lękach przez wiele lat, rozpadem małżeństwa i kolejną depresją. Uporałam się z tym, ale wiele pracy mnie to kosztowało. Ale co mnie nie zabiło to mnie wzmocniło - teraz czuję się silna, a samoświadomość pozwala mi kontrolować emocje. Jest git! A było piekło...Bursztyn, Bozia3, caffe, BISCA, kapturnica, Sabina, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
Morek jesteś?
znalazłam taką morkową słodzinę, że nawet mi się dziecka zachciało
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/91d761e3d43d.jpgsandra80, Simba, Magdala, BISCA, malgos741, ania.g, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Ja dostałam depresji poporodowej tydzień po urodzeniu. Nawet o tym nie myśl!!!!!! Bo to najgorsze co może się przytrafić "świeżej" matce. Bardzo długo się z tym borykałam, bo na początku nie miałam świadomości, że to depresja, potem wstydziłam się tego i ukrywałam przed światem (nie wiem dlaczego, ale takie irracjonalne zachowanie ma miejsce podczas depresji), skończyło się na lękach przez wiele lat, rozpadem małżeństwa i kolejną depresją. Uporałam się z tym, ale wiele pracy mnie to kosztowało. Ale co mnie nie zabiło to mnie wzmocniło - teraz czuję się silna, a samoświadomość pozwala mi kontrolować emocje. Jest git! A było piekło...
Bozia3, kapturnica, efcia, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:na wątku IVF widziałam, że laska będzie miała trojaczki
tu macz szczęścia
byłam widziałam, okazuje się że mało jej gin dawał procent na ciąże a tu proszę cud, miód i jeszcze orzeszki w gratisieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 14:52
Reni, Aasiula, BISCA, kapturnica, malgos741, Sabina, efcia, kkisia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Ale supcio!!!
Też chcem, ale nie mogem, bom nie w cionży
taaak, a zerknij na inne opcje
http://allegro.pl/baby-raj-moskitiera-480cm-x-175cm-stelaz-i5736666047.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 14:50
-
Lucky wrote:Dziewczyny wpadam na chwilę, bo chyba trochę przestałam się bać o to co dalej i czy 'dalej' nadejdzie
Jesteśmy w 18tc. Bez wspomagaczy, bez ivf, ale dzięki rozpoznanemu przeze mnie a potwierdzonemu przez dobrego lekarza zespołowi fosfolipidowemu. Po włączeniu leczenia zaszłam w ciągu 6 mcy. Pomyśleć że tyle czasu zmarnowaliśmy....
Trzymam kciuki za wszystkie, myślę o Was często, wspieram, bo wiem ile nerwów i łez to wszystko kosztuje
Mocne buziaki!Wiele razy o Tobie myślałam, o tym co u Ciebie
OOOOOOOOOOOOOOOOgromnie się ciesze z Waszego szczęścia
Zaglądaj tu czasembo tu jest fajnie lol
Reni, efcia, Mega, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:czy jak braknie mi krwi w organizmie, to musze jesc czekolade, duze ilosci czekolady, prawda? dobrze zapamietalam?
ale to sprzyja depresji
urośnie Ci dupa i będziesz miała depresjęiwcia77, BISCA, efcia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Zadna herbatke. W garach po pachy stercze... Zachcialo mi sie wolnego! Tfu, na psa urok!
możesz nie pluć na psa! To nie jego wina, że Ci na mózg padło i zachciało Ci się w Geslerową bawić!
przeproś psa!krycha.stara, Bursztyn, Dziobak, BISCA, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny