35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:- bulki z jablkiem na ciescie francuskim
- golabki
- kotlety
- makaron domowy
- rosol
- i taki ostry turecki wynalazek na ciescie jak do pizzy bardzo cienkim z miesem i ostra papryka
to chyba musisz sie wzmocnic setom co by nie pasc na twarzkrycha.stara lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:- bulki z jablkiem na ciescie francuskim
- golabki
- kotlety
- makaron domowy
- rosol
- i taki ostry turecki wynalazek na ciescie jak do pizzy bardzo cienkim z miesem i ostra papryka
Edit: zapomnialam o pierogach z miechem rzecz jasna
normalnie mnie zainspirowałaśjeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Reni, Kapta- ja mialam baby bluesa- bylam strasznie smutna i przygnebiona, przytloczona , przybita- trwalo to 2 miechy potem zaczelo mijac i w koncu zaczelam cieszyc sie moja nowa rola zyciowa, radzic ze wszystkimi nowymi czynnosciami, poznalam lepiej wlasne dziecko az dzis jestem w eufori ze nic lepszego w zyciu mi sie nie przytrafilo niz kupy niemowlece - rili
a depresji do siebie nie dopuszczam , bo ajk czuje ze cos nie halo to ide do psychologa , pogadam , postekam i jak wychodze to swiat jest pieknypaszczakin, Dziobak, macduska, Bursztyn, BISCA, Magdala, Bozia3, kapturnica, Sabina, ania.g, efcia, kkisia, Luna76, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ale to sprzyja depresji
urośnie Ci dupa i będziesz miała depresję
lepiej miec depresje niz niedokrwistosc
eee.. wroc- depresja od grubej dupy? eeeee, nieeee.. jakby mnie to mialo przygnebiac to po prostu bym sie za nia wziela
efcia, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Gesslerowa to przy mnie pomoc kuchenna!
Powiedz psu, ze splunelam przez lewe ramie. Moze pomoze, chociaz watpie...
oszalalas Krycha? teraz nie dosc, ze gotujesz, to jeszcze sprzatac bedziesz musiala..
usiadz i sie napijBISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:hahaha!
Magnesy, owszem sa, co prawda tylko z Walii- ale zawsze cos, nawet pisalam, ale chyba niekt nie byl zainteresowny
Miesem zaczelam rzucac jedynie, narazie, ale kto wie kto wie....
Tak, jestem w 3 dniu ciazyiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Dziś mi się śniła Waciakowa rodzina. Mieszkaliśmy razem.
Ja teraz wiem, skąd ten sen. Toż to marzenie mieć Wacie w domu. W kuchni bym już palcem nie ruszyła...
Wacia, chcecie z nami mieszkać?macduska, BISCA, Bozia3, malgos741, Sabina, dorbie, ania.g, efcia, iwcia77, kkisia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nadrobiłam
nie mam nic do powiedzenia.
też przy garach stoję. ale tak normalnie- obiad. bez ekscesów żadnych i pierdyliarda dań
miłego dnia ewrybadyReni, Heretyczka, Aasiula, efcia, iwcia77, kkisia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:myślę, że przy depresji nie jesteś w stanie wziąć dupy w troki i nie jesteś w stanie sama sobie pomóc. I to nie jest kwestia rozczulania się nad sobą. To jest bardzo poważna choroba.
Przy depresji pewnie nie, ale moze mozna do niej nie dopuscic? Tak mi sie zdaje. Nie wiem.iwcia77 lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyDziobak wrote:Dziś mi się śniła Waciakowa rodzina. Mieszkaliśmy razem.
Ja teraz wiem, skąd ten sen. Toż to marzenie mieć Wacie w domu. W kuchni bym już palcem nie ruszyła...
Wacia, chcecie z nami mieszkać?
Nie ma sprawy. Kiedy się pakować?
BISCA, malgos741, Dziobak, dorbie, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Dziś mi się śniła Waciakowa rodzina. Mieszkaliśmy razem.
Wacia, chcecie z nami mieszkać?
Nie ma sprawy. Kiedy się pakować?
Dziobak lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:nadrobiłam
też przy garach stoję. ale tak normalnie- obiad. bez ekscesów żadnych i pierdyliarda dań
miłego dnia ewrybady
no i co? Juz po ślubie i skończyło się rumakowanie. Nuda! Tylko gary i nic więcejmacduska, Bursztyn, BISCA, Bozia3, Dziobak, Sabina, efcia, kkisia, Mega, Mimbla, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:nadrobiłam
miłego dnia ewrybady
Ja dzisiaj skromnie.
Tylko rogaliki drozdżowe mam w planach.dorbie, efcia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Magdala, już wczesniej Ci miałam napisać ale mi umknęło. Ten sztywny pręt to przeżytek. Traz hsg robią za pomocą cieniutkiego i giętkiego cewnika. Przynajmniej mi takim robili.
Tak? To jest gud njuz.
Dzieki.macduska lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.