35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:Tak? To jest gud njuz.
Dzieki.
ale niektóre szpitale używają jeszcze starej metody z kulociągiem czy jak to tam się nazywa
zakładają Ci takie żelaztwo http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e777751058ed.jpg
i wiozą Cię przez cały szpital z rozdziawioną rozklapiochą na badanie
normalnie czujesz przeciąg w wedżajnieBursztyn, macduska, BISCA, kapturnica, Dziobak, Sabina, dorbie, efcia, iwcia77, kkisia, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:
Jakie to szczęście, że mieszkam w cywilizowanej Polsce B. U mnie zakładają to COŚ już na stole.Reni, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Nie. Jeszcze nie.
To może faktycznie nie ma się co bujać z hsg? Chociaż może warto mieć obraz jak to tam u Ciebie wygląda?
A planujesz histero?
Sorry jak pytam o coś co juz pisałaś - ciężko ogarnąć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 16:02
Magdala lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Jakie to szczęście, że mieszkam w cywilizowanej Polsce B. U mnie zakładają to COŚ już na stole.
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:któraś pisała, że ją wózkiem wieźli na salę i jej się to chyba odczepiło
Reni, BISCA, macduska, Aasiula, malgos741, Sabina, efcia, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Nie ma sprawy. Kiedy się pakować?
A co Ty taka w goracej wodzie kapana ?!?
Poczekaj chwile, zastanow sie porzadnie. Toc w Norwegii zimno, ciemno, gadajo w dziwnym jezyku ....
Jak juz Ci tak na wyjezdzie zalezy, to ten, tak sie sklada, ze u nas wolny pokoj .... A ja kocham rosolComeToMeBaby, macduska, Bozia3, kapturnica, Dziobak, Sabina, Aasiula, ania.g, efcia, iwcia77, kkisia, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:To może faktycznie nie ma się co bujać z hsg? Chociaż może warto mieć obraz jak to tam u Ciebie wygląda?
A planujesz histero?
Sorry jak pytam o coś co juz pisałaś - ciężko ogarnąć.
Ok. Tyle bab..
No wiec podczas tych dewagacji z Wami zadzwonil szpital. Z data zabiegu na 12/11. Nie wiem czy dobrze zrobilam, ale poprosilam o wstrzymanie z powodu watpliwosci. Bede miala druga wizyte zeby omowic wszystkie opcje.
Ze wtedy tego nie zrobilam..Pomrocznosc.Sabina lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLeżę sobie spokojnie na kanapie aż tu nagle słyszę jakieś dziwne szczekanie.
Pies? Nie pies?
Na tyle to było dziwne, ze wstałam i CO widzę przez okno??? Mój mąż w ten sposób przeganiał obcego psa z naszego podwórka.
16 lat po ślubie a ten człowiek nadal mnie zaskakuje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 16:36
ComeToMeBaby, Bozia3, Aasiula, malgos741, Reni, BISCA, anna maria, moremi, Bursztyn, Dziobak, dorbie, Magdala, Sabina, gretka, SolarPolar, ania.g, efcia, iwcia77, kkisia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:szorowanie podłóg?
no jakieś tam zajęcia na pewno będą.
teraz oddalam się popracować.
zaparowałam całe mieszkanie, okap nie dał rady wciągać nadmiaru pary. ja pierniczę, woda spływała po kaflach i okapie... heh- muszę się dorobić duuużej pokrywki. no i teraz siedzę przy otwartym oknie. no to nie powinnam- chora ciągle jestem. przesiądę się zatem w drugi kąt mieszkania i tym oto sposobem zajmę się nie pracą a na przykład... robieniem kawy poobiedniej. O tak- to jest dobra myślBozia3, macduska, Aasiula, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Leżę sobie spokojnie na kanapie aż tu nagle słyszę jakieś dziwne szczekanie.
Pies? Nie pies?
Na tyle to było dziwne, ze wstałam i CO widzę przez okno??? Mój mąż w ten sposób przeganiał obcego psa z naszego podwórka.
16 lat po ślubie a ten człowiek nadal mnie zaskakuje...Aasiula, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Przy depresji pewnie nie, ale moze mozna do niej nie dopuscic? Tak mi sie zdaje. Nie wiem.
Bursztyn, Magdala, Sabina, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny